562

Анонимен

преди 3 години

До Чоко племенник в чужбина + братовчедка на колежка

561

до 30 на купон

преди 3 години

До сегаУм,рете от скука!

560

сега

преди 3 години

има брифинг!

559

Анонимен

преди 3 години

ПЛЯМПАТЕ САМО ЗА ОТКРИТИТЕ СЛУЧАИ. НЕОТКРИТИТЕ?

558

Чоко

преди 3 години

Заразени познати и приятели имам. Един в Лондон, едва не умря. Свали 40 кг за две седмице в болница. После карантина 14 дни и бегом в България. Друг в Милано. Имал температура , неразположение. В болницата не го и погледнали. Щом не си на умиране, стой си вкъщи. Познавам и хора т.н. болни в България. Никой няма симптоми. Дори се чудят дали не са ги вкарали в някаква схема. Обаче са под карантина и всеки ден ги проверяват, като трябва да правят каквото им кажат , за да не са холограми

557

Анонимен

преди 3 години

НАЗДРАВЕ!

556

Аз

преди 3 години

240 заразени при тествани 4 286.....Или пак процента е около 5.50 - колкото миналите дни. Ако тестват 10 000 души, заразени ще са 550 ! Нали имаше некви математици там, що се ослушват ?!

555

1

преди 3 години

Предния път като затвориха всичко и собственичката на фирмата се паникьоса и затвори фирмата и съкрати няколко колеги.Служителите останахме без заплати. Спестяванията свършиха. Сега нещата потръгнаха,но ако пак всичко се повтори пак оставаме без пари. Ако трябва да избирам между риска да се заразя или да мизерствам без заплата избирам първото. Който има сигурна работа и работи от вкъщи е спокоен и вика затваряйте.Ама който няма как да работи от вкъщи е доста уязвим в тази ситуация.

554

Анонимен

преди 3 години

Трябва да има важна статистика - колко от тези 240 броя са Мангъри и колко са Мутафчии?Трябва да сме загрижени само за немангърите, а мангърите да са щастливи, че са хванали масовия имунитет.

553

Българин

преди 3 години

*** от гроб и тяхните *** искат да бъдат изметени от лицето на Земята.Алоо корумпурани,крадливи мутри това ли ви е начина да заглушите справедливия гняв на хората...нема да ви се получи.А си мислехме,че по зле от бсп няма накъде...тия ги надминаха....Братя събудете се,тия ни убиват!

552

Анонимен

преди 3 години

Нека последователите на гуруто Мангъров да трупат имунитет. Защо да затваряме? За да ги пазим от масовия имунитет, който рекламират?

551

Анонимен

преди 3 години

Карантина вкъщи. Възрастова група 30-40. IT-аЕдиният пътува в чужбина и зарази и другия.

550

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов подлъга хората, че маските са само за страхливите.

549

Анонимен

преди 3 години

До 580И как са. Пред умиране ли са или просто са под карантина и се лекуват нормално.

548

Анонимен

преди 3 години

Познавам двама колеги, болни в момента, под карантина. Достатъчно ли е?----------Болни в болница или под карантина вкъщи?

547

Сат Н

преди 3 години

Освен това и Кантарджиев ги подлъга, че като излезе слънцето, ше почне да трепе вирусите. Него дръжте. Аз и съм го виждал по улицата без маска.

546

до 577

преди 3 години

Познавам двама колеги, болни в момента, под карантина. Достатъчно ли е?

545

Анонимен

преди 3 години

Уплашихме ги. И аз отивам на обяд. От толкова писане трябва да сменям мастилото на компютъра като се върна.

544

Анонимен

преди 3 години

Кога ще бъде пикът? Нумеролозите да кажат. Звездобройците от сутрешно-следобедните шоу програми да разкрият бъдещето.

543

Св

преди 3 години

Добре де. От над 600 коментиращи тук (и малко поизтрити), всичките се перят знаят или не знаят. Но никой не каза че има симптоми, или пък никой не каза или не знае дали е заразен. Според процентното съдържание, от тия 600 поне 30-на трябва да има заразени (включително и аз). Или поне познават такива.Всички говорим в трето лице, като за извънземните, знаем че ги има ама ....