65

Анонимен

преди 3 години

...УПРАВЛЯВА ШАЙКА, КОЯТО ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В БЛАТО...И ТРЪГНА ПО СВЕТА ДА ТЪРСИ ИНВЕСТИТОРИ..СЕТИХТЕ ЛИ СЕ КОЙ ЗЕЛЕН ЧОРАП ДАДЕ ТАЯ ВЕЛИКА ОЦЕНКА ЗА РОДИНАТА МИ... БСП МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ НО ЗАЩИТНИЦИ НА БЕДНИ И СОЦИАЛНО СЛАБИ ЛИ СА ЛИЦЕТО НА СПРАВЕДЛИВА БЪЛГАРИЯ, ТЕ ЛИ СА АЛТЕРНАТИВАТА- СЛЕД ТЯХ ВИНАГИ ПОТОП.

64

Анонимен

преди 3 години

2012/2013Г ВСЕНАРОДНИ НЕДОВОЛСТВА И МАНИФЕСТАЦИИ ЗА ТОВА, ЧЕ ТОКА Е УВЕЛИЧЕН С 5%ФЕВР 2013Г ББ ПОДАВА ОСТАВКА, ЕСЕНТА БСП УВЕЛИЧАВАТ ТОКА С 7% И ПЪЛНА ТИШИНА, 2014Г КТБ Е РИТНАТА И ОТНОВО ОПАШКИ ПРЕД БАНКАТА, КРАДЕЦ МУСТАКОВ Е В СЪРБИЯ И СЕ ЖАЛВА, АМА ДА ДАДЕ БГ НА ЕВРОПОЛ. ИНТЕРПОЛ, ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА, НЕ А ОНЯ ОТ МАГУРАТА ДА ЗАПОЧНА ДА СЪДИ БГ НЕ ЦЯЛА ЕВРОПА ЗА НЕГО Е ХУНТА И ЗА ТОВА В ДЕМОКРАТИЧЕН ДУБАЙ НО НЕ ТУК ЗА ДА СЕ ЗАЩИТАВА- ''АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ПЛАЩАМ НИТО СТИНКА

63

К

преди 3 години

Моля ви се слагайте по-весели снимки към новините от този род !!!

62

Анонимен

преди 3 години

БСП И СПОЛУКАТА ЗА БГ КОГА БЯХА В УПРАВЛЕНИЕТО- 1995/1997Г- 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ, ФАЛИРАНИ ФИН ПИРАМИДИ, МИН ЗАПЛАТИ 5500ЛВ- 1.8ДЛ- СПРАВКА В БНБ ОТНОШЕНИЕ НА БГ ЛЕВ КЪМ ДР ВАЛУТА- 1 ДЛ 2965ЛВ, МАГАЗИНИ ТОТАЛНО ПРАЗНИ, ХОРАТА ОБРАНИ ОТ БАНКИ И ПИРАМИДИ УМИРАХА ОТ ГЛАД КОЛКО ЛИ ПЕНСИЯ СИ ВЗЕЛ АКО СИ ПОЛУЧАВАЛ МИН ЗАПЛАТА ОТ 1.8ДЛ ИЛИ СРЕДНА 3/5 ДЛ И Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ПЕНСИОНИРАШ В ОНИЯ ГОДИНИ ГОЛЕМИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ ПОДАРЕНИ НА НАЗНАЧЕНИ МИЛИОНЕРИ ЗА 1 ЛЕВ, ТОТАЛЕН ПОГРОМ И ГРАБЕЖ НА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД

61

Лъжец

преди 3 години

Да, на вота ДПС може да подкрепи БСП но само ако гласовете не стигат за сваляне на правителството. ДПС са ясни на всеки бесепар. Ако обаче Марешки или други наточат ножа на ГЕРБ ДПС или в зала няма да влезе или ще гласува въздържали се...Все пак кого подкрепя ДПС се вижда всеки ден от вестниците, сайтовете и телевизиите на ДПС - и това е въпрос с понижена труднаст. Отваряте пик, блиц и навсякъде ГЕРБ са прекрасни, прекрасни но за ДПС и ужасни за българския народ и трудовите турци в страната.

