19

КАрантина

преди 3 години

У нас даже математиката е относително понятие

18

Коронациркаджия

преди 3 години

Къде са тия 50 000 болни бе? Това е един град, голям колкото Враца, болни! Къде са те? На друга планета?

17

Анонимен

преди 3 години

Тази математика ми е известна от месеци !!!Когато Мангассъров твърдеше че в Бг имало 500 хил заразени аз казвах 20 хил.Ама какво от това...............Отдавна наблюдавам броя на починалите и от там си правя изводи за ситуацията.В неделя ви казах 150-300 на ден за тази седмица.Сега ви казвам 250-400 за следващата.ЦъкайтИ минуси колкото искате.Това няма да промени съдбата ви.А тя е УЖАСНА нищо че не го знаете още.

16

Анонимен

преди 3 години

Да загубиш близък човек, който познаваш с години, не е като да коментираш статистика.Помислете и за това.

15

Сат Н

преди 3 години

хората, които не вярват, че тя съществува, не спазват мерките------Не е верно Витанов, пак не си разбрал.НЕ ВЯРВАМ в коронавируса, НО СПАЗВАМ всичките мерки, които заповядахте да бъдат спазвани. И не виждам хора, които не спазват мерките. Всички ги спазват, 100%. Така че грешката е в тебе и тия, които те пускат по телевизията. Ако искаш, мога да си сложа и две маски една върху друга. Или каквото още си поискате. Ваш ред е да искате още мерки.

14

Анонимен

преди 3 години

Математиката никъде не е скачала. От началото си в НОЩ си работят математиците. В началото отношението установени /вероятни бе около 5,5. Сега е около 8. И зад тези числа стоят математически модели които се коригират и взаимно удостоверяват.Когато заразените станат 25 000 и коефициента нарасне до 10, медиите ще скочат с заглавия, колко е бил прав Мангъров. С малката разлика, от няколко месеца, през които вместо да слушаме тези с математиката, обръщаме внимание на илюзионисти и манипулатори.

13

Анонимен

преди 3 години

Ще заревете за болнични леггла като Сърбите, заради простаците между вас.

12

zer

преди 3 години

по мангъровата математика трябваше да са около 3милиона вече

11

Анонимен

преди 3 години

Аз мисля че са 100 000 ))цирка продължава

10

искаме да пиим още

преди 3 години

тоя защо лъже колко ти дадоха а? по 3 хиляди даде щаба на тия 240 има ги снимани с парите как им дава шаба а тия умрелите са взели по 6 хиляди. нява вируси нищо на бил гейтс иска да те инжектират с чип!

9

Аз

преди 3 години

До АнонименПий си хапчетата, че главата никак не те слуша. За какво да си слагам наморник? За измислената смъртност.

8

Стойчо

преди 3 години

До Ммм абсолютно съм съгласен

7

някой

преди 3 години

Когато си против Путин, ти казват че си русофоб. Когато си против Бойко Борисов, ти казват че си комунист (въпреки че самият той е такъв).Когато си против безумните уж "противоепидемични" мерки, ти казват че отричаш коронавируса...Еми, какво да си говорим? Бялото е черно. Сега е модерно всичко да е черно!

6

Гошо...Тъпото

преди 3 години

И извънземните ги е...страх да кацат вече в България,да не...прихванат ВИРУСА.Уведомили са по телефона Боко,докато не...спре разпространението,все ще е...премиер;и той им...верва горкият.

5

Анонимен

преди 3 години

До АзАбе слагай намордника и не се обяснявай и не задавай въпроси, че може и насила с полиция да те принудят да спазваш мерки, а сега при демокрацията ти се дава шанс доброволно първо да решиш да ги спазваш, защото демокрацията е най-добрата система.

4

Ммм

преди 3 години

Моята логика сочи: Направихте от мухата слон.Може би има такава болест, но тя НИТО Е ТОЛКОВА ЗАРАЗНА ,НИТО ТОЛКОВА СМЪРТОНОСНА.Изхабихте време и ресурси за някаква глупост,не ми се мисли ако има истинска пандемия със голяма смъртност как ще се усетете тогава.

3

Аз

преди 3 години

Добре де, ако това, което казва е истина, къде е смъртността?! При положение, че няма специфично лечение за ковид. На 50 000 души 30 в реанимация и слушаме месеци наред истерии от сутрин до вечер. На денонощие в България умират около 300 души. Задайте си въпроса защо е всичко това.

2

ИСТИНАТА

преди 3 години

МАТЕМАТИК = КОМУНИСТ!

1

Не Герб, а Гроб

преди 3 години

И какво от това като ПОТЕНЦИАЛНО са толкова?! Колко са развили болесттта?! И децата вече се усещат, че това е ФАРС.