128

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе, Доган изгони Местан точно след като Турция свали самолет на Русия. Тогава Доган събра цялото ДПС в сараите си и им каза, че трябва да са твърдо зад Русия. Изгони Местан точно защото не беше твърдо зад Русия.

127

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 134Доган изгони Местан, защото взе много да се турчее и ходеше редовно в Турция, като посещаваше Ердоган и други височайши турски политици.Доган си е добре в БГ, има си власт, недосегаем е, няма да си даде кокала на Ердоган.За руските интереси и аз съм чувал че Доган стои зад тях.

126

Анонимен

преди 3 години

Защо най-богатият човек в Бг иска 100тина симпатизанти да му бранят вилата

125

Анонимен

преди 3 години

Даааа,бе, да махнем ГЕРБ и ОП, пък да сложим най-крадливите олигарси,убийци и бандити на власт,заради които България е в трагично състояние,ограбена и унижена и които клатят властта ,за да не ги осъдят за престъпленията и грабежите им!А ДПС им е трън в очите, защото именно ДПС разкриха далаверите им и кои са истинските крадци,олигарси и злосторници в България!Газ пик.аят,че ДПС разказа истината,четете Монитор!

124

Анонимен

преди 3 години

Христов, а Луканов какъв беше? Полуруснак.Ама ГЕРБ били виновни за прехода и за това, че БСП обраха българите.

123

Христо Христов

преди 3 години

До 127Имам повече от едната мозъчна клетка на редовия евроатлантик и мога да си представя повече от две състояния... за разлика от пpoстите робски сeляни на боко.

122

Анонимен

преди 3 години

Христо Христов, *** човек си и продажен.

121

Анонимен

преди 3 години

Дано българите покажат достатъчно разум и си спомнят БСП и Жан Виденов.

120

Анонимен

преди 3 години

Доган ли е европееца и бореца против Русия, бе гербери? Този, който сам си призна, че е руски агент. Този, който изгони дясната си ръка, защото Местан тогава не подкрепи Русия. Този, който получи сараите си от Лукойл?

119

Христо Христов

преди 3 години

До 124Да, герб на мутрата борисов е олицетворение на мутренския преход на луканов.Виденов беше един от малкото срещу луканов, но нямаше топки да скочи на партията си.Костов, беше момчето за мръсни поръчки на луканов.Пасито беше помощник на луканов.Дотук за луканов.Инак, ДС стои зад дедо симо и доган и пасито, първите двама издигнали боко, активно или не.Нищо лошо за тиквата, явно е най-доброто, което мутренския преход може да даде.

118

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКато гледам сега доган го охраняват хора на МВР. Които арестуват българи. Иначе не се съмнявам, че ГЕРБ няма да загуби гласове. Защото половината им са купени, а другата половина са мъртви души. Нима забравихте как спечелиха последните избори в София, с 200 000 гласа на мъртвите души!

117

Анонимен

преди 3 години

До 125Смешни са разбирачи като тебе.

116

Анонимен

преди 3 години

Странно!Защо не се развяват турски знамена?

115

Анонимен

преди 3 години

До 127Доган вреден, а подопечната службица на Радев го охранява. Що така?

114

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовТи какви ценности предпочиташ? Руски ли? 9.2/100000 убийства31/100000 самоубийстваТакива руски ценности ли?Радев на кого е прокси?

113

Анонимен

преди 3 години

Как се заиграха с етническото напрежение милите тиквеници,разберете никой не е против турците или мюсюлманите,а само против хидроинженера Доган който е вреден за всички!

112

Анонимен

преди 3 години

Такова понятие, като етнически турци няма у нас няма Има българи изповядващи мюсюлманска религия, като повечето от тях отдавна са по Европа за да изхранват семействата си. У нас останаха Римляни, които някой умишлено се опитва да ислямизира.

111

Анонимен

преди 3 години

До хораЪхъ, ъхъ. Пък другаря Радев и другарката куурнела с парите на черепа Божков ще се погрижат за бъдещето на децата ни.

110

Христо Христов

преди 3 години

До 117Точно защото е европейска, прокситата на брюксел доган и боко дерибействат в България.Боко е прокси на оня немски християндемократически нефел, дето и немците не го искаха, Догановото дпс е прокси на либералите на психопата ги ферховстад.Европейски ценности.

109

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТочно сега именно руските мекерета заедно с други НЕевропейски мекерета вдигат бунт срещу България и Европа!Олигарсите ограбили до кокал България, са се събрали заедно да съборят властта ,за да не ги осъдят за престъпленията им и да върнат награбеното от България и хората,има и убийци сред тях,ето такива тоталитарни хора клатят властта и искат отново да вкарат в мизерия и кражби България,да хванат за гушата цяла България!Пречи им ДПС,защото ДПС разкриха далаверите и кражбите им и