31

Ф.С.В.

преди 3 години

Хунтата продължава да трепе животни за да имаме само внос-250 000 кокошки ще се трепят- То Ковид то свински грип То птичи грип то син език -Животно не остана в тази Ко-чи-на България!! И за какво -за още няколко кюлчета злато дадени от Веригите дошли от Чужбина

30

Анонимен

преди 3 години

Муахахахаа....Черепа ги прави диви и щастливи Каскета и сие!

29

Разумен

преди 3 години

Оповестяване на веществени доказателства, без съд и присъда.Ах, как ми липсваше Бай-тошово време! Вървим на добре!

28

Анонимен

преди 3 години

Така всъщност не се ли подпомагат адвокатите на Божков, като толкова явно се предоставят доказателства?

27

Анонимен

преди 3 години

До ivailo 28"Повече вярвам на разкритията на Божков, отколкото на Каскетурата."Браво, също като Мун..о! Повтаряш му плюнката едно към едно! Ше те направим пРЕЗИЛдентин!

26

Школата ДС

преди 3 години

А да!На времето ДС си е обучавало професионалисти касоразбивачи, преследвачи, притискачи и какви ли не. Това са хора от службите, които през прехода напускат службите и използват научените в ДС "умения" с цел лично облагодетелстване.Такива са групите на автоджамбазите, изнудвачите, силоваците и т.н. ВСИЧКИ от които имат професионален бекграунд в ДС и МВР, после стават ВИС и СИК. Божков не е останал по-назад. Той като цяло е милиардер, благодарение на подобни престъпни практики. ФАКТ

25

Анонимен

преди 3 години

Абе трольо, досега припяваше "за кокошка няма прошка", а откакто Прокуратурата опандизи разните му там Баневци, и ти се ококошини като истинска кокошка. Доскоро и за Ц. Василев надигаше жален вой като една истинска Курволезич, същото е за останалите крадльовци на едро. И каква ти е сметката да плюеш по "законите срещу милионите"?Освен суверенната си простотия и жълтите копейки, кого толкова "браниш" и от какво?

24

ivailo

преди 3 години

Повече вярвам на разкритията на Божков, отколкото на Каскетурата.

23

Световното по Данъци

преди 3 години

В ютюб има едно черно-бяло обучително клипче,изтекло от ДС. Там обясняват на тогавашните бъдещи агенти как се прави "външно наблюдение"Те имат за цел да събират информация за движението, делата, адресите и всичко, свързано с дадено лице. Имали са дори "технически отдел", който е дублирал ключове, влизал в апартаменти, коли, куфари с ключалки и т.нС една дума, комунистите са си направили професионално ОПГ, за кражби и разбивания.За това имаме толко автокрадци и джамбази през прехода :)))

22

Цацаратура-Гешефтура

преди 3 години

Главният Каскет пак извади неопровержими доказателства, по-здрави от бетон и ги пусна на мисиpките за да ги оздрави още повече.

21

Анонимен

преди 3 години

Токова години в прокоратуратаАма ти верно ли - прокОратурата!? Кремльовски *** вземете поне малко се ограмотете.

20

Умел Държавник

преди 3 години

Аха! Това са тертипи в стил "Външно Наблюдение" на ДС. Не знам дали е престъпно да се практикува, но ако е така.. моля ви да не занимавате медиите, а просто идете със събраните доказателства в съда. Другото е клюкарене.

19

До 10

преди 3 години

Да, но преди това ги филтрира и им пуска само удобните.

18

Стаматаврий

преди 3 години

Аз съм АБСОЛЮТНО ЗА, да бъде преследван Божков и да му бъде търсена отговорност.Но съберете си доказателствата, вкарайте ги в съда, ако смятате че има престъпление. От там ще кажат "престъпник/невинен" и точка. Това е нормалният ред на нещата... народа не трябва да е съдник. Това е прерогатив на съда, другото е дело против правото и демокрацията... Но ако можете да си го позволите и няма недоволни хора по улицата, вероятно това заслужаваме и така е редно да бъде в България....

17

Анонимен

преди 3 години

Не че е нещо, но Гешев и Цацаров къде са работили до момента? Токова години в прокоратурата и то на високи постове, а да не знаят какво се случва там. Странно.А сега са на върха, та те тогава не са се справили, та сега ли.

16

Ротъри

преди 3 години

това ако е вярно то човекът с теэи данни бял ден не трябва да види

15

Ф.С.В.

преди 3 години

Мафията следяла и подслушвала другата Мафия -интересен казус,,,ХМ!

14

Аз пък

преди 3 години

Още се чудя откъде са пачките и кюлчетата в чекмеджето на Баце.

13

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да вярвам на прокуратурата?Може тези "доказателства" да са подхвърлени?!Дон Каскет хич не внушава доверие у нормалните граждани.

12

Анонимен

преди 3 години

Сега горя всички изрезки и разпечатки от сайтове, да не ми посегне гешефтурата и после ще коментирам...