60

Анонимен

преди 3 години

Дариткова е получила указания от оня от записите какви негови мъдри глупости да изговори и така. Иначе може и умна да е жената, но ако каже нещо умно ще засенчи Главния ***.

59

Анонимен

преди 3 години

Обзалагам се, че на този вот на недоверие ДПС пак ще подкрепи БСП.БСП тр0лчета, приемате ли бас?

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67На предишният вот на недоверие БСП и ДПС бяха заедно.

57

Анонимен

преди 3 години

дпс защо подкрепя ГЕРБ ами защото в коалиция с БСП нема толкова келепир за дараите, герб са по-дощни направо са си свалили гащите пред Догановия екипец.Иска Доган Тец Варна - Воалаиска 27 милиона студен резерв - етоооиска НСО да го пази - разбира се. иска финансов министър - има и то за три мандата. Единствения несменяем. А приказките на Шехерезада и на троловете на ГЕРБ са прах в очите на хората.

56

Анонимен

преди 3 години

Време е Бешипету и Доган пак да са земат, *** Доган май си пада по ГЕРП. Иначе столетницата би му пристанала пак.

55

Анонимен

преди 3 години

До *** крепи БойкоАбре прости герберйо, защо тогава умирате да свалите Корнелия от власт в БСП, демек работите да се самосвалите от власт ли. ГЛЕДАЙТЕ СИ ПРОСТАТА САМООЦЕНИЛА СЕ ТИКВА И МАРШ МРЪСНИТЕ СИ РЪЦЕ ОТ БСП

54

СС

преди 3 години

Дариткова нали беше "заразена" с Ковид-19 ??? В парламента още ли са живи ???

53

Анонимен

преди 3 години

Ами не знам каква е Нинова, ама ми писна от Борисов, а и предзидента на Боресов Плевнелиев не може да стъпи на малкото пръстче не само на Румен Радев, но и на всички други президенти от Желюю Желев насам.Само в ГЕРБ се хвалят с простотията си.

52

УУУУУУ ОСТАВКААААААА

преди 3 години

В ГЕРБ има строга йерархия и дисциплина както у третия райх. Съставът е почти изцяло от прости кариеристи и натегачи. Те спазват само две правила за успех - нагоре се дупииии и лижееее, надолу мачка и газиии. Най-прогресират ей такива като Калеко Алеко, защото притежават до съвършенство качествата за успешна кариера и не се гнусят от плюнкитее които храчът и от омазаната си физиономия от висши плювняци

51

Анонимен

преди 3 години

Не знам какви са ГЕРБ, но доде ли на власт бсп и тарторката им нинова- жална ни е майка!

50

Курнелия крепи Бойко

преди 3 години

*** е спасението на Борисов. Докато тя иска властта Борисов е очевидно непоклатим...Не го ли разбрахте все още? Ха-ха-ха...Всички, които помагат на *** да се задържи на власт в БСП всъщност косвено подкрепят Бойко. Това е очевидно и се вижда отлично на всички избори...Падне ли *** от власт в БСП може и да има някакви шансове.

49

ей вентилатори

преди 3 години

Гербери, как ли рекетирате собстевиницете на сайто за да пишат хвалби за скъсаните ви ***?Всички по улиците ви теглят не по една а по много, тука си живейте в измамнио свет, ама нема кой да ви верва.

48

Анонимен

преди 3 години

Бешипету са по демократе от гробарската партия на орисов. При тях всички краднеха - от олигаpx до пpошляк и преследван немаше. При партия ГРОП само наште краднат, другите каскета ги бие през ръцете.

47

Анонимен

преди 3 години

Даритката прилича на извънземно

46

Анонимен

преди 3 години

Евростат показва, че ГЕРБ освен да лее некачествен асвалт и да плаща на *** и *** за икономика не мисли. Партията на обезсмислената възможност за скок в икономиката от еврочленството. Това е партията, която с действията си и некадърността доведе до невиждан пик евроскептицизма в страната, хора махнете ГЕРБ и ще видите напредъка, който ни крадат ежегодно...