103

Анонимен

преди 3 години

Браво, приключихме с инфлационното забогатяване. Няма да е възможно нагушкването със заеми и кредитни милионери които за един ден стават собственици на фабрики и супер бизнесмени както през 1997

102

Анонимен

преди 3 години

До всички недоволни плачковци: нека ви е вътре чак до Камчатка!!!

101

Никаква еврозона

преди 3 години

Никаква еврозона не ни трябва на нас, да станем още по-зависими и още по-бедни, то вече няма на къде. Да се отказват от тази щуротия, не ни трябва еврозона на нас.

100

Добра новина

преди 3 години

Добра новина е Но..Чува се вече воят на кремълската Пета колона

99

European

преди 3 години

Ако това е вярно, много се радвам. Дано влезем по-скоро и станем пълноправен член на ЕС. Откакто сме там толкова неща се промениха за добро. Помните ли Жан Виденовата зима? Майка ми ставаше в 3 да се реди за хляб. Житото беше продадено на Виетнам от комунистите. Единственото спасение на България е ЕС. Ако той се разпадне, недай боже, оставаме между Путин и Ердоан - двама луди диктатори да си ни поделят. Поскоро ще ни прибере Ердоан. На Путин няма да му дреме. Да пази господ.

98

Анонимен

преди 3 години

Айде махайте се с вашия клуб на богатите! КЪШ! ВЪН! Какво играете на първичната струна на алчността! Центърът на лакомията е в д-то. Лакома гъзица се казва на български, при индийците си го обясняват с чакри. Клуб, който няма никаква стойност в международен план. Никой не ги керти за нищо. В Чили даже. Ердоган е по-самостоятелен от целия ЕС, взет заедно. Един газопровод не могат да направят сами. ...

97

Анонимен

преди 3 години

Ах,тоя Ройтерс .Сега Радевистите ще получат колики.

96

Анонимен

преди 3 години

България била подписала!1989 НАТО подписва със Съветския съюз, че няма да се разширява на изток. Колко време спази собствения си договор? Не само, че се разширява, а и се пръска по шевовете! Кой е този глезен наивник, който живее с илюзията, че бившите колониални страни от Западна Европа ще започнат да гледат на новозавоюваните територии не като компенсация за загубата на Африка и Азия, а като партньори? Че те и при тях нямат равномерност и мир между районите им!!!

95

Анонимен

преди 3 години

"направете референдум, ако народа каже да - окей"Народ, който си избира да го управлява Бойко Чекмеджето, няма разум да взима важни решения.

94

Анонимен

преди 3 години

До до 89 КАЗВАШ ДЪРЖАВИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОЗОНАТА СА ПОТЪНАЛИ В МИЗЕРИЯ- МИН ЗАПЛАТА БЕЛГИЯ 1596ЕВРО,ФРАНЦИЯ- 1593ЕВРО, ГЕРМАНИЯ- 1584ЕВРО, ТА ТОВА ЛИ НАРИЧАШ ЕВРОСАТАНИНСКА СИМВОЛИКА- Я ДА ВИДИМ МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ В ЕВРАЗИЯ- РУСИЯ 118 ЕВРО, ГРУЗИЯ 58ЕВРО, ОСТАНАЛИТЕ ПО 15 ЕВРО- А ТОВА Е ПО ДОБРОТО И НА ТАМ ИСКАТЕ ДА НИ ОБЪРНЕТЕ ЛИ- МИХАИЛ ХАЗИН ПРЕД БСТВ 2023Г БГ ЩЕ БЪДЕ ПРИНУДЕНА ДА ВЛЕЗЕ В ЕВРАЗИЯ" ТАЯ НЯМА ДА СТАНЕ. ЧЕРВЕНИТЕ ЖАЛЕЙКИ ДА СИ ОТДЪХНАТ НЯМА В ЕВРАЗИЯ.

93

Анонимен

преди 3 години

До CNN,ROITERS-HEADLINEМнозинството от българите не подкрепят влизането на България в еврозоната и са склонни да повдигнат въпроса на референдум. Това сочи социологическо изследване, поръчано от Експертния клуб за икономика и политика (ЕКИП) и проведено от "Тренд" по метода на прякото полустандартизирано интервю. Според него над половината (54%) от запитаните желаят и биха участвали в провеждането на референдум, касаещ премахването на българския лев като национална валута, като поне половината от запитаните са сигурни, че няма да подкрепят еврото. Едва 19% одобряват курса на правителството

92

CNN,ROITERS-HEADLINE

преди 3 години

Congratulations! Croatia and Bulgaria- WELLCOME TO EUROZONE! Честито братя и сестри!! Многолетната мечта на цели поколения българи се сбъдва- да влезем в Еврозоната,клуба на най- богатите в центъра,а не в Периферията!! А шумкари,Гечевци,Радевци...плюят кръв от завист и злоба към Бойко!!

91

Анонимен

преди 3 години

направете референдум, ако народа каже да - окей

90

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДо Анонименкое е същото? не водим национална фискална политика - да, това е логичен и правилен избор - не сме някакво индустриално чудо. Но ти искаш да отнемеш свободата да го правим с-у какво.. че били таксите 2лв. банката парите ще си ги вземе, по един или друг начин, трябва да си някакъв голям наивник да си мислиш обратното.

89

Анонимен

преди 3 години

След смъртта на Симеон Велики наследниците му предават държавата: При един от синовете му реално властват гърците, въвежда се отново и гръцки език като административен, с това и кирилицата. Дъщеря му става съпруга на руски княз, който буквално унищожава Преслав. Сега също активно се работи за превземане на държавата отвътре и физическото и ликвидиране.

88

Анонимен

преди 3 години

До аппНо практически не го правим от 1997ма година насам. Тоест резултатът е все същият.

87

до 89

преди 3 години

ще се промени това, че в момента в условията на Валутен Борд сме длъжни да имаме валутен резерв за да обезпечаваме лева, ще се промени това, че вече няма да имаме контрол нито над печатането, нито над какъвто и да е друг асперт от валутната политика. Това е Пълна Загуба на Суверенитет и са Характеристики на Поробена Държава!! Ще се промени и това, че вече върху банкнотите няма да са лицата на Велики Българи, а ЗеленоЕвроЖендриВеганска Сатаниска Символика!!

86

Анонимен

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ ОТ ЕСЕНТА НА 1997Г, СЛЕД КАТО 1ДЛ БЕШЕ СТАНАЛ 2965ЛВ/СПРАВКА БНБ ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДРУГА ВАЛУТА И ГАЛОПИРАЩА ИНФЛАЦИЯ ОТ 1000% В БГ БЕ ВЪВЕДЕН ВАЛУТЕН БОРД, А ЛЕВЪТ ЗАВЪРЗАН ПЪРВО ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА, А СЛЕД ТОВА ЗА ЕВРОТО- КАКВО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ КАТО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА....НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОПЛАКВАЧКИ, ТЕ ЩЕ ЗАРЕВАТ ОЩЕ ПО ЖЕСТОКО ЗАЩОТО НЯМА ДА МОГАТ ДА НИ ЗАВЪРТЯТ В ЕВРАЗИЯ....

85

Эврапэйскый Союз

преди 3 години

да се Обичаме всички като Ленин и Зиновиев!

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77, най-голямата Българска банка я бутна доган