74

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - "Тиквата е пионка на Доган. Вместо да му свали охраната"Това, че сте про-ста-ци е от всевишния.пРезидентчето ви искаше тези правомощия - дадоха му ги.Искате кре-тен-чето да управлява, а Бойко да носи отговорност.

73

Анонимен

преди 3 години

дали руснаците ще бъдат толкова глупави пак да ви оттърват от султанав султансараите едва ли - каквото си надробиш това сърбаш

72

Анонимен

преди 3 години

ами народа си го заслужава такива мър-ши в управлинето има само в латино странитекакто казваше един американски президент за подобен диктатортойе бясно куче но е наше кучетова ще си го траете кучето на краваршингтон

71

Анонимен

преди 3 години

Поредното доказателство, че Тиквата е пионка на Доган. Вместо да му свали охраната, той се измъкна от отговорност.

70

Анонимен

преди 3 години

Превод: Тулупа не иска да свали охраната на Доган и прехвърля отговорността на друг.

69

Анонимен

преди 3 години

комуншста бойко бързо се изниза като мокра връвтова решение е от днес а преди това много са нагли тия герберисега набързо ще променим законаи няма да се очудим ако се окаже че шефа на нсо е виновенслед сато от днес го правят истински отговорен което е пълна порнографиянеможе служител на каквото и да е ниво да взима тези решение ако не е в българия на банкянския комунистчлен ан БКП от 1982 година преди това комсомолско секреталче в училищеа татето служител на гродското МВР

68

Анонимен

преди 3 години

До >>> "Гласува спешно закон и прехвърля топката на президента.",а пРезидента само се прави, че има топки :)

67

възмутен

преди 3 години

Вчера на червения протест Радев се закани с юмрук на седем милиона българи.Каза мутри вън - имаше предвид офицерите от НСО охраняващи дпс, и съветниците Му.

66

Анонимен

преди 3 години

До *** (виж му името) се изказа, ДЕМОКРАЦИЯ.

65

Анонимен

преди 3 години

Радев е 3*, толкова е 3* горкия, че ще загуби и еелектората на ДПС.

64

>>>

преди 3 години

И сега какво ? Боеко като го е страх да свали охраната на доган и пеевски, много хитро се измъква. Гласува спешно закон и прехвърля топката на президента. Корнела ще бъде привикана на килимчето и тогава ще се разбере Радев ще слуша ли или не.

63

Тъп

преди 3 години

За тези , които са забравили. Охраната на Доган и Пеевски беше по предложение на ГЕРБ. По тяхно предложение е тройката от НСО, МВР и ДАНС. Ролята на президента по закон е да утвърди предложения от управляващите за началник на НСО. На практика президента няма никаква власт над НСО.

62

Леле

преди 3 години

Баба, Бог да я прости, ми е разказвала, че едно време цар Борис се е разхождал из цяла България с автомобила си... сам и без охрана... Само казвам :)

61

Анонимен

преди 3 години

Това за решението е ясно. Но кой ще носи отговорност, във всичките й форми, за някои странни и определено не в обществен интерес решения? Или това ще е голямата тайна и тя не ще да е за ушите на простосмъртните, нищо че ще се плаща от техните данъци

60

Анонимен

преди 3 години

Радев се сети още през декември, а други и преди него. Тогава тричленката реши да продължи с охраната на Доган и Пеевски.

59

Анонимен

преди 3 години

"Аз по-големи глупости не бях чувал от политик. Нищо от това, което каза не е вярно. Едно изречение няма, освен че каза името на Закона за НСО. Той има юридическо образование, но той ви манипулираше и вас, и българските граждани. Фактът, че председател на Комисията по контрол на службите се опитва по този безцеремонен начин да въведе в заблуждение всички това показва низостта, до която са изпаднали институциите, реагира на казаното от Лазаров бившият полковник от НСО Николай Марков.

58

Анонимен

преди 3 години

Ще! Ама в момента не е така. Сега тричленката спокойно може да се събере и да спре охраната на Доган и Пеевски.

57

Зозо

преди 3 години

Рундю Радев ся ли се сети, че НСО охранява бай Доган и Шиши?!?Или го активирахаот Масква, щото българия влиза в Еврозоната? Май е второто, а на протеста снощи Р.Петков, Лупи, Нинова ..... все руски хубостници :))))))))))))))))))))))

56

Анонимен

преди 3 години

Лазаров и вчера лъжеше, каза вярно само името на закона. Прехвърля всичко на президента, но не е така. Комисията е от трима - шефа на НСО, шефа на ДАНС и гл. секретар на МВР. Решенията на комисията се вземат с обикновено мнозинство, значи трябват 2 гласа от 3. Само шефа на НСО е назначен от Радев, но след предложение на МС, другите двама са си хора на изпълнителната власт.Та КОЙ контролира и командва НСО?

55

Анонимен

преди 3 години

Недопустимо е оставането с НСО на служител нанесъл обида на всички Българи, с изхвърлянето на българското знаме в канавката. Да се уволни дисциплинарно.