5

Диагноза

преди 3 години

Лелеее, такова квичене е започнало ! Оказва се , че няма кътче , където да не е текла далавера в държавата !!!! Като най- ярка е далаверата в Президентството - отявлен шпионаж , без притеснение и без пазене! Толкова са били сигурни и "предани" шпионите на Кремъл ! Русофилите в България искат отново да ни направят Задунайская губерния !!! Комунистите са в акция заедно с резидента Радеф и шпионския апарат на КГБ !

4

Някой си

преди 3 години

До българинНе съм чул мандатът на Цацаров да е бил прекратен с "1 година" предсрочно. Няма такова нещо. Ти си просто лъжец драги. Обикновен лъжец и манипулатор.

3

Анонимен

преди 3 години

Божков посочва свидели за парите които е давал,НЯМА лъжа и измама снимката е истинска за пистолета и парите.Борисов признава че има пистолет те разбойниците по филмите спят с оръжие.Гешев мълчи защото ГЕРБ заповяда.

2

българин

преди 3 години

Гешев бил "поставил"? И кой е гусин Гевев бре гусин Нотев? И той е поставен някъде Там както и Ти самият! -:) Забрави ли за "напъна на властта" Да седне господина ПРЕДСРОЧНО ГОДИНА ПРЕДИ ДА ИЗТЕЧЕ МАНДАТА НА Цацата?-:) По късно разбрахме защо беше този "напън" на др Борисов Точно гусин Гешев да е главен прокурор! Цацата беше Юрист преди всичко! Практически завалията беше гола вода! Няма хъса на гн Гешев! -:) гн Гешев трябва да "оправдае" Гласуваното му "доверие" от "шефа"! Иначе е АУТ!-:)

1

Грета-олигофрета

преди 3 години

Гешов съвсем се оака днеска ,показа монети намерени в дома на дъщерята на бизнесмена на когото са откраднали 35 кг и каза ето златото!!! Иска антикорупционен фронт да му се извини!!! Ало каскет просст не всички са прости като тебе. Тя снимката имаше точно 50 монети една монета да не тежат по 700 грама бе ***, по 10 15 грама- 750 гр. Къде са останалите 34кг и нещо!!!