15

Анонимен

преди 4 години

Изостанал си поне с 10 години. Друго нямам какво да добавя. Няколко пъти ми разбиват паролата от 30 символа. И ми пишат от моя имейл. Аз отговарям на този имейл, за да проверя и получавам писмо в папка Кутия. Символите в Abv.bg относно конструирането на парола са ограничени. @#$%&)(\ /*:123457890;~`A-Z малки и големи".,]['}{_!?|

14

до 14

преди 4 години

Че са пробити, пробити са, но другото, което си писал са пълни глупости. Можеш сам да видиш каква е ентеопията при 15 символа. Да не говорим, че бруутфорс през хттп не прави по хиляда опира в секунда, щото поне за ддос следят.

13

Анонимен

преди 4 години

Abv.bg пощата е масово атакувана от хакери. Получих имейл от моя имейл в папка Кутия с който ми доказват, че пощата ми е хакната и ми пишат, че е Троянски кон. Abv.bg няма никаква защита. Хакерите имат програми за разбиване на пароли с капацитет 10 милиона пароли в секунда. Паролите в Abv.bg са до 30 символа и с ограничение на вида символи. Това е много удобно за хакерите - паролата от 30 символа се разбива на 2 части от по 15 знака и така лесно се разбива. Най-силни са паролите на Yandex.ru.

12

Анонимен

преди 4 години

До ШопоДа - инсталирай Linux на всеки човек. Даже ги научи сами да си компилират програмите. Закай, да науча баба, дето ще се пенсионира след 5 месеца, да си сетне виртуалната машина, за да може да игра Candy Crush, без да се притеснява от мизерия.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонименц 11Зависи от "мейла". Аз работя с клиетни и е немислимо, да си сетна спама на "не дупускай нищо освен от тези 10 мейла", а и често получавам мейли от институции, университети, потенциални бизнес партньори. Понякога, някой се маскира и като банка, данъчни и прочие. Скапано е, но алтернативата е, да не ползам мейл, а това е начина, през който намирам работа :/ ... Иначе преди бачках в Макдоналдс ...

10

Анонимен

преди 4 години

Браво бе гений ти си напрово за Нобелова награда.

9

Анонимен

преди 4 години

Последното изречение от статията казва всичко.

8

Халка Вирус

преди 4 години

Голям смях!

7

Вир0$

преди 4 години

Не се логвайте на този сайт.

6

Шопо

преди 4 години

Па затова има Линукс, има ВЧМ, има браузъри, има двуфакторни пароли и има XXL на телевизора а не в нета.

5

.

преди 4 години

---Колко се смях... :)---

4

Анонимен

преди 4 години

***, аз даже нямам компютър вкъщи :D

3

.

преди 4 години

Подаването на оплакване някъде няма смисъл, тъй като този имейл не може да бъде проследяван като моя биткойн адрес.Не правя грешки.На ваше разположение!

2

.

преди 4 години

Забележка: Трябва да копирате адреса на портфейла и да премахнете интервала между буквата V и буквата R.Имате 48 часа за плащане.След получаване на плащането, ще изтрия видеоклипа и никога повече няма да ме чуете.

1

Коуега

преди 4 години

Туй некви коуеги ли са уа, баси пришълците. Ей, момче, единият да се избръсне, а вторият да се избели.