380

Еб съм в

преди 3 години

50 кинта, храна, вода и транспорт до сф. Кеф, а. Заплатата върви. Опашката пред гишето да го ду. Да живее гроб, пардон герб.

379

Анонимен

преди 3 години

ББ и шайката му още ли не са в затвора?

378

Чекмеджар

преди 3 години

След TYЛУПА всеки може да е премиер...това е дъното!!!

377

Чоко

преди 3 години

Най-хубаво е Бойко да направи едни избори и да помете комунистическата *** моментално. Проблема е , че трябва да се премине през Президентско правителство а това е противопоказно за демокрацията в България. Незабавен импийчмънт на озверелия Радев.

376

Ямболски Цървул

преди 3 години

Всички са за изнасилване! Няма Гроб,Бкп,БМРО,НФСБ и АТАКА...и ВОЛЯ и ДПС.....Има само ОБНП(Осиране Без Надежда за Почистване)...ВСИЧКИТЕ *** ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ ПРЕД ТЕМИДА!

375

DON KEY

преди 3 години

Носете всички знамена със здрави дръжки.. Ще ни потрябват.

374

аз

преди 3 години

предпочитам Бойко пред тези които снощи бяха на първа линия до президента,Корнелия,Мая,Свиленски,Иванов и много други от комунистическия елит,за 30 години 3 пъти им ядохме попарата,три пъти фалираха държавата,погледнете партията ИМ,дължат 6млн.лева,жална ни майка ако дойдат на власт.

373

НФСБ

преди 3 години

Дойде времето да влезем в последна схватка с рускоговорящата мафия в България! Те са престъпниците начело със ставленика на москва, а ние НАРОДА! Това трябваше да се случи още 89 та година или 97 ***, но " сините" комунисти ни РЪФАХА И МАМИХА, че " по естествен път" всичко ще се наредяло.. .Мамеха ни докато ГРАБЕХА с Бкп/ Дс, създаденото от НАШИТЕ бащи и майки с робски труд при комунизма!

372

Далновиден

преди 3 години

Сега е времето да се избистри идеята за бъдещото управление след ГЕРБ!Защото ако ще гоним Шайката,само за да седне на поста Корнелка и Доган пак да казва какво ще става-айде нема нужда!България губи ежегодно 50 000 човека и то бели.Останали сме само 6.5 млн.,от тях по-малко от 5млн. бели и то застаряващи.Ако нещата продължат така,то след 10-15 години Доган спокойно може да обяви собствена,еднолична държава.Е,засега се задоволява само с отделни анклави,където експериментира бъдещето на държавата.

371

анонимен

преди 3 години

Е, до там я докарахме: протести и революции! Очаквано, с президент бевш веонен!

370

Чоко

преди 3 години

Добре, и като махнем ГЕРБ, кой да дойде. Мая Манолова още по-известна като Галева с лобиктките закони като Ванко 1. Корнелия , уволнена за корупция от Станишев , приватизирала и окрала Техноимпекс ? Радев, настанен на поста от ГРУ и ФСБ на братска Русия ? Румен, пикаещия във фонтаните на Плевен или лумпениядата около Йоло Денев ?Може би Рада Дълбоката от Брюксел ? ХАЙДЕ МАЛКО ПО-СЕРИОЗНО.

369

Позитано

преди 3 години

Давайте по-усърдно другари !!! Нещо много сте пасивни в броя на коментарите! Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

368

Анонимен

преди 3 години

На него да противопоставя и да прецаква не му е за първи път. Нали беше обещал в записите, че ще изгори всичко? Него отдавна не го интересува нищо свято и българско, нищо човешко. А сутринта седнал да се жали колко обичал държавата и милеел за нея и не искал тя да се разруши. Той си представя държавата като връх, на който седи и парите от подкупи текат към него под формата на кюлчета и пачки! НЕГОВАТА представа за държава не трябва повече да съществува, или поне вън от мислите му, с които ще се успокоява като падне от стола

367

Анонимен

преди 3 години

HAHAHHAHAH ТЕ ТОКОВА СА СЕ НАЯЛИ С ВЛАСТ, ЧЕ ОТДАВНА СА ЗАГУБИЛИ СПОСОБНОСТТА ДА СЕ ОРИЕНТИРАТ В ПРОСТРАНСТВОТО....И СМЯТАТ НАСЕЛЕНИЕТО ЗА КРЕПОСТНИ ИЛИ ДОРИ ЗА ЖИВОТНИ

366

Анонимен

преди 3 години

Битката е срещу мафията, която се опитва да завладее цялата държава. Вие сте точно толкова жертви на беззаконията, кражбите и лъжите, колкото и всички останали. Отлично знаете, че от благините на властта се ползват приближените до централното и местните ръководства, а не най-умните и способните. Или се надявате покрай партията да си запазите работата? Или да получите повишение? Нали срещу това се борихме да са важни възможностите, а не партийната препоръка.

365

Анонимен

преди 3 години

България всяка година губи от корупция 11 милиарда евро. Това е една пета от БВП. Представете си ако тази корупция бъде намалена с 25-30% колко средства ще отидат за полезни неща? Попитайте тези, които ви товарят на автобусите, защо това не се случва.Битката е срещу мафията, която се опитва да завладее цялата държава. Вие сте точно толкова жертви на беззаконията, кражбите и лъжите, колкото и всички останали. Отлично знаете, че от благините на властта се ползват приближените до централното и местните ръководства, а не най-умните и способните. Или се надявате покрай партията да си запазите р

364

Анонимен

преди 3 години

Къде отивате, хора от ГЕРБ? Да се изправите срещу хилядите, които снощи протестираха срещу корупцията и мафията? Всички българи искаме да живеем в нормална държава, където върховенството на закона не е само лозунг, а правосъдието е независимо. Много ли е? Забравихте ли, че два и половина милиона нашенци напуснаха, прокудени от лоша среда и липса на бъдеще.Хора от ГЕРБ, България всяка година губи от корупция 11 милиарда евро. Това е една пета от БВП. Представете си ако тази корупция бъде намалена с 25-30% колко средства ще отидат за полезни неща? Попитайте тези, които ви товарят на автобуси

363

Божков

преди 3 години

Всички руски комунисти на площада. Аз плащам.

362

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ свиквали протест.Мислех, че протестът е изразяване на позиция на свободни граждани.И кой ще плати автобусите с *** - Борисов, Гешев или Пеевски.Или всичките с равни вноскси.

361

Анонимен

преди 3 години

Кво стана сега, кой ще плати автобусите за контрапротеста на Мафията -Доган и Пеевски или Горанов и Домусчиев.Как са се разбрали.