28

ало, прокуратурата?

преди 3 години

Намирисва ми на провал за Главния Каскет. Поредния.

27

Анонимен

преди 3 години

Невиннииии! Свободаааа!

26

Анонимен

преди 3 години

Цялата работа е, че това беше начина да я отстранят, като компенсацията щеше да и бъде, да осъди държавата за нарушаване на презумцията за невинност, обече се оказаха борбени жени и това на мафията не се харесва и им лепнаха 20 годинки с доста съмнителни, да некажа фалшиви доказателства.

25

Анонимен

преди 3 години

Много внимателно следих това дело и никак не можаха да ме убедят, че са виновни. Тоя съдия Иво Хинов, ще разберем какво са му обещали или със какво го държат. В България правосъдието е приватизирано и това всеки човек, който има ум в главата го знае.

24

Анонимен

преди 3 години

Освен тия двете крадли да не забравите да приберете в сливенския и другарката Милиончева ей! Импексова също да се готви!

23

Анонимен

преди 3 години

Нищо интересно няма да се смучи днес - това е "апелативният" народен съд, където прокурорите са обвинители, съдии и следваща инстанция...Всичко ще се реши на трета инстанция.

22

До 23

преди 3 години

Дай ми една твоя снимка и аз ще ти сложа пачки в чекмеджето.

21

Анонимен

преди 3 години

Боже!За едно чекмедже пълно с пачки - нищо.А за 70 000 подхвърлени, защото отпечатъци няма - колко?

20

ист

преди 3 години

до Иван 14Иване, докато гледаш от самолет Иванчева, погледни какво прави женати със съседа.

19

Хм !?

преди 3 години

Строителната мафия начело с Ваклин я осъди на първа инстанция издавайки съдебно решение за 20...години. Какво ли е измислила сега строителната мафия? Но каквото и да е измислила тази мафия, то тя вече даде добро обяснение защо за мафията е необходим Народен съд и лагери в Белене и Ловеч.

18

Възмутен DE

преди 3 години

Всички познаваме една с.виня,която спи в спалнята си с милиони в евро и злато,плюс пищовче! НЕЯ КОГА ЩЕ Я СЪДЯТ?! ТАЗИ ЖЕНА Я НАРОЧИХА,ЗАЩОТО НЕ ПОЗВОЛИ ДА СЕ СТРОИ НЕЗАКОННО! А КАСКЕТА освен с жени и дребни джебчии с големи акули НЕ се занимава! Толкоз му са силиците,горкия! ...БОГ БАВИ,НЕ ЗАБРАВЯ

17

Jon

преди 3 години

Не Иванчева е оставила парите в колата. Един наглец ги е оставил, като даже си призна в показанията. Иванчева е натопена, защото спря строителството в Младост. Веднага щом я опандизиха и строежите тръгнаха. Цялата история е съшита с бели конци и няма да издържи в нито един истински съд. А европейски съдилища има.

16

ДДТ

преди 3 години

Пак ли "независимата" прокуратура и "независимия" съд ще се произнесат? Фарс,господа...Да идва Кьовеши и да ги почва!

15

от сливенския

преди 3 години

чакаме ви с нетърпение !

14

Bungar

преди 3 години

Вярвайте на съда,а не на подсъдимите.Естествено подсъдимите никога няма да кажат истината,както и техните адвокати.В държава с нормално правосъдие досега да бяха излежали половината присъда.Тук безкрайни хватки и увъртания.

13

Иван

преди 3 години

От самолет се вижда, че тази е взимала много подкупи, не само този ! За затвора е, а е и нагла. Въпроса е защо не бъдат осъждани и други ?!

12

Анонимен

преди 3 години

За поискан подкуп, даже не е доказан дали е поискан изобщо - 20г.Както преди някой беше писал, Иванчева да беше убила Ваклин нямаше да и дадат толкова.Иначе ако спазваме нормата за 187 хил. - 20г., на КОЛКО ли трябва да осъдят министри, депутати, всякакви други политици и администратори.Единственото сигурно е, че ако я осъдят ще плащаме в Страсбург, но пак ние.

11

чудя ви се

преди 3 години

Жената е заловена с пари.Много пари.Неоспорим факт.Не даде смислено обяснение откъде и за какво са тези пари.Също неоспоримо.Явно е че са подкуп или са нечисти.Сега как точно е станало... Защо моята жена не се разхожда с пачки в багажника?Виновна си е жената.Единственото се обсъжда колко точно е виновна.Защо ревете не разбирам?!

10

Анонимен

преди 3 години

Гнусни ,нагли ,крадливи ,грозни скочубри ,не 20 - 30 години да им дадат за пример на разни фризьорки докопали се по случайност до ръководна длъжност ,какво ги очаква ако прекалят с нахалството.

9

Анонимен

преди 3 години

В Сливенския ги чакат двете убавици !!!