98

Анонимен

преди 3 години

Защо президентът Радев не поема отговорност за, корумпираните и неизрядните си служители, които той е назначил. За толкова недосегаем ли се има че чак иска дори да сваля правителството?

97

Анонимен

преди 3 години

Това са ***. Един друг се изяждат. Това е било в цялата им славна история. Затова са и на това дередже. Последните екземпляри и в африканския свят.

96

Анонимен

преди 3 години

За да има мирРадев във Cuбuр

95

Аха

преди 3 години

Тия ли са, дето "толкова добре го съветват" марионетката Радев !

94

Кина

преди 3 години

Крайно време беше ! Включително и за приключване с легендите.

93

Йончо Попов

преди 3 години

Илия Милушев е легендарен български военен пилот...

92

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

КАКЪВ СЪВЕТНИК , БЕ....КАКВИ 5-ЛЕВА ...ХА,ХА,ХААААААААААТОЯ РАЗНАСЯ ПАПКИ СЪС СЕКРЕТНИ ДОКУМЕНТИ С ГРИФ-"СЕКРЕТНО"....И ПОСЛЕ СЕ ОПРАВДАВА , ЧЕ НЯКОЙ ГИ СЛОЖИЛ В КАСАТА МУ..ХА,ХА,ХАААААААА...СМЕХ....!ПЪЛЕН РУСКИ ПРЕДАТЕЛ И ***!!!!ЗАТВОР ЗА ПРЕДАТЕЛЯ!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

Анонимен

преди 3 години

Ще видим ...... Обаче и в двата случая искам глави или техните или ваще господа прокурори и не се оправдавайте със съдиите

90

ГербоТрол

преди 3 години

До Анонимен - "Троловете се разписаха, дебелото момче е развързало кисията."На пролет и изборите ще вземем и ще въведем ценз за грамотност и нормалност!

89

НОРМАЛНО

преди 3 години

До Иван Козарев-Балкан - "Гешев бе назначен за да приложи Диктатурата на Електората!"СЛЕД ДИКТАТУРА НА ПРОЛЕТАРЯТА ИДВА ДИКТАТУРА НА ЕЛЕКТОТАРА.Не съм съвсем точен да определям червените крадци за пролетарят (в момента).

88

Анонимен

преди 3 години

До Професионалист - "Идва Видов ден"Сигирно имаш предвид "Виденов", дето нямаше какво да ядем.Това "Професионалист" ти го дадоха от ???

87

Анонимен

преди 3 години

Е щом Решетников избра грипенов, какво да е?

86

Анонимен

преди 3 години

Троловете се разписаха, дебелото момче е развързало кисията.

85

Професионалист

преди 3 години

Абсолютен тоталитаризъм! Идва Видов ден.

84

Тато из Правец

преди 3 години

Честит Ви фашизъм,българи !!!

83

Котьо

преди 3 години

Ами Шкембе войвода като разправяше по телевизията за строшените неизползваеми две фрегати,къде сме нямали личен състав и какво ли не тва какво е та още обикаля по чевермета.

82

до тя

преди 3 години

по скоро въпроса дали има държавна тайна до която прокуратурата няма достъп ,беше по интересен.Всъщност има, а как се решава такива проблеми тогава?Казват че е тайна.Но реално не съм сигурен , че трябва да знаем какви методи използват държавата ни тогава.Достатъчно ни е да знаем една дузина служители на същите които решиха да са частни фирми и свършиха чудеса от храброст в демокрацията с недемократични методи и са ни известни .

81

Иван Козарев-Балкан

преди 3 години

Вижте сега Гешев бе назначен за да приложи Диктатурата на Електората! Електората това иска да вижда - арести чак до върхът на държавата, а дори и самият връх;))) Само дето, във всичкото туй, дето се арестува, липсват три фигури - Борисов, Доган и Пеевски;)))

80

тя

преди 3 години

Ха, ха ,ха , в България има ли "Държавна тайна " ?!

79

до 87

преди 3 години

Така е Дебелянчото и разни подобни са именно хората които правят каналите за изтичане на секретна информация, за да могат после да изнудват държавата в полза на техните бизнес интереси.Но този път нямаха късмет за президент на България седи генерал , а генералите са хора които си следят секретна информация и разбират като имат проблем с това .Вероятно при предишните президенти каналите им са работели безупречно но сега този номер не минава при Радев.А давайки случая на Гешев печели борбата.