34

ууу

преди 3 години

До ОтговорНе всички разбират от ирония. А и човек да се чуди как да те оцени.

33

Бай Иван

преди 3 години

Селяндурниците пак правят шмекерии, миналата година при рекордни добиви пак говореха за поскъпване на хляба .

32

Анонимен

преди 3 години

Една година силна, друга по-слаба, така е в селското стопанство. БГ е на 11 място В СВЕТА! по износ на пшеница (преди година-две и на 10-то) и на ВТОРО! по износ на маслодаен слънчоглед. Накратко, БГ без хляб и мазно няма да остане, освен ако не се изнася безконтролно.

31

Хемус

преди 3 години

Да прегледаме архива,щото зърнопроизводителите друго дрънкаха пролетта!Или им замириса на мангизи по-някоя програма да ги обезщетят!Хотелиерите и те така,десет години,хотелите се пръскаха по шевовете,сега изведнъж вдигнаха бялото знаме,ще кажеш нямат два лева спестени!Да го вдигат хляба,спрял съм да го консумирам

30

Анонимен

преди 3 години

До констатиращите и питащите МС = Министерски Съвет. Но да сте живи и здрави.

29

Отговор

преди 3 години

Ти си глyпав!

28

МС

преди 3 години

Не обръщайте внимание на цените на хляба, горивата, електроенергията и т.н. Пазете се от COVID-19, слагайте маски!

27

Българин

преди 3 години

Г-да зърнопроизводители, вместо да изнасяте 2/3 от житната реколта, ще изнесете по-малко...! Вече толкова години за българският пазар оставяте по-нискокачествените жита! Затова хляба направен от нея не може да изкара и два дни без да мухляса! Крайно време е да се въведе квота за износ, ако не е въведена досега...!

26

на мисирски език

преди 3 години

Индекса филия с масс се повишил драстично , едните са на хляб а другите са на свинско ..... обаче и в двата случая се усеща жестока инфлация капиш *** , тъй че наблягайте на ковид менюто , прилепи ,кучета , гущерчета и т .н.

25

Анонимен

преди 3 години

Диктаторът Боко Тиквата ви докара суша, глад, епидемии, земетресения и лош късмет. Махнете го от власт този карък, за да не стане още по-зле положението.

24

камбайнер с ланец

преди 3 години

Откакто се научиха да вдигат цените все реколтата слаба. От години не съм чул за добра реколта на квото и да било. С днешните препарати берат 3 пъти повече отколкото преди години, ама все е слабо. За прекупвачите и техните 1000% надценка да не говорим.

23

Мнение

преди 3 години

Може да поскъпне в началото, но после пак ще се върнат старите цени. Хлебарите си правят сечено един на друг - започват да си подбиват взаимно цените и да си мерят "възможностите". От цялата работа печели магазинера. Има и доста заводи, които не ги интересува дали работят на печалба или загуба.

22

Анонимен

преди 3 години

до 12 Най-вкусния хляб беше ръженият но преди демокрацията. На седмицата 1 път на кварталния магазин ни доставяха такъв хляб и се разграбваше за минути.

21

Анонимен

преди 3 години

В селата при бай Тошово време какъв хляб правеха...вкусотия. Сега 30 вида хляб и всичкото е повърняяя!

20

Анонимен

преди 3 години

до 20 Хляба на снимката е един ***! В Лидъл го има....тестяна пoмия!

19

L.

преди 3 години

Аз не знам да има ***, дето да очаква да поевтинее.

18

Св

преди 3 години

Хлябът на снимката изглежда страхотно и много апетитно. Браво!

17

анонимен

преди 3 години

АМА ТЕ ОЩЕ НЕ СА ЗАПОЧНАЛИ ЖЪТВАТА И КАК УСПЯХА ДА ОПРЕДЕЛЯТ, ЧЕ ДОБИВИТЕ СА НИСКИ. ТАКА Е ЗАЩОТО ПОВЕЧЕТО ЗЕМЯ Е ДАДЕНА ПОД АРЕНДА НА РАЗНИ КООПЕРАЦИИ И ТЕ ПЕЧЕЛЯТ МНОГО ОТ ЗЕМЯТА НА ХОРАТА А НА ТЯХ ИЗПЛАЩАТ НИЩОЖНИ ПАРИ. ЗАТОВА ОТРАНО БИЯТ ТРЕВОГА, ДЕМЕК НЕ ОЧАКВАЙТЕ ПАРИЧКИ ЗАЩОТО НИЕ ЩЕ ГИ ОТКРАДНЕМ. ТОВА Е ЕДИН ДОБРЕ ИЗМИСЛЕН СЦЕНАРИЙ ПОВТАРЯЩ СЕ ВСЯКА ГОДИНА. НЯМА БЕЗКРАЙНИ НЕЩА. ЩЕ ДОЙДЕ И ВАШЕТО ВРЕМЕ.

16

На първо място

преди 3 години

Трябва да се гарантира хлябът на народа и то за дълго време напред. При песимистичен вариант като затваряне на граници и криза. Това е важно а не кой бил Гърция пък кой в България

15

До 14

преди 3 години

Да бте то с това се изчерпва менюто да знаеш, ако не е хляб риба и суджици останаха друго няма ! Хахаха