51

Анонимен

преди 3 години

Защо уж намерени в обвиняемите снимки са качени на пеевски сайт още преди да бъдат протоколирани?

50

Беден Програмист

преди 3 години

Закривайте съда.И главния прокурор да се съмосезира за изнасяне на веществени доказателства. О! Опа..!Error: Infinite loop on line 3

49

Анонимен

преди 3 години

Активността на Прокуратурата напоследък ми напомня на филма "Полицаите от Сан Тропе". С тази разлика, че финният френски хумор е заменен с мутренска простащина.

48

ДЪРЖАВНИК

преди 3 години

Ама за какво да се занимаваме с 3-4-5 години скучно съдене?! Предлагам направо инструмента на Бог да съди в движение, докато разследва, а съда да го закриваме. :)))

47

Анонимен

преди 3 години

Влече ги към Симеоново гешевите милиционери

46

Активист на БСП

преди 3 години

КАСКЕТУРАТА на Гешев е една голяма нула !!! Нищо ,ама нищо!!!

45

Анонимен

преди 3 години

Нови циркове преди поредния разгром за гешевтурата с съда. Защо не публикувахте мотивите на съда по делото срещу Трайков и Прокопиев? Пише, че прокуратурата не може да смята събиране и изваждане.

44

Анонимен

преди 3 години

Пеевските папараци като следят сума народ и ги снимат не са ли и те за обвинения?

43

ДОВОЛЕН!

преди 3 години

От държавата лъха на:- доверие- сигурност- стабилност- независимостПрезидента Роси Банов даже каза, че "може" фолксваген да дойдат в България. Не се и съмнявам. Аз даже не бих се учудил Амазон, Тесла и Епъл също да си преместят централите в нашата страна. Все пак толкова стабилност... къде има?!Цял свят сега нази гледа и си записва. Записват си за:- борба с корупцията- справяне с ковид- социална политика- развитие на икономикатаАбе всичко си ни е ТОП-а на ТОП-а просто. Спор нема

42

Анонимен

преди 3 години

Разпечатки от сайтове? Сериозно ли за това са задържани?

41

Анонимен

преди 3 години

Хора защитаващи престъпник са също престъпници и носят вина наравно с своя ментор. Вината може да не се признае от земният съд, но от 200) от всемирния и ще ви натварят на една космическа талига и вкупом ще ви изсипят Ригел или Бетългейзе да ви е хубаво!

40

Българин

преди 3 години

Тенденцията да "зариваме" стари скандали с нови е просто чудесна. Тази купчина неразследвани и подминати скандали всява огромно доверие в държавността и демокрацията.Без паника! Просто резултат от 30 години бандитски преход :)))

39

До 37

преди 3 години

А ти прочети какъв е бил Борисов през 90-те години,а и доста преди това.

38

Анонимен

преди 3 години

Изнасянето на чувствителна информация за разследвани лица, без съд и присъда, за мен си е чиста проба клюкарене, на най-високо ниво. Призовавам да се прекрати тази практика, но кой ли ме слуша мен.. баш никой хахаха

37

Анонимен

преди 3 години

Прокуратурата да арестува и продавачката,дето му е продавала пури.И да затворят бакалията,от която е пазарувал.И улицата,по която е вървял.Ейййй,вие нормални ли сте,бе?А съучастниците във вземането на 60 милиона подкуп ББ и Горанов,кога?

36

Изненадан

преди 3 години

Цялата държава седи и не коментира тенденцията да се разсекретяват официални веществени доказателства от разследвания, по този начин легитимирайки този порочен акт. Дето се вика, няма държава, съсипахте я :(

35

Ф.С.В.

преди 3 години

После имам среща с Сидни Австралия да пишем по форумите ))

34

Ф.С.В.

преди 3 години

Бъдетездрави Бъдетебудали Бъдетемилионери Бъдетероби Бъдетекаскети! Отивам да си купя няколко кюлчета злато че е евтино в Дубай

33

до 31

преди 3 години

И защо повече вярваш на Божков :) ? И той е същото *** като голяма част от бившите галеници на изкуствената демокрация, създадена от комунистите. В живота не може всичко да е само хубаво, в един момент човек си плаща за глупостите които е правил. Прочетете малко стари новини, какъв беше Божков преди 10-20 години пък тогава пак помислете дали ще му вярвате. Аз си го спомням как се подвизаваше по нощните заведения на София преди 15 години..

32

Правилно

преди 3 години

За какво ще занимавате съда... Така да изкарвате информация за разследвания е просто супер. Сеира е гарантиран и няма да чакаме 4-5 години скучно съдене и т.нВъпроса е дали е законен този сеир... ама щом президент, премиер, съд и народ си мълчат, значи всичко е в реда на нещата :)))))