43

Анонимен

преди 3 години

Аз направих снежен човек тази зима, ама някой го събори и написа с пикня "Бял расистки снежен човек"Свят голям, тъпънaри всякви

42

Анонимен

преди 3 години

Абе пуснете си вълка в кошарата, после кой ми с.ра, в гащите....

41

Мара и Дона

преди 3 години

Бат Благо Джизъса?

40

Майкъл Джексан

преди 3 години

Аз съм много объркан

39

Анонимен

преди 3 години

Тия сигурно са туристи от Црънча.

38

Анонимен

преди 3 години

Подготвят почвата идеално. Само чакаме някой да драсне клечката на Райхстага и забавлението почва.Чудеха се как да дойдат, после ще се чудят как да си отидат... поне пътя към Aфрика им е вече познат, няма да се загубят.

37

БПФ

преди 3 години

До Анонимен 35На проф. Джеймс Уотсън - откривателят на ДНК, му отнеха Нобеловата награда, задето се осмени да каже истината - за интелектуалното ниво на нигърите... за което впрочем те дори не са и виновни. Добре че един "лош руски олигарх" купи отнетата награда и отново я връчи на този велик учен.

36

пров. байерн

преди 3 години

Не знам защо всички, като папагали: Меркел, Меркел.......Истината е, че първи французите още преди 20-тина година направо си ги доведоха, те и затова там им се качиха на главите!! Тука поне има ред и много-много не шават!

35

Народът го е казал

преди 3 години

"Пусни маца под миндера, тя се качва на миндера."Има и друг вариант:"Пусни маца под полица, тя се качва на полица."Та и гостите на Меркел така.

34

големия вирус

преди 3 години

Наближава времето на раждането на Хитлер 2 и превръщането на "мека" в световен християнски музий.

33

Анонимен

преди 3 години

Кучетата не искат да допуснат тези дори да минават през селото, а Меркел ги покани да дойдат на милионни тумби и дори им гарантира период от 4 интеграционни години,в рамките на който не са длъжни да работят, а само да си живеят айляшки и презадоволено на гърба на европейските данъкоплатци.За благодарност, поканените открито заявяват, че са дошли в ЕС за да наложат своята религия и своите културни традиции. Знаем какви са предписаният на тяхната религия за отношение към "неверниците".

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 32Може и да са били обучавани, ако са били служебни кучета.Работата е там, че дори и необучаваните обикновени дворни *** по селата са се скъсвали от лай, когато през селото минава катун или дори когато един единствен представител на този етнос минава по улицата.Въпросът е какво точно усеща кучето, за да реагира така?

31

Анонимен

преди 3 години

До Гошо...ТъпотоГоше, ти си направил най-точния и уместен коментар.

30

Анонимен

преди 3 години

Като източват социалните на грамотните и работещи хора не е расизъм вижте какво белите не са винови, че в Екваториална Гвинея имат среден коефициент на интелигентност 59.

29

Анонимен

преди 3 години

"Докато мъдрите се намъдруват, лудите ще се налудуват"

28

Chucipvigig

преди 3 години

. Бронзовата статуя е изградена в чест на известната приказка на Ханс Кристиан Андерсен, която кацнала на скала в морето край кея в КопенхагенЧета го за пети път и не моа да вдена , приказката ли е кацнала негде, що ли!?!?!?

27

Анонимен

преди 3 години

Мойто куче е откровен расист, надушва зелените от километри, но на мен това ми харесва. Не много отдавна (има и филм за това) са обучавали кучета да действат против другия цвят.

26

Чичо Берта

преди 3 години

Е как ве? Малката русалка е била скинарче

25

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Както казваше приживе проф. Вучков: - На простака и духовният...кастрат,трябва да се отговори не...възпитано и културно,а по двойно по...просташки и груб начин,че да те разбере.Еее,това наистина е трудно за възпитаните и толерантни датчани,даже...невъзможно,но явно на там отиват...работите;време е да се вземат в...ръце.

24

Съкращението

преди 3 години

BLM - Burn Loot MurderВ това се състои животът им, това са им ценностите.И никога няма да споменат, че чернокожите убити от чернокожи всяка година са десетки пъти повече от чернокожите убити от полицаи.Както и че убитите от най-често чернокожи престъпници полицаи също са повече.