11

Глад

преди 3 години

Че, кой освен полицайте имат тези привилегии, като ранно пенсиониране , средни и високи заплати от 1000-2000лв. в зависимост от стажа и статута в МВР. И за капак на всичко цяла армия от работещи пенсионери . Който не е доволен да напуска и да ходи при частния феодал да види как се живее на минимална заплата.

10

HeinrichHimmler

преди 3 години

За какво ще протестират ? Че са им малко бонусите под формата на рекет ли ? Ние да протестираме ли, че се крият като мишки да ни снимат на стари знаци за ремонт? Или че ме е питам да мислим нешо още преди да ми е видял документите ? Всичките са като данчо катаджията - рекетьори. Не вие трябва да протестирате, а хората ! Пазите мутрите от ГЕРБ , нямате право на протести

9

Зората на Зулу

преди 3 години

За тези които пребиват пенсионери и студенти и майки ли,за тях ли става въпрос.За тия дето пазят от народната любов дупетатите, с шутове,палки ,газ и юмруци?!?За тия дето пазят зеления електорат,за тях ли!??....за тях винаги ще има пари,защото така се "демократичните ценности" в страноте от десетия свят!

8

Анонимен

преди 3 години

До Интеграл от Хикс 2"изкарат" абе ти да не си под прикритие ?

7

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Скоро ме викаха в следствието за справка няква,,,значи казвам ви хора,нямате идея какви прооооозди хора работят като криминалисти!!!Потресаващо безхаберие и пустота!Кухота и чалга!

6

пери

преди 3 години

До преднияТи честно ли искаш да ги пазиш тия във властта?! Даже доброволно? Положението е такова, че властта има от какво да се страхува и за какво да се тревожи.

5

Интеграл от Хикс 2

преди 3 години

За толкова са учили. Не могат да искарат и един ден на свободния трудов пазар. Закривай. П.С. България Не може да бъде повече руска лаборатория за социални експерименти. ЧАО.........

4

фък дъ полис

преди 3 години

Арогантни,невъзпитани,необразовани,комплексари,неинтелигентни,самозабравени,страхливи,алчни,мошенници,некултурни,...да продължавам ли!Дори милиционерите бяха по така понякога,тези сега са едни разпасани """"""" без задръжки!

3

Анонимен

преди 3 години

Използват факта, че могат да рекетират правителството и данъкоплатците. Излизаме на протест и няма кой да пази властта. Голям прас.. дайте по един пистолет на всеки мъж над 30год и ние ще си я пазим. Слагам един шлем, пистолета на кръста и знаете ли как ще ги дисциплинирам протестиращите.. който не слуша ще яде палки. Не е нужно да си полицаи, за да пазиш

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Не стана...ясно за какво става...въпрос,но да се обърнат към Боко,той е...спец по ффсички правни и...парични въпроси и ще реши проблема от...раз.

1

Анонимен

преди 3 години

Като са недоволни да напуснат..