422

60935

преди 3 години

Вие държавата вече я разрушихте.

421

Зозо

преди 3 години

Колко от митингуващите *** са с корона от вчера? :)))))))))))))))))))))))))))))))Рундю руския с корона ли е вече? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

420

БЕЗ ДУМИ

преди 3 години

"И аз виждам артист - носи знаме" - може пък да не е артист, а да е искрен и да е самият себе си?

419

Анонимен

преди 3 години

Каква държава ве тикво?! Държавата е унищожена оотдавна, практически бизнеса е в ръцете на престъпници (начето с теб), съдебната система е тотална разруха и корупция, няма наказаност за нищо, само за неидобните на властта, полицията е потънала в хаос и корупция....за коя държава говориш?

418

.

преди 3 години

ДебилКолко човека пребиха мутрите ти тази вечер от протеста?Като кучета ги ритаха.А медиите Ти си мълчат.

417

Анонимен

преди 3 години

"Вече няма да може да се фалират банки, ще падат лихвите, няма да може да се теглят пари в кеш, без да светва това в Европа. Днес е най-важният ден, затова се случва сега", каза Борисов.Колко мъка има по този свят, въздъхна Радев Крайненеца

416

Щирлиц

преди 3 години

Ууууууууууууууууууууу,долу айдуците!

415

Анонимен

преди 3 години

крадлив самозабравил се безродник

414

българин

преди 3 години

до 435 Само да те попитам нещо.На колко "демократични" годинки си?-:) Амааа честно! -:)

413

Анонимен

преди 3 години

Точно така Бойко! Импийчмънт на тази подл*га Радев!

412

българин

преди 3 години

Държавата др Борисов.Ще я РАЗРУШИШ САМИЯТ ТИ ОСТАВАЙКИ И МИНУТКА ОЩЕ НА ВЛАСТ! Преди малко видях колко са ти"подръжниците"пред Министерски! Че те ПОЛИЦАИТЕ СА ПОВЕЧЕ БРЕ!-:) А пред Президенството хиляди! Репортерка на БТВ напомни.Че точно така започнаха събитията НА ПРОМЯНАТА ЗА СВАЛЯНЕТО НА ЖИВКОВ! И наистина БЕШЕ ТАКА!-:) Помня нещата Мноого от преди 1989 г! ДАЛИ ЩЕ СПИШ СПОКОЙНО ТАЗИ НОЩ ДО НОЩНОТО ШКАВЧЕ ПЪЛНО С ЕВРА др Борисов?! СЪМНЯВАМ СЕ! Кошмарите ти.ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ МИСЛЯ!-:) Лицемер!

411

Анонимен

преди 3 години

Бойчее,ти не си държавата,ти си избран от народа да управляваш държавата!

410

Анонимен

преди 3 години

Премиерът да обясни, защо България изпадна от сигурния списък?Защо пусна мачове, кръчми, балове?!

409

Анонимен

преди 3 години

А пък аз си мислех, че за влизане в Еврозоната трябва първо да се направи референдум и да се попитат хората.

408

Шиши

преди 3 години

И на мен не ми се иска! Държавата това съм аз!

407

ПроСоТо

преди 3 години

иначе:-Ако наистина иска да предотврати пълната разруха сбръчкания Нарцис,да се махне от властта и "политиката" ВЕДНАГА!!!!!..НИЩО НЕ МОЖЕ да го спаси!..-Нито духан,нито Милиционер1,нито неговите чорбаджии от ЕНП.и да се моли да му се размине само със забвение..Като при Костов.Защото българина е късопаметен,показал го е многократно...За съжаление..но се страхувам че претъпотомуупорствоиинат ще бъдат доминиращи..Защото разум,макар и в минимални количества, явно не е в състояние да прояви

406

Анонимен

преди 3 години

Баце и Дончев....липсваше жипа,стояха ми малко празно така.

405

ПроСоТо

преди 3 години

да видим как ще сдадат властта.-Като гледам,и на тия девиза им е "С кръв земааме тая влас,с кръв ша а дадем"..-И верно,нима напразно са отишли двестате и отгоре поръчкови убийства?!

404

ПроСоТо

преди 3 години

е да,много труд,пот и кръв хвърлиха мутроидите да изградят тая държава По свой образ и подобие..Естествено е да не им се иска това гнездо на оси да бъде разбутано...Да нема вече показни разходки с бронеавтомобило,да нема кражби,далавери,корупция,не им се ще да има ред и нещата да се случват НЕ според техните мераци,а според Законите!..смърт за тях ще е да нема повече "Ало,Ваньо","Бориссоф нареди","бориссоф забрани","бориссоф даде","бориссов отне","бориссоф,бориссоф,бориссоф"..да видим как

403

Анонимен

преди 3 години

Дръж се Бойко.Всички здравомислещи хора в тази държава сме с теб.Истинската мафия са БСП и СДС.Затова на протестите бяха заедно и Корнелия и наследниците на Костов и червените олигарси.Да вкараме България я Еврото.