8

Анонимен

преди 3 години

Доноси се правят и чрез пари тя ли е виновна, че някакъв е напирал да строи и толкова е напирал, че е бил готов да даде пари. Тази жена е изобличител на корупцията проснали са я веднага на Земята със 50 барети за да не и дадат време да се обади в полицията, където да изобличи въпросния бизнесмен, който раздава подкупите.

7

На пазар

преди 3 години

НЕВИННИ

6

Анонимен

преди 3 години

Всеки дръзнал да се опълчи на шайката трябва да бъде смачкан

5

Край

преди 3 години

При сегашнъта система подкупа е норма. От домакинката на детската градина през кмета и министъра до премиера. Тази ако лежи 20г. министъра няма да му стигне живота а Борисов му трябват 300 г.Пуснете женицата.

4

До пияница мистик

преди 3 години

Защо не се върнеш в Перу да си пренасяш дрога?Тук има кой да защитава престъпния ти идол.

3

Ельоменат

преди 3 години

Хващат те с пари в колата без да са те хванали на местопрестъплението - водят те като масов убиец окован и в стъклена клетка. Хващат те как спиш с злато и милиони евра и пистолет-невинен като момина сълза. Политическата бухалка Каскетски в действие в защита на строителната мафия, за да се построи нова подпора стена

2

Анонимен

преди 3 години

Щом и прокуратурата си служи с фейк нюз и на тяхна основа съсипва съдби, нещата се връщат към комунизма.

1

пияница мистик

преди 3 години

Дрогаре пyтин0питеци, вие сте за корумпето Иванчева, нали? Щом от ГЕРБ я хванаха, значи е невинна. Виж, ако Орехчо я беше хванал, тогава щяхте да се тупате по гърдите как се борите с корупцията.