17

Анонимен

преди 3 години

Само 30 % спад ли. То тия требе да викат ура бе. Я да дойдат на оная с Късио нос на морето да видят празни плажове и хотели на 95 %.

16

Интелигентни -хахо

преди 3 години

Какво му е 'интелигентното" да направиш 10 км опашка на Кулата. По-рано блокираха границата некви с'еляни с трактори, сега друга с'еления с QR, ковид, и прочие.Жалко че на нашето черноморие е само подпори и кожодери.

15

Съседката

преди 3 години

Ми то фрапето на плажа вече не е 4, а 8 евро.

14

Анонимен

преди 3 години

Нашете кофражисти ще отчетат 90 процента!

13

Поручик Ржевски

преди 3 години

Да въведат още 5-6 вида проверки по границата и да ги видим. Те освен туризъм и маслини, друго нема. Аз се отказах от техните простотии по границата. Явно ще си пълна легена с вода и ще спестя едни 1000 евро.

12

Анонимен

преди 3 години

Ами спад, разбира се, че има, но по плажовете си е пълно. Прекрасна храна, чисто море, добро обслужване, лукс. С кеф си давам 5-цифрени суми годишно на гърците. Тук останаха някои читави места, но стават все по-малко и по-малко. А и на Бай *** дребния тарикат как да му дам пари, като ще ги скрие под масата?! Аз мога да плащам огромни данъци, ама ***- не. Айде у лЕво.

11

препърс

преди 3 години

Не съм чел какво пише,но моля ви нека първо погледнем себе си ,да се оправим та после да мислим за другите ,но не как да ги одумаме а да им помогнем,някои субекти по точно мнозинството овце си мислят че нещата ще се върнат както преди,не няма да се върнат близките години и според анализи на световни анализаторски общества ,нещата ще стават от зле по зле,та моята молба е не бъде коне с капаци,сега е добро време за това да се подготвите вие и вашите семейства,поне един ако се вслуша ще се радвам..

10

Анонимен

преди 3 години

Na malakas kakto tebe 11 moga ga to go davam neprekasnato

9

егати

преди 3 години

Под статията естествено се е залепила една реклама и цъкнах от любопитство на произволна оферта. 2 дена за двама човека 500 евро, вярно с твърдение за някакъв супер ол инклузив. Такива ли са цените? Един приятел се върна от двудневна почивка на Лозенец. По 50 лева било двойна стая и др. пак народни цени за хапване. Не рекламирам нито едните, нито другите, но наистина е добре да се интересувате къде и какво.

8

Анонимен

преди 3 години

До ЕПрисмял се щърбав на хърбав гърците нямали друга икономика хаха, а ние каква икономика имаме???

7

Е

преди 3 години

В Гръкостан друга икономика освен туризъм няма!Последната надежда на Карагьозис е да слугува на български и румънски туристи!

6

Ф.С.В.

преди 3 години

При гърците с 30% спад а при нас с 130% хахах!!-Хайде на Барбароните при Барбаганьосите -100 лв за тиквички по гръцки--Ко му плащаш??? без пари !! Насам народе!! Царявичка варена само четери левчета -Хайде не се трупайте !!! Айде на мурету айде на замразената рибка -айде на старата скумрийка--Папайте и после викайте -Код кафяво -почивка в седнало положение -няколко дни в банята)) Насам насам Патреоте!-Родолюбци!-Идвайте само с зелени банкноти по 100лв -Живи Здрави -догодина пак на Барбароните !!

5

православен патриот

преди 3 години

Не ни интересуват маляките !!! Да се гърчат като се правят на велики!!!

4

Анонимен

преди 3 години

Там имало 30% спад , а у нас няма и 30% заетост по хотелите кое е за предпочитане.

3

Анонимен

преди 3 години

Все пак и гърците са глупави балканци като нас...

2

Анонимен

преди 3 години

Ний имаме ли спад? И ако да колко

1

Анонимен

преди 3 години

С безумните декларации си вкарват автогол. Ама като навсякъде, властта няма да бъде засегната, обикновените хора да му мислят.