314

Възмутен

преди 3 години

Няма пандемия всичко е една лъжа ! Единственото което трябва да се затегне в България е примката около шията на управляващите !

313

Германска пивоварна

преди 3 години

До АнонименВъзрастните хора ги беше страх и от грипа - и какво? или и ти си един *** дето не се интерсуяваш от никого освен от себе си? То ние за това сме и на този хал...

312

Честито!

преди 3 години

240 нови заразени.Затваряйте кръчмите незабавно.

311

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Еи и ! Голям страх ,големи бъзльовци ! А от грипа ,не ви ли беше страх ? Все пак тогава умираха много повече ?А И колко българи са починали вчера ? 250-270-300 ? А от началото на годината прехвърлиха ли 50 000 хиляди ? Май да !

310

лекар

преди 3 години

До Анонимен100-130 лв.Прави се навсякъде.Ако искаш RT PCR/най-бързия и модерен тест/ прави се само в УМБАЛ Софиямед/просто само там има такъв апарат/

309

Анонимен

преди 3 години

Някой знае ли колко струва един ПСР тест и къде се прави?

308

Анонимен

преди 3 години

До ВелмазовЧовече, не мога да повярвам, че при толкова много информация има хора така бъгнати в главата, че да не я анализират ,и да не си направят съответните изводи! Имаш мозък на червей, човече! Не се обиждай, но е факт!

307

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе дърпай дявола за опашката. Моли се да не ти се случи в тежкия вариант!

306

Анонимен

преди 3 години

Няма такова нещо, че един заразен човек, ако го тестват 6102 пъти и всички проби са положителни, то статистиката давала 6102 заразени, колкото са сега. Това е един заразен, но странно защо е невъзможно да се изтрие от системата, ако има грешка.

305

ХАХАХА

преди 3 години

На Дедо Киро не вярвам , ама хич , той е "калинка" !

304

Анонимен

преди 3 години

Новозаразените се регистрират веднъж в системата. Вчера го обясняваше Ананиев.

303

до 309

преди 3 години

Ами , заразените тествани по няколко пъти и обявени като новозаразени не изкривява ли картината ?

302

absurd

преди 3 години

То зи вирус имам чувството че притежава разум и съзнание така или иначе му станах фен

301

Анонимен

преди 3 години

Публикува се брой заразени, а не броя положителни тестове, казаха го. Тестът няма ЕГН, ЕГН има човека, а в системата за регистрация ЕГН не се дублира. Това, което наистина го има е, че се публикува броя на тестовете, а не броя на тестваните.

300

сметка

преди 3 години

Проста аритметика , ако имаме реално 100 заразени човека във времето им се правят поне 3 теста , ако и трите са положителни в статистиката влизат като 300 положителни проби , но се обявяват като 300 заразени лица и ето как от статистика става съкмистика .

299

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 303Повторен тест не се прави същия ден.Т.е. ако един заразен е влязал във вчерашната бройка, днес прави втори тест и о каква изненада, пак е заразен, влиза и в днешната бройка. Така ли?

298

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 304Много е страшен.Ужас.Носи маската и не излизай изпод леглото.

297

Анонимен

преди 3 години

До otgovornostПолева болница?И за какво?

296

otgovornost

преди 3 години

това правителство и шефа им трябва да пооемат цялата отговорност за случилото се, за заразените хора, за неправилните си решения и безхаберие, по-скоро защитаваха партията си отколкото хората, повече от 5 месеца не успяха да направят поне една професионална полева болница, нещата при тази некомпетентност няма как да се подобряват в близко бъдеще, развитите държави разледват своите правителства за пропуските им

295

факт

преди 3 години

Те казват , че това са заразените , но реално това са положителните теставе и да има и в един ден , защото някои като им излезе положителен отива и в частна лаборатория за втори като потвърждение , освен това втори и трети тест също се обявяват като първи , никой не води, или поне не обявява, разбивка по лица и ЕГН -та , тук е голямата измама . Вирус има разбира се , но това не е нещо необичайно и поне за българите не е особено опасен.