80

Анонимен

преди 3 години

Б.Б. Вики2001 - 2005 Главен секретар на МВР.2005 - 2009 Кмет на София. 2009 - 2020 Министър председателВече 20 години на власт. Стига толкова. Хората казаха: оставка!

79

Стар Бургазлия

преди 3 години

По-добре е да опазим двореца и да го превърнем в Дом за Възрастни, В Младежка Спортна Морска База/ за ветроходство, Яхтен Клуб и др.

78

Уво'75

преди 3 години

Е, и един БМ-21 ГРАД може да се качи на острова, за по-голяма ефективност. Пробвали сме го и до 7 км отдалечени цели.

77

Уво'75

преди 3 години

От о-в "Света Анастасия" до нос "Чукалята" разстоянието е около 2 км. Не си спомням вече противотанковата базука на какво разстояние действаше...,някой да знае ?

76

ПОЛИЦАЙ .

преди 3 години

Началника на охранителна полиция възпрепятства присъствието до плажа и ни хвърли в невидениече нямало разрешение Знаехме предварително че щеима представителна група на ДПС .Вместо ст.кр Сотиров оставка заслужава комисар Рачев който създаде ексцесии вземайки едно лично решение да не допуснем Христо Иванов и хората до плажа Благодарение на кмета не се допусна по тежки инцидент за какъвто Рачев настояваше за арести .

75

Анонимен

преди 3 години

Ако не ме лъже паметта, не бяха ли Баневи също заградили един малък плаж под техен имот. Историята бе преди доста години. Къде са сега Баневи? Въпроса е риторичен.А кой ги постави на място. И този е риторичен.

74

Анонимен

преди 3 години

Евала !

73

Анонимен

преди 3 години

Национализирайте ги тия имоти направете ги социални домове, в карайте ги в затвора, откъде тия ги взеха

72

Анонимен

преди 3 години

До Kiki 69Свобода !!! Искаме чиста и свята България !!Идеално! Изтържете БКП-тата от лицето на България (Герб, БСП, ДПС, Патриоти и "президента") и ще го постигнете! Едничко БКП-нце да оставите бурените плъзват наново!

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 73Какво стана с ВМРО нали са патриоти .. А ги е страх от турчина.......Предпочитат да поразпродадат някой друг български паспорт че видиш ли живота иска "жертви"! :)))))))))))

70

V

преди 3 години

Ето че българите почиват на българското море и то въпреки че премиера иска да ги гони в Гърция. А защо иска оставка на бургаския шеф ? За дпс то може а за българи не може ?А тиквата що иска за българи да не може ,а за дпс може ?

69

Анонимен

преди 3 години

Онея от контрапротеста вчера са едно един дол дренки с тея на ДПС днес в сараите

68

Анонимен

преди 3 години

Айде онея с поканите да се качват на автобусите, че няма кой да нахрани кокошките и да издои кравите ...поне 5 часа път има до кърджали ще останат гладни кокошките. Другия път искайте от Бойко някой гербаджийски *** да ви гледа животните докато ви няма

67

Анонимен

преди 3 години

как звучи само "стигнаха до плажа". Ако не изгоним мафията, скоро ще четем, "група хора успяха да стигнат до градския парк"

66

Ай сиктир бе Доган

преди 3 години

За съжаление, за пореден път Доган ефенди показа на поробена и ограбена България кой командва в България. Изманипулира всички, ще събори и правитрлството.. Време е да се събудят всички, България отново е под **** робство.. Поробена страна.. Днес много хора го видяха и се убедиха..

65

дела трябват,не думи

преди 3 години

Браво, дебаркирали са на турския плаж. Сега аскера ще им пусне няколко бомби.

64

Kiki

преди 3 години

Свобода !!! Искаме чиста и свята България !!

63

Azz

преди 3 години

А не е ли време привържениците на Доган да се качват на Хавтобусите и да вървят на майка си в предградието?!

62

Анонимен

преди 3 години

Доган ако беше толкова умен колкото си мислиТрябваше сам да вдигне бариерата и да ги почерпи по една баклава и извини

61

там са

преди 3 години

Нинова и радеф в сърая на Доган обмислят старото ново правителсво.