108

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовХахахаВикаш не луканов, жан виденов и иван костов олицетворяват гнилия преход, а ГЕРБ? Така ли?Я пак си помисли.

107

хора

преди 3 години

Всеки който защитава хунтата е враг на народа,хунтата ограбва бъдещето на децата им а те ги защитават и подкрепят!?!?!?това е гавра и извратено.

106

Анонимен

преди 3 години

Шефът на Ицето, бай Иван Костов подари нефтохим на руснаците. Руснаците подариха парк росенец на Доган.Защо? Не ни е отредено на нас обикновените хорица да знаем.

105

Христо Христов

преди 3 години

До истБраво на христо иванов, че удаи на правилното място и слепите даже видяха, колко е гнила системата на мутропрехода, който борисов олицетворява, а ес закитава!ПП. Казах слепите видяха, но за пpocтите, платените и лицемерните комунистически *** - вие си знаете.

104

Анонимен

преди 3 години

Кой защитава руския агент Доган?Риторичен въпрос. Москва каза БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ИЗКУПИМ ЦЯЛАТА. Как ще я изкупят? Чрез Доган естествено.

103

Анонимен

преди 3 години

Да Турция партията нали бяха преди коалиция с ГЕРП и СДС и ДБГ и ДСБ.при Борисов 2.

102

да

преди 3 години

До Анонимен 112Мутро вън,не на страха....

101

0

преди 3 години

Български полицаи,срам сте за униформата си,на която има Българското знаме,а не знамето на дпс!

100

Айде бе

преди 3 години

Това беше краят на ГЕРБ и Баце. Президента хитро се дръпна с уволнението на Шефа на НСО и само един човек вече носи пълната отговорност за тази трагикомедия на МВР. Няма да има достъп но няма да има вече и български гласове за ГЕРБ. А това е краят. Май Ицето без да иска промени политическият пейзаж в България.

99

Анонимен

преди 3 години

В Европейска България дерибея доган и мафиота борисов се гаврят с целия Български народ и се охраняват с парите на данакоплатците.Всички Българи във всички градове трябва да излязат на улицата.

98

Анонимен

преди 3 години

Полицаите започнаха да арестувах хора на ДБ и продължават да си работят заедно с хората на ДПС! Турски заптиета!

97

Дс

преди 3 години

Ушеви внимавайте какво правите и как се държите с народа,Борисов ще си отиде и тогава ще отговаряте.

96

Анонимен

преди 3 години

Парк росенец беше руска собственост на нефтохим-лукойл.Как е станал притежание на Доган - само те си знаят.

95

Анонимен

преди 3 години

ОП и Симеон Каракачанов с Аврамова им дават разрешенията от София и нищо не се събаря.

94

Възмутен

преди 3 години

Плажа и морето е за всички българи не може да бъде частен ! Този който се хвалеше че разпределя порциите в държавата трябва да му се отреже главата и да се набучи на кол ! Тогава България може да има шанс за развитие

93

NewOne

преди 3 години

Няма такава глупост като неадекватното поведение на властите спрямо активностите на Христо Иванов.Имам много познати мюсюлмани, някои мога спокойно да нарече приятели.Изкуственото разделяне на населението тук от властите е позор!

92

Анонимен

преди 3 години

Ама не е само Дога и Росенец. То си е масово. Има много за събаряне по цялото верноморие резултат от 10 години заменки и строежи на ГЕРП и ОП

91

Анонимен

преди 3 години

ДПС това е ЕВРОПА,който напада ДПС,напада Европа,без значение дали са турци,българи или патагонци в ДПС,това е ЕВРОПА,удря се срещу Европа, нено.рмални ли сте ,че не разбирате в каква игра ви вкарват срещу Европа и срещу България крадливите ,алчни и злобни олигарси,служещи на чужди интереси и срещу България?ГЕРБ и ДПС са прави,затова и половината от БСП,които са патриоти и европейци,не са съгласни с това грозно предателство и симпатизират на ГЕРБ!

90

факт

преди 3 години

До Анонимен 98ДПС изнудва целия народ с измисленият етнически мир,всички сме заложници на голямата лъжа.....

89

Русофил

преди 3 години

ГЕРБ държи цялата власт,пожарникаря мафиоз ,власта братя българи се взема с СИЛА.Хунтата няма да се предаде лесно.Русия е далеко да помога сами ,никой няма да помага или ще званим на Брюксел да показваме снимките на злато и пари???