11

Sichtpunkt

преди 3 години

Също така сериозно се влияел от "силните мъже" - в телефонните разговори с Путин той почти робски копнеел за неговото одобрение.Защо ли? Сигурно няма руска намеса в изборите! Ха ха ха ха

10

Анонимен

преди 3 години

За краварите следващите избори няма да са легитимни. Така или иначе се намират в етническо полова война.

9

Мда

преди 3 години

От Дойче веле друга оценка не може и да се очаква.Нормално,след като бранят интересите на Сорос,който загуби страшно много заради Тръмп и води ожесточена война с него.За какво става дума?Ами Меркел е соросово зомби и провежда политика угодна на патрона си(вкл. пускането на мигрантите).Ясно че Тръмп ще има лошо отношение.Колкото до Т.Мей,там всичко е ясно-тя бе назначена да запълни временна празнота докато се настани Джонсън.

8

Анонимен

преди 3 години

До dПонеже съм живял доста години в щатите, а и аз самият съм на доста години, с изненада разбрах, че републиканците и най-вече от юга, т.н. "реднеци" ужасно напомнят на нашите комунисти отпреди 89-та. Поведение, отношение към ценности, привързаност към вожда, дори и училищата им много напомнят на тези от съветската ера. Байдън не може да оправи Америка, ама преизбирането на Тръмп води неизбежно към гибел на иначе тази велика страна.

7

рижав перчем

преди 3 години

комикът тръмп остана ли със съюзници които да го подкрепят?

6

.

преди 3 години

Правилно! Уважение се печели! За всеки случай не в поза партер...

5

d

преди 3 години

Тръмп бръкна в здравето на всички. Но е факт, че преди пандемията САЩ се спряваше доста добре финансово. И безработицата намаляваше, и другите държави клекнаха пред много от техните икономически искания. Тръмп е типичен пример за десен политик и знае как трябва да се случат нещата в икономически план. Проблема му е, че социалистическото лоби в лицето на демократите, също е доста силно. Когато богатството на една държава се увеличава идват социалистите, които искат да им се разпредели.

4

Анонимен

преди 3 години

Поредния пасквил за да почерни Тръмп. Шуйрушките *** дерзаят както е наредил началника.

3

Анонимен

преди 3 години

Забравихте Ким. С него пък си пишеха писма.

2

Анонимен

преди 3 години

Тръмп световен ***.

1

Анонимен

преди 3 години

Перуката има проблясъци понякога. Това е заради белината.