7

До номер 4

преди 3 години

Дамата все пак трява да работа!!! А децата да си ги учат учителите! Ако трябва да се правя на учителка на сина ми, първокласник наесен, как ще се издържам, себе си и него?? На някои хора им е много широко около врата, даже карантината супер им дойде, особено на чиновниците, хем търкаш дивана, хем заплатката си тече! Песен!

6

Анонимен 1

преди 3 години

Забравих да напиша "избрали" в кавички.

5

Анонимен

преди 3 години

Като искате нулева година, нека ви нулират заплатите и на вас. Така е справедливо - за всички - еднакво. Мястото на децата е в училище. Да учат. Другото са порнографии и кражби от бюджета.

4

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига с тези страхове и паранои.Побъркахте децата и ги обрекохте на пълна социална изолация.На възраст в която трябва да имат приятели,да излизат,да играят, да се забавляват,да пътуват искате да си стоят затворени по домовете, да пазят т,нар от вас-социална дистанция и да ходят с маски и по цял ден да слушат разни мало...умни...ци да обясняват колко страшна е пандемията и коронавируса.Изобщо не коментирам нивото на образованието по този начин. ***...оти,ще получите това което заслужавате!

3

Курти

преди 3 години

Нулирай се ти бе. Защо да е нулева годината? Какво му е на онлайн обучението? Който иска да учи, ще учи и онлайн, както показаха последните няколко месеца, който не иска и и офлайн няма да учи!

2

село майка

преди 3 години

тези поколения ке са най-прости...тик-ток поколението!!деца 3 клас не разбират ке са ученици...

1

Анонимен

преди 3 години

Отсега ви казвам, че са избрали вариант 3, а другите два са само за пред публиката.