91

Анонимен

преди 3 години

Протестират, защото сигурно са направили изпита за физическа подготовка ежемесечен, с колкото не го изкараш, с толкова ти намаляват заплатата.

90

1

преди 3 години

До Анонимен-95 да министера ,още като шофьор на мето,се проявяваше ,и сега ти му викаш браво,защо?

89

Ченге разбойник

преди 3 години

Ти колко си долен ченгизе а коментарите са на хората от народа и представляват реално мнение за ваз мутрагенчета милиционери злоупотребявате със длъжността и положението си ежедневно

88

Мръсни ченгета

преди 3 години

Парата под масата ли спре или не може да си връткате далаверите като преди

87

Анонимен

преди 3 години

Постоянно виждам катаджии да теглят пари от банкомат. Ей съсипаха я тая държава. Само протести, че то на една заплата кара ли се.

86

Анонимен

преди 3 години

Когато група протестира трябва ясно да се заяви на обществото срещу какво. Тези доводи за промени в Правно-нормативна дейност не са ясни за никого извън МВР. Вярвам има и достойни полицаи, но очевидно системата е прогнила и има нужда от промяна базирана на резултати и прозрачност. Да те глобят за забравени фарове денем, докато джигитите хвърчат наоколо е меко казано глупост. Ако протеста е за пари, то какво да кажат лекари и учители, за които държавата отдавна е абдикирала от отговорност?!?

85

Анонимен

преди 3 години

Ами как ще са доволни като им разбиха всички схеми за далавера. Браво на Министъра, че знае лекарството за служителите на МВР .

84

Нямам вяра на МВР

преди 3 години

Нито веднъж не са свършили работа! Разбиха ни квартирата с взлом.. взеха небрежно отпечатъци, а следователя тръгна да ме заплашва. Откраднаха едни вентилационни елементи от гаражите на кооперацията, а само протоколираха. Колата ми беше обект на вандали от ресторант, а разследващия ме плаши със собственика. Пуснаха съсед за точене на банкови карти, а мен разкарваха като поемно лице. Блъснаха ме на червен световар и ги чакам 2 часа в дъжда.. от виновника няма помен, Милен Цветков и много други..

83

чичо Гошо

преди 3 години

Много ще ми е интересно да видя дали вътрешния министър ще прати баретите да охраняват протеста.

82

Анонимен

преди 3 години

Полицаите преди години протестирахте за хартия и бензин нали - за парлама основно за пари. Дадоха ви сумата коли и гориво и пари и пак нема полицай по селата и на всека дупка - имаше такава заповед нали. Колко полицаи са на пенсия и заплата вкл. и тези които подстрекават протестите. МВР е като кошница все се пълни и все е празна.

81

абсурд

преди 3 години

Гювечари

80

Анонимен

преди 3 години

Има много полиция защото има голяма престъпност!

79

Анонимен

преди 3 години

Те си вършат работата перфектно жият протестиращи деца и баби

78

Трайно безработен

преди 3 години

Това трябва да е работа като всяка друга а имено резултатите от работата и заплатата.

77

Трайно безработен

преди 3 години

Трябва да направят референдум за закриване на МВР и правене на нова по рационалнаСлужителите и техните семейства да не участват

76

Анонимен

преди 3 години

Министри МВР:Г.Петканов-добър юрист,но непрофесионалист.Р.Петков-учител по математика-непрофесионалист.М.Миков-също юрист и то слаб-непрофесионалист.Цв.Цветанов-вифаджия-бивш ***,станал такъв благодарение на връзките на баща си-непрофесионалист.Р.Бъчварова-социолог-ужас и безумие.Вучков-умен и диалогичен човек с виждане в бъдещето-обаче такива не им трябват та му биха шута.Радев-военен специалист по боеприпаси-пълен ***.Младенов-Ср.МИЛИЦИОНЕРСКО училище-повече кво да говориме?

75

Тулуп

преди 3 години

Ето ги истинските ***, шкембелии и семкаджии.

74

Qwerty

преди 3 години

Данчо Катаджията и приятели излизат, защото не им дават достатъчно да крадат.

73

Анонимен

преди 3 години

Братята роми, които се возят отзад на камионите за смет работят хиляди пъти по-почтена работа от полицаите!Срамно и унизително е да се редиш за заплата, след като си бил протестиращи учителки и пенсионери!

72

Анонимен

преди 3 години

В България полицай е синоним на престъпник, само че не от тия кокошкарите, а от тежките, опасни бандити!