38

Анонимен

преди 3 години

До Плашип0тарникпочти 2/3 всички европроекти (строителни) се печелят от фирми на дпс, изпълняват се с най-евтини суровини и некачествено после се приемат безпроблемно от гробавите кадри. Колко милиарди са откраднати по този начин мога само да гадая... ама там прокуратурата я няма.

37

защо

преди 3 години

Сега съм доволен. Толкова ми липсваше в. "Шок"!!! С друго име е, но "Шок" си е "Шок".

36

Анонимен

преди 3 години

На зеления чорап лошо му се пише.

35

Анонимен

преди 3 години

До Плашип0тарникПодстрекател, вземи се скрий

34

Анонимен

преди 3 години

Фатмо няма уволни Узунов, сега. Просто е обратно на умен и упорит!

33

Анонимен

преди 3 години

Да задържат и Радев !Президент да остане Йотова !Тя е единственият по-свестен човек от русофилския Зайчарник на Радев.

32

Кутев

преди 3 години

Лошо...

31

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам да арестуват и президента, да отменят изборите и да обявят диктатура на главния прокурор. Ще престанат да ни занимават с глупости и да ни харчат парите за безумни акции, а ние ще загубим и последната надежда, че има смисъл да се живее в България и ще се изнесем. И тогава може да си принесат територията на султана и да се приключва тая агония. Държавата има смисъл само ако има достоен народ. Нашият отдавна вече не е достоен за нищо освен за атом.на бомб.а. Или емиграция.

30

Плашип0тарник

преди 3 години

Значи и Хитлер си развяваше коня, но света (изток и запад) се обедини въпреки противоречията си и смачка гнидата Хитлер!!!!И днес е жизнено необходимо да се обединят леви, десни и прогресивни сили и да смачкат новата напаст ГНИДАТА ОПГ ГЕРП и ИНСТРУМАНТА им, а и е нужно такова мнозинство за поправка на конституцията!!!!А иначе НАРОДА казва: СВРАКАТА РИПА ОТ КОЛЕЦ НА КОЛЕЦ ПА СЕ НАДЕНЕ НА НЕКОЙ!!!!Айде събуди се бре "ЮНАКО", виж Сърбия!!!!

29

до 19

преди 3 години

Радев има достъп до най високо ниво, още повече че ако иска може да оторизира достъп на определени лица, но очевидно става въпрос за неоторизирани лица на които дори Радев е отказал достъп.

28

До 29

преди 3 години

От до до 10Не възразявам

27

решетников

преди 3 години

Само така, бой по протежетата на червения оххлюв. Скоро и на него ще му видим сметката.

26

До 20

преди 3 години

Опозиция?Този махленски клюкар?Седи на стобора като някоя снаха и каканиже обиди.Нищо съществено не предлага.Излага се непрекъснато.Все пак Радев Шведски не е Първанов.Радев е спусната с парашут ***марионетка.

25

Чебурашка

преди 3 години

До До 10...... Остава Вицепрезидентът.... Тя е по-голяма руска подметка и от Радев. Не целуна ръка на българския патриарх при клетвата в НС, но се хвърли в краката на цигарения поп Киро Гундяев за да му целува ръка!

24

Анонимен

преди 3 години

Какво от това да подаде оставка и вскичко е ок нали така се действа с тиквата и неговите безбройни скандали и далавери.

23

Анонимен

преди 3 години

Руската партия най-накрая се затри вече може да имаме нормални доходи

22

Анонимен

преди 3 години

Никога повече *** на власт нормалния ни път е с ес най-накрая видяхме сметката на тия дето си фалираха собствената партия и държавата толкова пъти фалираха най-накрая партията им ще се закрие и ще си вървим по-нормалния път

21

До 10

преди 3 години

Не е така.Остава Вицепрезидентът

20

@ @ @

преди 3 години

Радев и котилото му от роднини , баджанаци и авери затънали до уши в далавери, тотално обезсмислиха и сринаха тази и без туй никому ненужна държавна институция, чиито годишен бюджет се равнява на този за гр. Враца и областта и. Tолкова ли сме богати та да хрантутим и дондуркаме един доказал се злобен безделник и антуража му ----- ????????????????????????????? -----

19

Cavalli

преди 3 години

Тоя румбата се оказа организирана престъпна група ..... Егати смотания президент.