979

Анонимен

преди 3 години

Тая руска *** ще ни докара гражданска война по заповед на кураторите си от КГБ.Радев и на нас консервативно мислещите почна да ни писва от глупостите ти. Пази се да не полудеем че ще те изгоним с камъни от президенството.

978

Накратко

преди 3 години

По-безполезен президент от този не сме имали.

977

имп

преди 3 години

За да прикрие престъпленията на своите хора, които главният прокурор обвини, Радев нарича "мафия" всекиго, който не е от БСП. Управляващите били мафия. Ние как да сме сигурни, че в президентството няма президентска мафия? Понеже откакто излязоха документите, от които разбрахме за това как Диеса комадвала ВВС, все на злоупотреби мирише от президентството. Импийчмънт!

976

импийчмънт

преди 3 години

И сега защо е всичкият патос и крясък? Понеже главният прокурор арестува служители на президентството, на Радев му припари под за дни ка, па свика агитката. Обаче не демокрацията е заплашена, не институцията президентство. Заплашени са служители и хора близки до Радев. Заплашен е и Радев. И президентът вдигна патетични крясъци, които както винаги са на обща тема.

975

Анонимен

преди 3 години

Честито, пасмина! Отново сме в съветската орбита! Резидентът току що положи основите на гражданска война! От нас зависи дали ще я избегнем...!!

974

Такъв е Румчо

преди 3 години

Рядко лай, но съскащо на висок глас !

973

Анонимен

преди 3 години

Bravo na edin general pilot s obrasivanie stiika i 4ijdi esizi ne selo bankja tulupi misirki tn da v gerb v nc sa takiva bkp prebojadusali se vvdemokrati a mirischat na komunjagi scroditf sini 4engerlastvoto si donosi sloba savis grosni debeli bko komunjagi v gerb dps po na malkoto pras4e na radev boku i dr ne mohe da mu se ka4ite saschto juvesch v residenziata na juvkov bojana pojarnikar tvoite hora sa te snimali ili njakoja misirka kurverina, resila e goljam geschev te sasmina 4erepa i masoni

972

Време разделно е!

преди 3 години

Дошло е време за де-русификацията на Родината!Кремълските еничари- на съд!Веднага!

971

Анонимен

преди 3 години

Освен простотията и правописните грешки нищо не разбирам!

970

Деса Простакеса

преди 3 години

Защо пишете за Румен, а за мен почти нищо?!? Нима не съм вашата Първа Дама?!?

969

Чомаданин

преди 3 години

Мyнчикът - Льотчик е решил да дозарази с коронавирус и онези, които не успя да зарази за 3-ти март!

968

Накратко

преди 3 години

До PfЕ какаво да използват.Те са си лицемериии и некадърниици ,друго нямат.За акъл да не говориме,там е пресъхнала отдавана реката.Всички който познавам привърженици на бсп да абсолятни лицемериии ,селски такирати ,мързели ,живеат при маика си до 50 години или жена им ги издържа.

967

Pf

преди 3 години

Това комунистите са много проста работа. Не разбраха,че губят изборите само защото винаги използват компроматни средства. А хората мразят такива неща и нарочно гласуват против тях заради мръсните им номера. Като видя тук някой червен *** да пише някакви гадости и се озлобявам и нарочно взимам другата страна,а не защото другите са ми любимци. Президента също го намразих заради злобата му.

966

Анонимен

преди 3 години

В БКП_ЛАйнарияяяяяя е пълно с червени ганиуювеее и говниуювеее, това е основния проблем! Те са концентрирани главно в президенството и парламента!

965

Винету

преди 3 години

За 20 години във власта Борисов много израстна - от момче за дребни поръчки на Маджо се превърна в ***, който раздава поръчки на Каскетчика. Пак е рекетьор, но на малко по високо ниво. Вече не слугува на Маджо а на Доган! Хвала на такива нискочели ***! Дали е прочел втора книга или още *** филии с мас и спи с пачки и пистолет до леглото?!

964

Винету

преди 3 години

До АнонименОт една страна са нискочели мутри, крадци и национални предатели като Агент Буда Пеевсски, Горанов и Доган от друга страна е Народа на Република България. Вън мутрите от власта и българия, вън нископлатените дупедавци и *** от гроб!

963

Анонимен

преди 3 години

От едната страна на тепиха е държавата - изпълнителната власт, прокуратурата и съдебната власт (защото тя е подписала заповедта за обиск в президентството). От другата страна на тепиха е руския шпионин Радев , комунистите (колкото са останали) и платените протестъри от олигарсите на БСП и Костов.Няма да разрешим на комунистите , олигарсите и Русия " да си върнат България".Радев, а ако ние нормалните ни писне от тебе и излезем?

962

нено

преди 3 години

учудвашо е колко прости хора има оше в БГ , какви са тези тонколони, бабички и незработни *** да врещят заедно по втеме на пандемия. Електората ще се стопи а твзи червени лидери слвд влизането в еврозоната няма да могат да си легализират рушветите от масква , тъжно е да гледаш как летеца и тази прецъфтяла ружа вицето подлъгват хората да участват в техните игри

961

Mhm

преди 3 години

Колко заразени да чакаме сега от сбирката на Бсп и Радев където никой не носеше маски.

960

Анонимен

преди 3 години

Първа черна точка - провал на сделката с грипените. Втора черна точка - влизане в ЕРМ2. При трета черна точка някой ще има проблем.