56

Анонимен

преди 3 години

До Off Абсолютно правилно!

55

Додо

преди 3 години

Произвол е, анонимни ми приятелю. Произвол е. И то политически! Целта е да попречат Тръмп да бъде преизбран. Затова ЕС по политически причини наложи карантина на идващи от САЩ, а в същото вечер няма карантина за държави, с много по-голяма бройка заразени на глава от населението. А това е единствения критерий, другото са манипулации. Ако САЩ имат 10 заразени на 1 милион , а Канада има 13 заразени на един милион, реално, в Канада има по-висок процент заразени. А за Канада карантина няма. Защо ли?

54

Handel

преди 3 години

До Анонимен 56:Каква карантина бълнуваш? Българските турци направо си пият аналгинчетата и отиват да берат тютюн за Пеевски, а турските гастарбайтери кой ще ги карантинира - те са няколко милиона.Ползвай си главата и за нещо друго освен да има какво да подпираш с ръка.

53

Анонимен

преди 3 години

Добре, де! Тези, които влизат в страната от Турция не са тествани, но имат задължителна 15 дневна карантина. А в случая има поне 1 положителен тест

52

Анонимен

преди 3 години

До Додо 52Това с карантината при идване от някои държави с повече заразени го има и в други държави. Това точно не е приемер за произвол. А че е неприятно и разсипващо планове е ясно

51

Анонимен

преди 3 години

Препоръчаните със заповед на Онаниев лаборатории с фалшивите положителни тестове

50

Анонимен

преди 3 години

До германецМахай се, никой не те иска тука.

49

Додо

преди 3 години

Мои приятели, живеещи в САЩ от 20 години миналата седмица се върнаха в Бг за почивка за 3 седмици. На летището за тяхна изненада им треснали 14 дни карантина.Това тотално разсипа всичките им планове. Направиха си както ПСР, така и кръвни тестове на цялото семейство, резултатите им излязоха в петък, свързаха се с РЗИ, но оттам им казали, че веднъж поставени под карантина, абсолютно нищо друго не може да я отмени, освен заповед на министъра. Ако щат и всеки ден по два негативни теста да имали.

48

Анонимен

преди 3 години

При описаните обстоятелства, не бих стоял изобщо под карантина.

47

УжЪсс

преди 3 години

Трудно е да си български гражданин.Всеки те мачка и подиграва с теб.Ако има втора серия в живота по-добре да се родя магаре отколкото човек в България.

46

Германец

преди 3 години

Ако тези хора освен българско имаха и американско гражданство,нещата щяха да стоят по-друг начин...---Имате проблемен ген. И с марсиански паспорт няма да прокопсате.

45

Анонимен

преди 3 години

Новини от първата карантина, явно са им дали заповед да заливат с информация за коронавирус подготвят народа за втора серия...след това, който иска да пътува между градовете, да излиза на вън да води нормален живот ще трябва да се ваксинира. Няма да е задължителна ваксината, просто ще ти стъжнят живота ако не се ваксинираш, хората сами ще изберат да ги набоцкат с кой знае кво за да водят нормален живот...

44

Off

преди 3 години

Има ли я най-малко съмнение, пък камо ли положителна проба на някого - в случая на едното дете - всички контактни попадат под карантина. За да не заразят другите - след 2 дена пробата им може да е отрицателна, и да боледуват безсимптомно. При едн кихване в магазина и ще има още 3-4 с положителни проби. Тоз ревльо ако верно трябваше да ходи на война, щеше да се нацапа още на наборната комисия.

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42Не е задължително да ходи в лаборатория. Може служители да са отишли на адреса. Каква я тази агресия и квалификации "***"? Ако ви е крив светът, решавайте си проблемите в собствения живот.

42

Репичка

преди 3 години

Ако тези хора освен българско имаха и американско гражданство,нещата щяха да стоят по-друг начин което е нормално за подмазваческото и угодническото ни племе

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"по 1200лв. дават на лекар да диагностицира болен от каквото и да е с коронавирус. 1800лв е на болен да се съгласи да го пишат болен от измислицата"Кажи конкретни имена, а не си измисляй!. Все е история за роднина на приятел на незнамкойси ...Освен това болницата получава 1200 за лечение на пациент с коронавирус. Някак си сметката не излиза.Да не говорим, че СЗО не дава пари, а само акъл.

40

Анонимен

преди 3 години

Тази новина е стара, не е от сега. Докато я публикувате след "одобрение", на хората ще им изтече карантината. Вървите далеч след новините.

39

Анонимен

преди 3 години

Ще стоиш затворен, нeщacтник безотговорен! Излязъл положителен тест на едното дете, оня тръгнал да заразява из частните лаборатории. Кeлeш пълен.

38

Анонимен

преди 3 години

по 1200лв. дават на лекар да диагностицира болен от каквото и да е с коронавирус. 1800лв е на болен да се съгласи да го пишат болен от измислицата. Там отиват парите от СЗО за "борба" с измислената болест. Познавам поне 5 човека на които им е предлагано 1800лв да се съгласят да ги пишат болни. Хората са бедни , това за тях са страшно много пари. Лесно се манипулират данни ...Болни от болеста все още не познавам...

37

Анонимен

преди 3 години

Ауу,всеки ден инфо за този "ужас" -стоял миличкия денчо затворен в къщи !правете сметка ,ако денчо трябва да иде на война ?