12

Анонимен

преди 3 години

Още щом притежателите на данъчни складове ревнаха, че данъчните изисквания нещо не ги устройват, ми светна, че има далавера която изпускат.Така че съм ЗА, държавата да се включи, и да покаже, че може да се играе по правилата. Останалите хипотези не са ми интересни. Ще поживеем, ще видим.

11

Анонимен

преди 3 години

Не държавата, а дебелото момченце, бива ли да се бъркате така бе...

10

Анонимен

преди 3 години

От Картела трябва да запълнят пазарната ниша да обслужват снобите и психодесните. Обслужване с бели ръкавици и фракове. Поклони до земята и обръщения: Какво ще желае Негово Величество? Ще благоволи ли да му напълним ролс-ройса, бентлито и майбаха с отлежало гориво от Добрата стара Англия?

9

Хе,Хе,

преди 3 години

Нямало да може да се преватизира,тези ги лъжи ги знаем,само с една промяна на закона в полза на,,някой,, всичко ще се разграби.

8

ПроСоТо

преди 3 години

не знам дали забелязахте една малка,но значителна подробност:..-Споменава се Държавния резерв...И тъкмо си помислих:-"Ама как е възможно да се предлага гориво на цена ПОД пазарната?" ,прочетох това..Та какво са намислили МУТРЯГИТЕ?..:-Ще посегнат на Държавния резерв само и само да си направят реклама и да заблудят овцете да гласуват за тях на следващите "избори"...После ще трябва отново да го напълнят ,но това ще стане за сметка на увеличената цена на "пазарните играчи"..тоест,ЗА НАША СМЕТКА

7

тъй де

преди 3 години

Ниски цени!Ще има смисъл ако са минимум със 20-30 стотинки на литър по-ниски и от най-ниските цени ден за ден.

6

ера

преди 3 години

предизборните бензиностанции пристигат, ъра братя ефтиното гориво.Държавата като е толкова тарикат защо не изкупи всички данъчни складове и да следи хем количествата така и качеството, защото там е разковничето. Не да караме с най-скапаното гориво в света.

5

Анонимен

преди 3 години

Ще се издържа от трансфери в бюджета? Т.е. дотации, субсидии или... Създава се държавно дружество което да точи от бюджета за да продава евтини горива. Напред към светлото венецуелско бъдеще. Като натрупа загуби ще се приватизира за 1 лев на някой виден техен партиец. А цената ще платим ние през данъци

4

Анонимен

преди 3 години

Еми супер. Много милиони наляти в бензиностанции, от които няма да има никаква печалба. А нека пенсионерите да си гладуват с минималните пенсийки. И как да не се запита човек, за кой ще ги строят тези бензиностанции, нищо, че не можело да се приватизират, закона се променя много лесно.

3

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Решението на думи е чудесно.Ако и на практика е такова, би било прекрасно, и край на диктата на онази рафинерия край морето...Ха дано!!

2

Анонимен

преди 3 години

Стига негативизъм!Така се прави!Край на монополистите!Крайния потребител печели!

1

Унуфри

преди 3 години

А като стане неудобна за някой / и ще може ли да бъде фалирана