9

Анонимен

преди 3 години

Ииии, опитвал се бил да помага на обществото...хаха, и как точно?

8

Вааа

преди 3 години

Като чета повечето коментари си давам ясна сметка, че пишещите са били доста заобиколени от еволюцията.

7

Анонимен

преди 3 години

Щом манджари стават звезди значи света върви накриво.

6

Сигурно

преди 3 години

е така.Който няма думата в дома си, крещи и беснее на работа.

5

Иванов

преди 3 години

До 4Видяха голямото му сърце като им подхвърлиха 60лв за превод и публикуване на тая статийка от някаква интернационална ПР агенция, която вероятно самият той или продуцентите му са наели за да му умият публичния фейс.

4

Ванката

преди 3 години

Дрън, дрън... нищо не оправдава грубиянството, обидите и гавра с другите. А къде го видяхте голямото сърце, не разбрах?

3

Анонимен

преди 3 години

"истинският Гордън по никакъв начин не прилича на онзи от телевизията" - всъщност, истинският Гордън е точно този, който е по телевизията - мухъл, взимащ сума ти пари, за да се гаври с хората. Които не са по-малки мухльовци, че изобщо се съгласяват да участват в подбна помия, по-смрадлива и от манджите му.

2

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много комплексари се навъдиха по реалититата - всеки да си избива комплексите като крещи по разни непознати - един бъркал манджи и крещи на други, че не можели, друг пък големият продуцент, крещи и обижда другите, че не ставали за певци. Изобщо, докато има хора без капка самоуважение, ще има и такива като тоя *** на снимката, които да си изразходват енергията, претендирайки, че са голямата работа.

1

Брей

преди 3 години

Това че е спечелил награди не означава че критиките към него не са коректни. Човека си има универсално отвратително поведение и това че има някакви други малтретирани лапнишарани с отровени представи за света че да пляскат на тоя, че и награди да му дават пак не го прави прав.Изобщо.. отново статийка за умиване на нечие лице. Не знам си какъв бил в семейството... като му гледам сбръчканото и ядосано лице си е тиранин и в семейството, кви ги пробутвате пак.