116

Анонимен

преди 3 години

110. Анонимен.........хипотези на средно ниво ентелегент, И му личи.......Без коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

115

Анонимен

преди 3 години

Сега като им свърши карантината да отидат пак да си пуснат тестове и ако се окаже, че никой не е бил болен, отиват и съдят Здравната инспекция за терор, тормоз, причинени финансови, морални и емоционални щети. Ако българският съд не даде поне 100 000, отиват в Хага да си търсят правата.

114

Истукан

преди 3 години

Няма никакъв коронавирус, видяхте ли измамата.

113

Анонимен

преди 3 години

Обади се на ЕВРОРОМА бе братчет!Ще ти върнат парите с лихва!!!

112

бай х

преди 3 години

защо в семейството като се разболее някой другите са под карантина , а във една фирма като се разболее някой неговите колеги също са контактни от първи ред НО те не са под карантина ????

111

Анонимен

преди 3 години

Поп Кръстьо и Стефан Стамболов ги уб.иха.. И Бокл.ук Борисов трябва да застр.елят, за да я има България.. Араби, не.г.ри и китайци да бягат към Турция и Африка с РАЗПРАНИ гъззове както бягаше Осман Ага през 1865 г

110

Анонимен

преди 3 години

Ако заст.релят Банкя-лията Бокл.ук Б. Борисов ще се оправи всичко.. Оня пуска араби, нег.ри и китайци да ни заразяват с корона- вируси, а кара хората да носят АРАБСКИ маски.. Като го утре.пят, ще изоним всички нег.ри ( дето взимат работата на българските футболисти, баскетболисти ), всички дюнерджии- араби и всички китайски ресторанти.. Трябва и да запалим или взривим "" Агенцията за бежанци"" с която Бок.л.ук Борисов пуска ара.би, нег.р.и и китай.ци да завземат България и да гласуват за него

109

Хохо

преди 3 години

Много добре лекувам всякакви вируси с бутилка качествено ирландско + здраво бачкане на чист въздух. Говоря от опит.

108

нищо

преди 3 години

не разбрах, уж + па -, уж - па карантина, а инак 4 месеца не са като 4 дни

107

Анонимен

преди 3 години

Семейството е под карантина, защото са контактни от първи ред, и целта е стопиране на пренасянето на инфекцията. Дали и какви са им тестовете не е от значение.Останалото е хипотези на средно ниво ентелегент, И му личи. Лошото е, че и нивото на медиите поставящи темата е същото.

106

спри си телевизора

преди 3 години

*** пак голям разбирачЗа яснота:PCR Coronatest sensivity(фалшиво отрицателен)приблизително 97,5 %specificity(фалшиво положителен)приблизително 96,5 %Колкото по малко заразени, толкова повече фалшиво положителни 60 - 80%Пример: При 0 заразени и 1 000 000 теста =13 500 фалшиво положителни

105

ковидидиот

преди 3 години

тоя балък не знае ли че вирус няма защо е дал 700 лева или му ги дадоха от щаба да лъже ?

104

ДС

преди 3 години

До Анонимен 104Мафиота Румен Радев Грипенов още не е осветлен тепърва ще краде да върне дълга си към Решетников

103

Анонимен

преди 3 години

Съд до дупкааа, ако трябва и в Страсбург!!! Това е решението за нанесените щети!! Ако бъде и колективен, заедно с други пострадали по същия начин ще е още по-добре!!!

102

Мислеща

преди 3 години

МНОГО БЪРЗО МИ ИЗТРИХТЕ КОМЕНТАРА С ПРЕПРАТКАТА. БРАВО, ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!!

101

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен...."и *** премиер, а честните му съветници - министри!"Бог и народ с Президент Румен Радев!!! Най-хубавото, което можеше да ни се случи, се случи - да имаме избор м/у доблестен и честен Човек като Румен Радев, и мафията начело с барба ганиос от Банкя!!!!

100

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСлужебно правителство и честни избори в най-скоро време!!!!и *** премиер, а честните му съветници - министри!

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименОставка и затвор на герберската хунта!!!успокой се ве каскет, че ше вземеш да се нaaкаш от зор!

98

Анонимен

преди 3 години

До Дениславе,Съди ги! До дупка! Неграмотни са и гонят бройка.да ги съди, а после ще реве, че някой адвокат му е прибрал парите и правителството/ГЕРБ/НОЩ/извънземните са му виновни.

97

Анонимен

преди 3 години

Такива, като показания, са поне 60% от случаите на ковид у нас!!! Патологичен лъжец и крадец ни управлява, та и вируса и той измислен!!! Оставка и затвор на герберската хунта!!!Служебно правителство и честни избори в най-скоро време!!!!