9

Честно

преди 3 години

Скоро Да чакаме и приемен изпит и за тия деца да измислят.

8

Анонимен

преди 3 години

Казано накратко от годините започва понякога да се обажда крак и кръста зависи от работата никои не го интересува тия две елементарни болести тях нямали да обявим за ковид но едно е сигурно от явно по явно е вид програма с продължителност кои печели болниците ние що сме бе хора

7

Само отбелязвам

преди 3 години

Предучилищната да е на 4, градината на 2, а сигурно ще измислят и ясла за новородени ? Тия деца майките си няма да знаят кои са накрая. Всичко да отива в държавата. Ясно. Хубаво едно време бабите ги гледаха. Пенсионираха се около 55 г. и това им беше работата.

6

Репичка

преди 3 години

Абее направете го още веднага от родилното и с входящи изпити по Йелтс и TOEFL....

5

Анонимен

преди 3 години

Нещо Зе да ме кара да се смея вече нямал симптоми а бил болен Абе луди има ли та пишат глупости само болния си болен здравия си здрав как като нямаш симптоми си болен жалки сте засрамете се да се подигравате с болестта ако не за вас помислете за децата си

4

Анонимен

преди 3 години

До Лично мнениеНякои четат на 2 години! Значи - необходимо е разделно обучение. Но не "умните" да са на паралиите, защото са си платили да ги броят за умни. Стандартно са си тъПички.

3

Лично мнение

преди 3 години

Някои деца на 4 години още се напикават и не могат да говорят като хората , а у нас ще ги образоват. Като няма места за всички деца и достатъчно градини защо го мислите тоя закон като задължителен? Не за предучилищна на 4, те са си още за ясла. Предучилищната едно време си беше за деца на 6 години. И на следващата година на 7 са в 1 клас. Не виждам изобщо млади учители. Къде ги видяха и аз се чудя.

2

Анонимен

преди 3 години

За да е задължително , трябва да има условия. Ии къде ще ги съберете тези деца е изначален въпрос. И не си мислете, че само в Сф е проблема с детските градини. Във всеки по голям и още кретащ град има недостиг особенно ако детските градини са 3 и всеки се бута за една, щото в по малките градове всички се знаят що за стока са и дитекторки и госпожи.

1

Анонимен

преди 3 години

Ако е за тъмно-зелените... никакъв смисъл няма. Освен, ако не са правени от Бели Хора.Телегонията си е наука!