Снимка: БГНЕС

Когато чуете името Гордън Рамзи най-вероятно си представяте едно намръщено лице, което е готово да ви се развика за всяко нещо. Известният готвач си спечели славата на грубиян заради изявите му в различни кулинарни предавания, където не толерира слабото представяне и критикува всеки един участник.

Със сигурност сте виждали и няколко различни картинки или гифчета, които показват какъв е Рамзи като наставник. Най-известната сред тях е една сцена от известно предаване, в което Гордън е сложил две филии хляб на главата на участничка и я кара да каже, че е „сандвич идиот“.

Държанието на готвача със сигурност му е спечелило доста критици, но той въобще не се трогва от това. Самочувствието му не е без покритие, тъй като Рамзи е носител на звезди „Мишлен“ и има множество награди за ястията си. В добавка към това, истинският Гордън по никакъв начин не прилича на онзи от телевизията. Всъщност, той е доста по-уравновесен, щастлив баща на пет деца и човек, който се опитва да помага на обществото по всякакъв начин.

А дали е имал трудно детство, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase