229

Анонимен

преди 3 години

До ФактНе отговори на нито един от въпросите. Разрешили кмета на ДПС да се събират, въпреки че имаше насрочено събитие. Разреши. Харизаха ли пътя на Доган. Да. Кметът прати ли куп полицаи в Росенец днес. Да. Полицаите пускат ли депесарите навсякъде. Да. Пускат ли някой друг някъде. Не.

228

Анонимен

преди 3 години

Близостта с Европа аз подкрепям.Но еврото... Не знам. С нашата издънена икономика, ще е прекалено интересно.

227

Анонимен

преди 3 години

ДПС е Европа,който застане срещу ДПС,застава срещу Европа,тук няма българи или турци,това е атентат срещу Европа!Мазните олигарси-престъпници и крадци ,притискат ДПС,защото единствено ДПС се осмели да каже истината за грабежа им,а Гешев е единствения правов прокурор,който ги разследва! И това не им харесва,затова клатят правителството!

226

да,да ама не

преди 3 години

Да не би Доган да има здравословен проблем, че така се разиграха някои от миманса!?

225

Анонимен

преди 3 години

Борисов къде се скри? Що не излезе да дръпне едно слово? Май куража не му стига, нали е голям бабаит?

224

Факт

преди 3 години

До ФактФакт е, че десните в Бургас също гласуваха за прехвърляне на пътя!Факт е, че ако се опиташ да стигнеш до плажа пред къщата на Прокопиев, боя ще ти е най-малкото което ще ти се случи!

223

Анонимен

преди 3 години

До ЧИТАТЕЛДоган ли е близо до Европа? Който получава подаръци от Лукойл, който сам си призна, че е руски агент и който изгони дясната си ръка Местан от партията си, защото последния не подкрепяше Русия?!

222

emigrant

преди 3 години

Др,ря Иванов,потомствена к,ом,уня,га показва,че добре владее конспирационните тактики на комунистическия си род!Защо не се изправи срещу Доган,когато беше министър на правосъдието?!Защо не повдигна въпросът когато беше във властта?! Или сега пароците на Черепа и на Мустака от Белград са по силен стимул,отколкото голият патриотизъм,когато беше министър на правосъдието!Нечестивите ще бъдат уловени от собствените си беззакония и с въжетата на собственият си грях ще бъдат държани!!

221

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

От вчера сме по-близо до Европа.За определени кръгове това е много лошо, не трябва да се обсъжда и цитира. Това ни отдалечава и от Русия, което е още по-лошо.За това ни занимават с измислени махленски истории и протести.

220

Анонимен

преди 3 години

До ФактФакт ли е, че кметът на Бургас разреши на ДСП да се събират в Росенец, след като знаеше, че там ще има събиране на ДБ? Факт ли е, че общинарите в Бургас (мнозинството са от ГЕРБ) подариха общинския път на Доган? Факт ли е, че кмета прати полицаи в Росенец? Факт ли е, че полицаите пропускат депесарите на всякъде, но ограничават достъпа до всички останали?

219

Факт

преди 3 години

Факт е, че ДПС е управлявала само и е единствено с БСП!Факт е, че ДПС винаги е подкрепяла кандидата за президент от БСП!Факт е, че БСП подкрепи Пеевски за шеф на ДАНС!Факт е, че Радев се опита да блокира плажа по въздух, вода и море, за да се подмаже на Доган!С БСП винаги получаваш ДПС! Да ги подкрепим!

218

Анонимен

преди 3 години

Пенявите ли се, пенявите ли се? Пенявете се, пенявете се, друго не ви остава. Лапнете после по един банан за успокоение.

217

Анонимен

преди 3 години

Полицията, която е пратена от кмета на Бургас, не пуска нормалните хора наблизо до Сараите, но пропуска навсякъде хората на ДПС! Отвратително. Хора, осъзнайте се, всеки един гербаджия служи на Доган! Очевидно е!

216

Анонимен

преди 3 години

Турците наглеят ама да не прекаляват много, че да не стане нещо неочаквано!

215

Сат Н

преди 3 години

Имам подозрение, че някой е разбрал нещо за здравословното състояние на Доган и са решили да му спретнат един цирк предсмъртно...

214

Анонимен

преди 3 години

Божков пък има роднинска връзка с Диков и е човек на Паргов от БСП и т.н.ДПС и Пеевски се борят с корупцията и затова не са удобни на крадците-олигарси и затова запалиха сарая на Доган и е натиска и врякането срещу ДПС и умишлените провокации срещу ДПС!За справка ,прочетете новините от последните месеци в "Монитор" ,там е обяснено!

213

тулупче

преди 3 години

аааааа това са тези фенове на Герб от автобусите вчера, прибрали са се от бързата екскурзийка до парламента и сега се върнаха при господаря Доган за още парички.

212

Анонимен

преди 3 години

ИстаМбул (даже грешно си го написал) не сме успели да го превземем даже през Балканските войни, така че...

211

турчин

преди 3 години

Кой позволява и дава право на Доган за таково поведение и действия? Абе що спи цяла България? Този човек работи против интересите на България,а България за него. Проблемен човек е и свързан с Русия. Ще продължи да се крие в бункера си,но дали какво заслужава и ще получи скоро?

210

Анонимен

преди 3 години

Всеки път като властта наистина го закърши, се задейства етническата карта. И с БКП беше така, с ГЕРБ явно ще е същото.