14

Анонимен

преди 3 години

Другарки и другари аналитици, ... единствената цифра която е от значение е броя на починалите и дори тя е относителна.засега всичко е насаждане на паника което води до фалити, рецесии и ... ГЛАД !Някой има интерес вие да сте гладни ... някой много силен и не си мислете, че това е Бойко

13

Слагай чаталя

преди 3 години

Да стават 200 и да слагат прангите, явно с добро няма да стане, в малките населени места никой не носи маска, в СБА -то вчера само аз и двете касиерки бяхме с маски, другите около 20-тина човека демонстративно бяха без маски!

12

София

преди 3 години

Изродиии, слагайте маските в градския, че викам полиция и причаква автобуса пълен с нарушители!

11

А

преди 3 години

До 2 Той проф. Кунчев каза кога се обявява пандемия, ама кой да слуша. Нали знаем и можем всичко."Когато масово се разпространява вирусно заболяване, за което няма доказано лекарство се обявява пандемия.

10

Няма страшно

преди 3 години

Тъкмо ще се дообразоваме...

9

Анонимен

преди 3 години

Заради щраусите дето си крият главата в пясъка и казват, че вирус няма и всичко е една голяма измама, вируса сега заразява много хора и ще трябва да ни ограничават. Заради един щраус, страдат 10 човека.

8

От Плевен

преди 3 години

Не е много добро и това утро... Абе, *** неразумни, кой кога ви е затварял!? У нас бяха може би най- либералните мерки в ЕС. Не сме излизали със Смси нямаше полицейски час. Ревете единствено за кръчмите и веселбите. А и маска е страшно за вас да слагате, нехранимайковци!

7

До 2

преди 3 години

Явно логиката е слабата ти част. Няма голямо значение какъв е процентът на положителните проби сред тестовете, когато те се движат в относително близки граници, както е сега. Броя на тестовете зависи от броя на контактните лица, които трябва да се изследват. Епидемия има при определен брой заразени на 100000 човека население, като този брой е различен за всяка зараза. Хората го казаха, ама кой да слуша.

6

Анонимен

преди 3 години

Още малко, другата седмица под ключ

5

Анонимен

преди 3 години

номер 2 искаш да кажеш че абсолютните стойности нямат значение? тоест 200 заразени е по добре от 30?

4

Анонимен

преди 3 години

Тази паника я създават медиите. Те са виновни за всичко. По начина по който се поднася информацията ...,това е лошото. Огромна част от народа са слаби психически и вярват на пропагантните телевизии,радия,сайтове на тулупа от Банкя.

3

Анонимен

преди 3 години

айде пак им дадоха по 3 хиляди лева

2

да,да ама не

преди 3 години

188 на 3467 тествани! Това прави 5,4%.Ананиев да пита Кунчев кога се обявава епидемия, пандемия....! Бройките на тестовете растат както в началото на всяка седмица, соътветно и доказано заразените. Вчера имахме 6%, два дни поред имахме 7%! Преди това дълго време бяха 3 до 5%!Защо не дадете една табличка ден по ден в проценти обаче! Или брой заразени на толкова население според , който се обявява епидемия! Щото народа се шашка и психясва!

1

Анонимен

преди 3 години

Айдее,започва се! И днес ще ни лъжат до дупка! Тия на разбраха ли ,че вече няма как да ни затворят отново. Ще стане страшно ако опитат.