27

Няма лошо - а дано!

преди 3 години

Т.е. през ден да се заразяват децата, родителите и бабите и дядовците ли?Не мога да разбера как нормален човек би подценил вирус, който доказано убива хора? Или може би, според МОН, този вирус е пропаганда, измисмилица?Някой въобще може ли да мисли рационално?

26

Липсващ разум

преди 3 години

Какви присъствия, извинете? За какво е това министерство на образованието, когато аз чувам само глупости от тях - матури на всички предмети, безмислени и пренатоварени учебници? Какво работите в МОН? Отчитате дейност или правите нещо смислено?? Защо искате да изложите на риск всички родители, баби и дядовци на децата с присъственост? Хора умират от този вирус или вие не разбирате? Логика? Разум? Тези неща ВИЕ учили ли сте ги в МОН?

25

Ти

преди 3 години

Бъди малко уважителен! Но няма как да си, понеже немаш още деца и не знаеш какви усилия полагат учителите да се опитват да научат Иванчо и Бил Гейтс в един клас. Ти хейтрит в интернет май работиш? И не гледаш сериали. Ясен си ми, микроорганизъм. Замълчи.

24

Azz

преди 3 години

На даскалите хич не им се работи. Ако има как по цяла година да си гледат сериалите по диваните и да получават заплати, ще им е най-добре. Как пък все за тях има отпуски, има пари, а родителите на децата издумкаха цялата си отпуска, че и неплатена пускаха... Търтеи са даскалите!

23

Анонимен

преди 3 години

Няма лошо. А и може да разделят класовете - половината ученици да са онлайн, половината офлайн и да се редуват през някакви часове. И без това са по 30 човека в клас и са си множко, а ако са разделени на групи и едните само гледат часа, а другите участват, ще бъде много по-полезно.

22

Анонимен

преди 3 години

Леле трябва целия Министерски съвет да мине през психиатричен преглед. От чистачката та до... А бе вие си знаете.

21

Мен

преди 3 години

Ще кажете, че само в България има корона. В другите държави където има одри повече случай на корона децата отдавна ходят на училище на пълен ден. И училищата първи отвориха, просто защото знаят, колко важно е за децата да са на училище и сред др деца.

20

онлайн-МОНлайн

преди 3 години

До цк НА ГЕРБНе си вникнал особено във смисъла на въпроса, но важното е да драснеш нещо!

19

БСП

преди 3 години

До цк НА ГЕРБТой прави/ако е той/ само в чужбина.

18

Анонимен

преди 3 години

Умориха се и да симулират, че се учи нещо и вече направо през просото и у ряката.

17

цк НА ГЕРБ

преди 3 години

До онлайн-МОНлайнНяма да ходиш на море в Гърция и ще купиш компютър на детето.Да не би Борисов да го е правил?!

16

онлайн-МОНлайн

преди 3 години

От МОН ще осигурят ли компютър за всеки ученик, понеже никой закон не задължава да имаш такъв?И кой ''умник'' мисли въобще такива варианти?!

15

Тато из Правец

преди 3 години

Кой не скача е червен !!! Не Ри е виновен Бодигарда,САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ !От какво се оплаквате? Имате банани,тоалетна хартия...

14

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е активен само от 8 до 10 след това си тръгва от училище?! Глупости

13

СЦЕНАРИЯТ

преди 3 години

трябва да е само ЕДИН, всички в училище.

12

бравоооо

преди 3 години

''част от тях ще са дистанционно, а други присъствено''- Или нещо от сорта на ден работиш, два си вкъщи до първокласника.Обаче колко ли време ще те търпи робовладелеца във частната фирмичка?

11

Анонимен

преди 3 години

Третият вариант е невъзможен!Родителите не могат да напуснат работа!Ако това го приемат, наесен ще сме свидетели на поредните протести на майки пред МОН!!!

10

Анонимен

преди 3 години

сценария е ясен от сега. Под преглог, че ги е страх от вируса, даскалите ще си стоят вкъщи и ще си взимат заплатите, а за пред обществото ще се разиграва театъра наречен "дистанционно обучение". На всички е ясно, че това не е никакво обучение и до вчера тези, които завършваха полуграмотни, от утре вече ще завършват нацяло неграмотни. да му мислят родителите , някой от тях трябва да напуска работа , за да стои пред компютъра и да обучава детето си.

9

офлайнаааа

преди 3 години

Има и бедни хора в нашата БОГАТА държава, без компютър, там как ще протича ОНЛАЙН обучението?

8

компромисен вариант

преди 3 години

С други думи, единият родител на бъдещия първокласник напуска работа за да бъде със детето вкъщи и лично Вожда му плаща заплата от пълните чекмеджетата.