442

Буден!

преди 3 години

До Анонимен 456. Оставка за Радев, байряктаря-водач, на не осъзнатата сбирщина метежници на площада. Оставка за метежника Радев. Червения превратаджия. 09.09.1944г

441

СКОРПИОН !

преди 3 години

Продължение 2! До 458! Какво си мисли Радев, че е недосегаем, че е "бог", че не може да бъде разследван! Да призоваваш народа на бунт и безредици, това не се ли нарича демонстрация на сила! Как мислиш " Анонимен " ? Да използвам твоя израз " бумберанг", това не е ли в последствие от снимките, направени в спалнята на г-н Борисов, чиста гавра с личността му! Радев като военен знае,че когато има атака, има и контра атака! Има една хубава поговорка:" Каквото е почукало, такова се обадило!" ...

440

Анонимен

преди 3 години

До 458! 1. Ти анонимен, на кой полюс си, на северния, изглежда че си там, защото мозъчните ти клетки са охладени! Г-н Борисов не е провокирал нито умен, нито глупав обиск в президентството! За това си има служби, за разследване! Да си припомним призива на президента: " Корупцията да се започне от високите етажи на властта!" На кой етаж се намира "другаря" Радев, кои са хората които се разследват, приближени до него! Какво си мисли Радев, че е недосегаем, че е " бог ", че не може да...

439

Анонимен

преди 3 години

Борисов: Не ми се иска да разрушим държавата от глупост!----------------А, защо провоцира този глу---ав обиск в Президенството?Реши да демонстриваш сила?Е, и?Резултата се оказа "Бумеранг"!Борисов, с такива съветници и врагове не са ти нужни!

438

ПРАВИЛНО

преди 3 години

ГЛУПОСТТА СИ ТИ-СЛЕДОВАТЕЛНО ??????????

437

Анонимен

преди 3 години

Затова - ОСТАВКА И ЗАТВОР, за да я има България

436

СКОРПИОН !

преди 3 години

До Анонимен 436. Не съм сигурен, дали " другаря" Радев е въздъхнал, но съм абсолютно сигурен, че ти, " Анонимен", си объркал двата разказа :" На браздата" от Елин Пелин, в този разказ главния герой се казва Боне Крайненеца / там е и кравата Сивушка /. Другия разказ е : " По жицата " на Йордан Йовков, в него е репликата - " Колко мъка има по този свят, Боже". Така, че "Анонимен", мъката по света е много, но БОГ е един и никой от нас не е провъзгласен за БОГ! Дори " другаря" Радев... !!

435

Сори Майна

преди 3 години

Още никоя държава не е разрушена от смяната на правителство! Виж има много съсипани от прекалено дългото задържане на власт.. От преяждането с власт, както казваше Доган! В БГ стана именно това! Парламент, МС, прокуратура, съд, медии.. обръчи от фирми за обществените поръчки.. олигарси..;) няма как да стане! И ПАК ПЛАШИ ХОРАТА.. ЕХОО ТОЛУП, БЪЛГАРИЯЯ Е ИМАЛО ПЕДИ ТЕБ, ЩЕ Я ИМА И СЛЕД ТЕБ! Злокачествен нарцисизъм, му е диагнозата,професионална, Как така без мен.. е а па да видим..

434

Буден!

преди 3 години

До БЕЗ ДУМИ 439. Като го гледам, изобщо не е артист, по-вече ми прилича на агент провокатор, но със сигурност е искрен, верен шумкар-комунист ! ПРОВОКАТОР !

433

СКОРПИОН !

преди 3 години

До И АЗ СЪМ ***. Браво, бе ***, започваш да се ограмотяваш ! Не се тревожи много, много, да не останеш без сърце. Имаше и други лагери на смъртта, по модел на Хитлер в: СССР и България, където бяха избити стотици хиляди невинни хора! Знаеш ли, какво пишеше на тях: / няма да знаеш, защото си сополанко / " ИЗПОЛЗВАЙ ПОЧИВКАТА ЗА РАБОТА !" , " АКО НЕ ЗНАЕШ - ЩЕ ТИ ПОКАЖЕМ, АКО НЕ МОЖЕШ - ЩЕ ТЕ НАУЧИМ , АКО НЕ ИСКАШ - ЩЕ ТЕ ПРИНУДИМ ! Продължавай да четиш, може и да... ?!

432

Буден!

преди 3 години

До Не се траете вече 447. Президента да си подаде оставката! Г-н Борисов си я подаде вече два пъти, но болшевишката хунта БКП-БСП намаше " Ду " да я вземе. Те са превратаджии, без преврат власт не вземат, без преврат не могат да управляват ! Силно заложено чувство в червената им кръв!

431

Анонимен

преди 3 години

До баце 444. Да бацке, едни мутри я унищожаваха 45 г. , и все още продължават !

430

Буден!

преди 3 години

До Анонимен 446. Да болшевишката хунта БКП-БСП !

429

Буден!

преди 3 години

До Хохо . Време е Хахо, ти да проумнееш, че мутрите са в президентството, лакеите да "другаря" Ви Радев, които правят далавери, но не зад неговия гръб, а с негово знание. Там е големия проблем, че се мислят за недосегаеми!

428

Не се траете вече

преди 3 години

Бойко,вземи си подай оставката твърде големи бели направи и Гешефта също,комбина сте

427

Анонимен

преди 3 години

разрушихте я вече

426

Хохо

преди 3 години

Ами тогава Б.Б. да започе да поумнява и да подава оставка. Порблемът е в лакеите около Борисов, които зад гърба му си правят далаверите.

425

баце

преди 3 години

***, от 10 години само униожаваш. Къде са мозъците и младите хора на България - зад граница. Тия в ЕС и на Козяк явно са слепи за това, което представляваш.

424

Свиня

преди 3 години

Добре че си ти ти царю честити най умния най-можещия най-честния...такива са и твоите царедворци....умни честни работни....ако не бяхте вие ...чума и глад по земята българска щеше да има ...а сега е само....бой секс и сръбска музика ...да се свети името ти вовеки веков да царуваш...да илядиш да се свети името ти цар Бойко от Банкя...

423

И АЗ СЪМ ПРОСТ

преди 3 години

Мноо ми аресва с навити ръкави. Се едно тамън е оставил кирката, или лопатата. Ама и лозунга начи напрао ми къса сърцето РАБОТА РАБОТА РАБОТА.На немски работа е АRBЕИТ, a на едно место пишело ARBEIT MACHT FREI, демек РАБОТАТА ТЕ ПРАИ СВОБОДЕН