83

Кучкар

преди 3 години

Ауу червените копейкаджии доста вой надигат. Нищо клавиатурни лъвове-ръмжете си на воля. Важното е, че гледаме на запад, не към пРоссиа.

82

Анонимен

преди 3 години

Упрекваха Георги Димитров, че искал Балканска федерация.ЕС е бетер Коминтерна.

81

Анонимен

преди 3 години

ако нощното шкафче ми беше пълно с лева, а не с евро щях да спя една идея по неспокоен. Но то е празно, така, че спя сладко, щото няма какво да ми вземат.

80

Анонимен

преди 3 години

тъкмо се позаблудихме, че имаме 4-цифрени заплати, като минат в евро да се сетим, че това хиляда лева бруто, не е като 2000 евро нето.

79

Анонимен

преди 3 години

СЛЕД СВЕТЛОТО И ВИСОКОСПЕЦИАЛИЗИРАНО УПРАВЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИТЕ 1995Г/1997Г КОГАТО НАПРАВИХА МИН ЗАПЛАТА 1.8ДЛ И ФАЛИРАХА 16 БАНКИ,ЕСЕНТА НА 1997Г В БГ БЕ ВЪВЕДЕН ВАЛУТЕН БОРД, КАТО ЛЕВЪТ БЕШЕ ЗАВЪРЗАН ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА, А ПОСЛЕ ЗА ЕВРОТО- КАКВА Е ДРАМАТА, А ДА КОМУНИСТИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ФАЛИРАТ БАНКИТЕ, А В ЕВРОЗОНАТА ИМА И ЖЕЛЯЗНА ФИНАНСОВА ДИСЦИПЛИНА.

78

Анонимен

преди 3 години

Баце е знаел предварително че са решили да ни приемат в Еврозоната, затова си е напълнил шкафчето с пачки евро!!!

77

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Аз живях в Холандия като им смениха гулдена,видях какво се случи с на успяващата страна и хората и.ХОЛАНДИЯ!!!Тук разни тролеи гербски ,без идея да имат какво НАИСТИНА се случва с приемането на еврото си лайкучка...Предстои ни българино един страхотен сексс!!И то ние ще сме в партер!Чудят ни се,защо се натискаме за нещо доказало злостта си!!!

76

Анонимен

преди 3 години

Не ви искаме еврото!Кажете колко зле са италианските банки! Кой ги контролира ?! Тези, които при фалити, пак си вземат заплати в милиони. При сегашните харчове и при отрицателния лихвен процент на ЕЦБ, кашата е пълна.

75

Анонимен

преди 3 години

ЛИТВА ВЛИЗА В ЕВРОЗОНАТА 2015Г СЪС МИН ЗАПЛАТА 300 ЕВРО, СЕГА С 607 ЕВРО- В ЕВРОЗОНАТА ИМА СТРОГ БАНКОВ НАДЗОР, ДА ЧЕРВЕНИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ФАЛИРАТ И ИЗПРАЩАТ МИЛИАРДИ ЗА ОБРЪЩАНЕ НА ПОСОКАТА И ВКАРВАНЕ НА БГ В ЕВРАЗИЯ.

74

Анонимен

преди 3 години

До stilingподписал си, че ще го въведеш ..никъде не е описано кога

73

HeinrichHimmler

преди 3 години

Честито мафията устиска властта, за да забие и последния пирон в ковчега на държавата и своевременно Бойко няма да има нужда да обменя 500-евровите пачки от чекмеджето!

72

апп

преди 3 години

До Анонимен 711. БНБ не печата безконтролно.2. Воденето на независима парична политика ще стане абсолютно невъзможно при условие, че влезем в еврозоната. Не съм казал, че ще я водим в условие на валутен борд, но ще имаме свободата да го направим ако това се наложи.

71

Анонимен

преди 3 години

Еврозоната не е никакъв финансов суверенитет. Страните от еврозоната зависят при лихвените си проценти от американските рейтингови институции. Страните от еврзоната не успяха да направят механизъм, който да запази хуманитарната търговия с Иран. Еврото спаси преди десетина години долара, но доларът няма да има този сантимант при грешка на еврото.

70

Анонимен

преди 3 години

До аппКакъв финансов суверенитет има една държава която се намира във финансов борд? Хвърлена дума без покритие. Ние нямаме суверенитет.Ние нямаме свободата да провеждаме парична политика. Когато печатат евро, БНБ също печата. Има смисъл да сме извън евро зоната само ако можем да си обезценим лева за да изнасяме повече български стоки. Но това на хората няма да им се хареса защото ще им падне покупателната способност за вносни стоки.

69

Анонимен

преди 3 години

В еврозоната е пълно с фалирали банки. Говорят глупости, хвърлят прах в очите на слепите. Еврото не е от полза за обикновения българин, полза ще има само едрия бизнес. Хампарцумян го каза в прав текст. И в прав текст също каза, че цените ще се вдигнат.С вдигането на цените ще се обезценят и вноски за пенсии. ....

68

Я, па Я

преди 3 години

Прaви ce рeфeрeндум и мecтнитe кaзвaт нe, вce пaк acфaлтa нe e зaрзaвaт. Грaждaнитe cи oбирaт крушитe и мaгиcтрaлaтa минaвa мaлкo пo нa дяcнo прeз другoтo ceлo. В рeзултaт другoтo ceлo мaкaр и пo бeднo и мизeрнo cтaвa пo бoгaтo и гoлямa a нaшeтo прoдължaвa дa cи e бeднo и oщe пo мизeрнo зaщoтo млaдитe ca ce прeceлили в ceлoтo c acфaлтa, зaщoтo acфaлт нe ce ядe ... Бългaритe cмe нaй гoлeмитe бaлъци нa бaлкaнитe и в EC. Тa тaкa и c eврoзoнaтa ...

67

Я, па Я

преди 3 години

Пo външнo пoлитичecки и икoнoмичecки тeми нe ce прaвят рeфeрeндуми. Нe и в държaвa кaтo БГ. Eтo кaк cтaвa рeфeрeнрум в БГ. Ceлoтo Х пoлучaвa oфeртa зa тoвa нoвaтa мaгиcтрaлa дa минe прeз нeгoвoтo зeмлищe. Ceлянитe ce рaдвaт, тoвa e нoв пaзaр, лecнo щe ce cтигa дo грaдa и т.н. Oбaчe eдни другoceлци иcкaт пътя дa минe прeз тяхнoтo ceлo, пoдкупвaт кмeтa, дacкaлa и пoпa и тия пoчвaт дa oбяcнявaт кaк acфaлт нe ce ядe, кaк бaгeритe и вaляцитe щe cъcипят зaрзaвaта.

66

Милиционер

преди 3 години

Браво!Само напред ГЕРБ! Ще влезем в клуба на богатите държави, ще имаме стабилна валута.

65

stiling

преди 3 години

Какъв реферндум бе пич? Като си влезъл в ЕС си подписал задължение да въведеш еврото! Това е експертен въпрос със стратегическо значение за държавата. Не можеш да се допитваш до масата от хора, които нямат и хабер (а и не трябва да имат) от валутни съюзи, монетарни и фискални държавни политики да решат тоя въпрос. По същата логика що не направим референдум да има или да няма данъци въобще? И като масата гласува да няма данъци да ги премахнем. Баба Тричка и ромът Гошко да се произнесат по въпроса

64

Анонимен

преди 3 години

Важното е, да не приемаме рублата. Всичко друго може.