31

ало бАу

преди 3 години

Мнението ти е "популярно" единствено Вред тебе, може би.

30

Анонимен

преди 3 години

До 15Тъй ли? Ами още по-добре. Те американците това и заслужават - още един тръмповски мандат. Като гледам добре се справя не само на международната сцена, ами и в собствената си държава. Цъфтят и връзват американците. Тоя ще ги оправи тотално. Целия свят ще оправи.

29

Бау

преди 3 години

До ало, бАуНе мисля, че се излагам. Мнението ми не е популярно вред ***, знам. Слабо ме вълнува обаче какво мислят за мен :D

28

ало, бАу

преди 3 години

*** си.Да си знаеш.Че да се излагаш по-малко, може би.

27

Анонимен

преди 3 години

Прумерно завода на Еърбъс в Хамбург абсолютно нелегитимен пренесен на немска територия с крадени френски технологии.После що германия била добре.

26

Бау

преди 3 години

До ало, бАуНе съм самодоволен ама Дънинг-Крюгера малко ме дразни .. :D Тук в коментарите е доста популярен синдрома ... "Професорите нищо не разбират! Аз знам най-добре!" "Какво работиш, че знаеш най-добре?" "Ами, завеждам .. склад" ..........

25

ало, бАу

преди 3 години

Ти си бил безнадежден.Бати самодоволния ***.

24

Франкофил

преди 3 години

Я разкажете как немците окрадоха всички самолетни технологии на французите и закараха заводите в Германия така оглозгаха или поне се опитаха със железопътният транспорт.сименс окрадоха технологиите на Алстом и ги предадоха на Китай.Германия Китай и Русия остта на злото новият Рим Берлин Токио.

23

Бау

преди 3 години

До ало, бАуВиж си професията и хууубавичко си помисли "абе аз наистина ли съм толкова умен, колкото си мисля?" Душица :D

22

ало, бАу

преди 3 години

"Образована" и умна, не винаги съвпадат. Както и необразован, и ***.Като гледам простиите граничещи с лудост, които сътвори, хич не ме еня, ако и космонавтика да е завършила.Като гледам и тука нашите образовани - цЕцка, другата кърджалийската "умна" ***...Ама явно и ти си много "образован", та трябва да ти се обърне внимание.

21

Анонимен

преди 3 години

Завършила физика голем праз.За наука или е Евреин или не ми го хвали.Ландау Капица Айнщайн Перелман.Но да си дойдем на думата.Германия брутално експлоатира съседите си задушава ги икономически и ги краде.Целият ЕС бачка за тях.Опитват се това да го правят със Сащ сори ще ядете бой немчуги къси са ви ръчичките.

20

Анонимен

преди 3 години

Истина е, че бай Дончо изтегли някои американски войници от Сирия и уж остави кюрдите, но също така е истина, че той не остави сирийските петролни кладенци.

19

Бау

преди 3 години

Принципно Меркел е брутално умна и образована жена... Завършила е физика все пак ... Тръмп сигурно може да брои до 100 ... Намерил на кой да каже, че е глупава :D

18

Sichtpunkt

преди 3 години

Тръмп се справяше добре икинимически Защото използва всички козове на сащ срещу патньорите си. Това донесе успех вТръмп е един неук и ръководител с комплекси, чието самочувствие се крепи на милиардите му. Не е нито ръководител нито икономист. Свива разходите, налага санкции на доскоро "приятели" и така пълни бюджета. Един истински икономист, развива икономиката, чрез увеличаване производството на стоки с висока добавена стойност!

17

Анонимен

преди 3 години

Пишете глупости и безсмислици за Тръмп по заповед,но не пишете,че сиатълската народна со ро ска република вече не съществува. Тръмп беше казал ,че ще я остави малко да видят хората тези революционери какво ще им причинят,и ще я ликвидира.

16

Анонимен

преди 3 години

Тръмп както винаги е прав за оценките си за лидерите изброени в статията.

15

Факт

преди 3 години

Тръмп уважава силните лидери,дори да са противници.Меките китки и раболепници ги неглижира.Какво е чудното?Впрочем,какво постигат тия,които просто си джафкат срещу Путин или Ердоган?Помните ли предизборния клип с Х.Клинтън,която джафкаше като пале-е те това е голата истина.

14

Анонимен

преди 3 години

Пак е бил учтив. Тя е много повече от това...

13

Анонимен

преди 3 години

До рижав перчем 10Неговия господар: нетаняху все още го подкрепя.

12

Анонимен

преди 3 години

Тръмп ще бъде следващия президент на САЩ, колкото и да се опитват да го дискредитират. А Меркел,която закачи 1000 000 не работещи и никога няма да работят лица на врата на обикновените немци,които трябва да ги хранят и обслужват как да я наречеш?Която иска да захранва Русия с евро за да правят ракети срещу ЕС как да я наречеш?!