582

Анонимен

преди 3 години

Дъртите седесари с откраднатите заводи през Котов и младите парвинюта на Герб забогатели от еврофондови в ощърб на народа много ги е страх да не станат зян

581

Момченца..

преди 3 години

Ако не бяха отпуснали мерките, въпреки че знаят, че ще се повишат бизнеса ви сив щеше да загине

580

Х

преди 3 години

До тези, които ще умрат: използвайте разумно остатъкът от живота си-замисляйте се как да постъпвате с добро към хората и природата. Ако сте сгрешили към някого-извинете се и поправете грешката, ако някой има нужда от помощ- помогнете. Единственото богатство, което има значение е душевното и ако останете в сърцата на хората, ще живеете, докато ви помнят и развиват добрия пример от вас!

579

Лукуча

преди 3 години

И за какво бяха всичките лишения, които изтърпяхме през март и април? Защо стояхме вкъщите като ненормални, а сецата психясаха да учат пред компютрите? За да пуснат футболните *** и мутантите по чалготеките и да изригне заразата? Затова ли стояхме вкъщи 2 месеца!!! Защо правителството иска от някого, който не мисли с главата си , да спазва сам мерки! Или иска повече гласове от мутанти, *** и ***?

578

Сат Н

преди 3 години

Доктор Стамов кога ке го копаме?Измислихте ли сценария на втора серия от фентъзито за доктора - двойник на Гешев ?

577

Анонимен

преди 3 години

Сега Мангъра Менгеле да излезе и да каже, че те такова животно Ковит нема! Президента да обяви, че лъжат за,да държат Бойко на власт, лъжат и Меркел, и Путин, и Дони, всички лъжат, защото всички са луди по бате и искат само него да виждат! А на 9 септември ще се събирате ли? Слушайте Радка и Менгеле, съберете се МОЛЯ!

576

absurd

преди 3 години

Така че спете спокойно деца,вие сте чисти,вас ще ви подмине,възрастните да му мислят,кой какви ги е натворил през живота си

575

absurd

преди 3 години

Ковид19 поразява избирателно,но минава през всички

574

absurd

преди 3 години

Спирайте полетите,з атваряйте дискотеки и барове,мачкай ковид мачкай всички центрове на злото и греха

573

798099

преди 3 години

600, не изисквай грамотност от другите, след като ти самият не си наясно о с употребата на пълния член в писмената българска реч.

572

да,да ама не

преди 3 години

До ПрогнозаПри тия 1200 лв за клиничен КОВИД може да са ниски числата ти! Тъпата лакомия на някои е безмерна! За фалшивите положителни ще пасувам щото ще ме избамка ***!

571

Анонимен

преди 3 години

Леле тия са от мачовете и дискотеките)),утре 300

570

Анонимен

преди 3 години

Колко трябва да си неграмотен, за да свързващ процентът на положителните тестове с увеличение или намаление на броя на заразените?

569

Анонимен

преди 3 години

Чук, чук!!Кой е тук???Короната!!!Ееее пак ли, а бе я ходи да си..... майка...!!!

568

Прогноза

преди 3 години

За днес, четвъртък прогнозирам , 320 нови случая, а в петък над 400. В събота, неделя и понеделник ще са по-малко, после от вторник пак ще захвърчат нагоре и към четвъртък-петък следващата седмица ще са над 500

567

Анонимен

преди 3 години

Никакво плато няма. Расте броят на заразените, а заради това и броя на тестовете. Процентът на положителните тестове е несъществен и не е характеристика на платото или пикът.

566

Дърв. Филос.

преди 3 години

Затягане или разхлабванеЗдравето или парите кое е по-важно Трябва да се затегнат мерките и да се изплащат заплати 100% на 0 от държавата докато се разбере кой е виновен за вносният вирус.

565

Анонимен

преди 3 години

(240/4286)*100 = 5.6%, не си спомням в кой клас се учи, но явно ни управляват неграмотни хора, без образование, щом виждат увеличение на болните...

564

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 559Какво плато те гони днес? С всеки ден броят на заразените скача(Е, има флуктуации, но се вижда на седмична база много добре.). Нямаме никакво застопоряване на бройката(плато) или намаление. За месец удвоихме старата бройка и вървим смело към утрояване, а теб плато те гони...

563

Анонимен

преди 3 години

Много се плюн.чи министърчето - като един бивш президент