8

Анонимен

преди 3 години

Номер едно е много умен

7

Анонимен

преди 3 години

По принцип диагноза не може да се поставя на базата на тест, който представлява лабораторно изследване. Трябва да се отиде на доктор, който разглежда изследванията, преглежда и поставя диагноза. Какво значи от РЗИ ти звъни някаква мишка и те диагностицира, нито преглед, нито документ - пълна мъгла! Това е най-малкото несериозно и непрофесионално отношение!

6

Анонимен

преди 3 години

Едно медицинско изследване трябва да се направи 2 пъти, ако има нещо съмнително. Казвали са ми го доктори.

5

Off

преди 3 години

Тоя не спря на мрънкя по всички медии. Да не би да иска да е над всички други хора? Иска да заразява други хора ли? Чел бил някъде, ама и той не знае къде нещо си. Чело коте книжки, как се хващат малки бели мишки.

4

Анонимен

преди 3 години

В предаването на Валя Ахчиева когато затвориха Банско хората казаха че изобщо не са им дали документи за пробите а положителните са получили само едно телефонно обаждане.В момента се повтаря същата ситуация. Явно бройката на заразените се увеличава изкуствено и не е реална и всичкото е за едни пари от ЕС които нашите лапачи чакат да лапнат.

3

Анонимен

преди 3 години

A ти пък си голям вирОсУлог. Ай у лево!

2

Анонимен

преди 3 години

Най-после някой да си го каже

1

Вирусолози

преди 3 години

Всички станахме големи вирусолози покрай този вирус. Защо има повече логика за него при втората проба да е правилен резултатът, защото е от две места ли? Не е ли чувал, че той вирусът в началото се отделя в носа и гърлото, а после отива в другите органи. Не е изобщо по-логично за един непознат човек да си вади изводи.