23

мак

преди 3 години

Докато толерантните позволяват разни ... да се гаврят и да опитват да променят история, техните действия и искания ще стават все по-абсурдни и нагли, това с русалката е пример, че не заслужават да се церемоните с тях, щото, видиш ли, ще те обвинят във всички грехове. Спрете да им играете по свирката, нека хленчат колкото си искат, накрая ще спрат. Хващайте и наказвайте вандалите, в противен случай съвсем ще се разпищолят.

22

Анонимен

преди 3 години

Вчера хапнах сухи пасти негърче, много вкусни

21

Анонимен

преди 3 години

Оня ден гледам в супермаркета едни шоколадови бисквити "Негрита", гледам и си викам ах какви са расистки, ама после черни шоколадови как да ги кръстят хората?

20

до бабуни, сър

преди 3 години

Даже виж колко лесно ще стане и приемствеността - съединени африкански щати.

19

Анонимен

преди 3 години

Да си ходят в Африка, там няма расизъм.

18

Анонимен

преди 3 години

Някакви неграмотници ще ни казват кое е расизъм до вчера живяли в каменната ера.

17

Доктор

преди 3 години

Ако не сте забелязали, Малката русалка има сменена глава - била е обезглавявана няколко пъти и днес и е сложена главата на Мая Манолова.

16

Анонимен

преди 3 години

И бял дроб не трябва казваме

15

Анонимен

преди 3 години

не ми е жал, нека ви разрушат паметниците и целите държави вие провокирахте милионите мигранти с вашата ислямска държава яжте го сега

14

ВЪПРОС

преди 3 години

Това не мога да го приема като Истина . Единственото ми Подозрение е за Грета Тумберг - тя беше на Посещение в Дания вчера ?Всичко е Пари - Има Камери , Защо Полицията не покаже записите ?

13

Анонимен

преди 3 години

Осквернилите паметника на малката русалка са мюсюлмани, които чаршафосват жените си. Те не са прочели нито една книга в живота си и даже филма с тъмнокожата актриса не са гледали. Така е, като пускаш измета на света в държавата си за да живее на помощи, а забраняваш на българите да работят като равноправни , образовани хора.

12

!

преди 3 години

който сее бури жъне урагани...И тия са като умните и красивите дето цапаха руските паметници. Ама тия дето спонсорираха наште русофоби си го получиха обратно.

11

kkk

преди 3 години

Черните ако не ги бяха замъкнали на запад,още щяха да пият вода от локвите и да спят в сламени колиби,а сега са недоволни!Те самите трябва да издигнат паметници на Колумб и и други търговци на роби!

10

Политкорект

преди 3 години

Снежанка е расист, малката кибритопродавачка - дилър, червената шапчица - терорист, спящата красавица - наркоман, а пък Пепеляшка е кифла и златотърсачка с лимузина под наем, осигурена от корумпираната и леля реститутка.

9

Бабуни, сър !

преди 3 години

А кога започвате да събаряте паметниците на Дарвин , шеебеци ? Не искат да си ходят в Африка , но пък имат огромно желание да превърнат САЩ в Африканска държава. Без исторически паметници ... без институции съблюдаващи за ред и ограничаващи престъпноста ... с ограбени магазини... подпалени коли... мръъсотия... графити по улиците... стрелби... Африка ??? Не познахте - Демократичните САЩ .

8

Патриот И вемероист

преди 3 години

Га яда много мляко и сирини,и излизат расистки!

7

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Хахахааааа...някой се е избъзикал!100%!

6

Анонимен

преди 3 години

Оня ден гледам Киро Брейка на живо в тубата- лайв прави и вика:" Ми те тия с техния расизъм прекалиха. Като се мръкне как да казваме на нощта като стане тъмно? Че е ден ли?"Муахахааха...

5

Анонимен

преди 3 години

Нека едно нещо е ясно.НЯМА място за азиатци в Европа.

4

Анонимен

преди 3 години

Пианото също е расистки музикален инструмент- има освен черни и бели клавиши на него!