289

Фес рязан

преди 3 години

Оставете хората бе, кво като са неграмотни турци, протестиращи срещу заплащане, пратени и те не зная от кого. Нека изкарат някой лев, нека Пеевски се набута с някой лев шопарят му с ***. Смилете се над тях, живота тук е толкова труден, езика ни също... за цял живот имената си не можаха научат. Единствено гласуването го владеят до съвършенството.

288

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 3 години

Турците миналия ден бомбардираха Вагнерите и утрепаха 10 руснака,.а Путин мълчиХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

287

Съвет

преди 3 години

Турците Да си гледат кюрдските братчеди и спуканата лира.Като не им харесва България-шалвара,фесса и на Ориент-експреса!

286

Петър Младенов

преди 3 години

Ей сега е момента Станко да мине ама танкове не останаха за съжаление

285

Анонимен

преди 3 години

Според мен ДПС трябва да се забрани, докато представлява само една етническа част от българското население, което е открита расова дискриминация спрямо другата част!Като не се взимат за българи, ей малко на юг, не е като едно време, границите са отворени, моля заповядайте!В България не може да има расизъм срещу българи, каквато и религия да изповядват! Тези които не изповядват цялостно България целят разрушаване на единноста на България и трябва да са в затвор!

284

Кирил II-ри

преди 3 години

"Голямо множество симпатизанти на ДПС... " ?!?!?! смях, българите са турски, турците са българи, рромите са турски, .... някаква анархия в хаоса, най-вероятно няколко чужденци са българи, които се отказваха отдавна да променят обстановката позитивно! Поколение на анални!

283

искам да знам

преди 3 години

Искам в тая държава някой да ми отговори - каква реална заплаха има в момента за Доган, за да е охраняван? Кой и как го заплашва? Защо? Като се има предвид, че охраната е държавна и заплатите и идват от нашите данъци!

282

могат и още как

преди 3 години

В момента как е заплашен Доган, че ДПС го защитава? Илханчо, Кючюкче! Кой ти каза, че политиците не могат да казват кого да охранява НСО и кого - не? Политиците могат да променят закона за НСО /и вече го направиха/, като по този начин определят кого да охранява НСО. Може би това ще го решава самият шеф на НСО, обаче и ще отговаря, ако, примерно, Доган няма нужда от охрана, а му е дадена охрана. Анладън му?

281

До Барселона

преди 3 години

Бате и на тебе да предложат безплатно море и ти ще отидеш. Знаеш ли колко им пука на тези турчета за Доган, ама онзи им плаща масрафа и те отиват на моабет. Кога иначе ще видят морето, на село само на нивата са били, сега мълко живот!? Но по жалкото е, че българите сами се потурчваме. Гледай ги какви са *** полицаите, *** се разкарват като на курорт, а българите стоят до бариерата, това е трагедията. Не изринем ли шайката, все по зле ще става!

280

До 290

преди 3 години

Ти си направи тест белким излезеш индиец!Турците са голяма нация в която влиза и българите така че си спести на професор Божковите теории

279

Анонимен

преди 3 години

ДПС + ГЕРБ = Вечна Неразделна Любов

278

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Тука гледам някакви пишат за етничеки турци, че те самите били такива и т.н. Абе ей какви етнически турци сте бре дядовците и бабите ви в Турция ли са раждани, турски освен няколко разговорни думи говорилили ли са, а? Вие къде сте раждани бе, ДНК тест правили ли сте си да видите колко процента ви е анадолско? В България има българи мюсюлмани, който се смята за турчин, ей я Турция не е далече!

277

Барселона

преди 3 години

Попитали хората от ДПС какво правят на плажа Росенец и те не знаят за какво са там...Ето това е стадото без значение от коя партия е...Няма глава на раменете да прецени кое е редно и кое не...Барабар Петко с мъжете...

276

Анонимен

преди 3 години

Умните политици не противопоставят народа си , а обединяват партии срещу тази, която не защитава мнозинството. Толкова много партии имаме и никой лидер не предложи обединение дори думичката,, единство,, не се произнесе. Всичките ги е страх от една думичка-,, единство,,! Страхливци!!И това ми било български мъже, които са давали клетва пред България!

275

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе трябва да се допуска противопоставяне на етнически турци с-у етнически българи. Спомнете си Октай Енимехмедов- той ни показа, че врагът е общ.----------Глупости,малко години му дадоха на този престъпник,извършил атентат и насилие срещу политик, бандитски ***!

274

Спомени от соца

преди 3 години

5 000 човека на това тясно плажче?Ще плажуват "г/з до г/з", както по времето на социализма, когато почивните станции бяха профсъюзни и куцо и сакато се юрваше на море през юли и август с картиза по 15 лв за две седмици почивка. Затова на плажа нямаше къде да се стъпи.

273

Анонимен

преди 3 години

Не трябва да се допуска противопоставяне на етнически турци с-у етнически българи. Спомнете си Октай Енимехмедов- той ни показа, че врагът е общ.

272

Анонимен

преди 3 години

Не са турци тези. Те сами си признаха, че са там за пари! Той и Доган не е турчин, ром е, който се турчее.

271

Osman

преди 3 години

Дано няма сблъсъци. Аз съм етн турчин и знам, че в османско помаците са били башибозушките наказателни отряди заедно с черкези и арнаути. Ако тези скочат, на плажуващите ще им се стъжни. Може да има и жертви. Част от помашкото население е радикално и всички имат поне хладно оръжие. Дано жандармерията не допусне това, защото побеснелият *** е страшна работа.

270

Джамията СВ.София

преди 3 години

Неграмотни турски младежи , но се пишат български граждани.....,заради свободното пътуване из Европа, за да защитават исляма и то най-радикалният ислям.Преди години не бяха такива, но времената се менят....