13

MaйMyнaтa

преди 3 години

Ще бие ми, щото не Хитлер му подари куче ..

12

V

преди 3 години

Путин ще го сменят руснаците .Аз чета и руски сайтове и не са като българските. Критиките се засилват. Русия все пак е велика сила. Не мой да си купиш медиите. Има много гневни руснаци .Путин дал 200 милиарда рубли за пропаганда ,а няма пари за евтини лекарства .Като в бг 20 % ддс за лекарства и хани ??? Това е като да обявиш война на народа .Няма подпомагане на хората за коронавирса .Като в бг. А как ще се пенсионират хората от частния сектор като няма работа сега а Путин увеличи възрастта ?

11

Анонимен

преди 3 години

Г-н Путин е на нивото на Петър Велики, Екатерина Велика и Сталин, това само по себе си говори за него.

10

Анонимен

преди 3 години

Рожденият ден на Сталин стана държавен празник в Китай. Урок за Русия може би? "Повечето граждани на КНР така и така празнуват рождения ден на Сталин, сега това е официален почивен ден. Такава изключителна фигура трябва да бъде удостоена с най-високо отличие. Нека ви напомня, че тази година на 18 декември ще отбележим 140-годишнината от рождението на големия ни приятел Йосиф", заяви Си Цзинпин

9

Анонимен

преди 3 години

Путин е рядка порода държавник, който е с по няколко хода пред враговете си които не са малко.

8

Анонимен

преди 3 години

Научният сталинизъм е задължителен за изучаване в китайските университети. Междувременно Китай се приближава с ускорени темпове към това да стане най-напредналата икономическа сила на планетата, ако не е станал вече.

7

Анонимен

преди 3 години

да казват че Путин щял да идваи да прави салам отвсички български либерасти русофоби и доларджии. Сорта щял да се казва ''Колбаса либерсткая''

6

Анонимен

преди 3 години

"Те стават неприкосновени. Това ще им даде много повече агресия в сделките."-Това проблем ли е?Когато САЩ изискват ненаказуемост за гражданите си зад граница, защо не пищите?Или не ви плащат за това?

5

Анонимен

преди 3 години

Улянов и Бронщайн са изпълнявали поръчка за световна революция. Но идва Сталин, и казва - не, няма да има световна революция, правете си я сами, ние тук ще си оправяме държавата. Това не може да му прости Запада на Сталин никога, така на практика проваля ЕС 1, после с победата над европейския фашизъм Сталин провали и ЕС 2, и накрая се пръкна недоносчето ЕС 3 в което сега България вегетира.

4

Анонимен

преди 3 години

Финансиран от уолстрийтската групировка на банкера Якоб Шифт и след лична среща с президента Уудроу Уилсън, американският гражданин Лейба Бронщайн довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство - Съвета на народните комисари, Совнаркома; постепенно до 1937 г. Сталин успява да ги унищожи. А Лейба Бронщайн намира смъртта си през 1940г в Мексико докато върти любов с Фрида Кало.

3

Анонимен

преди 3 години

66% от руснаците имат положително отношение към Сталин.

2

Лавров пита Путин

преди 3 години

Аве, цезаре. Да знаеш научих , че един българин не иска да царуваш повече. Да му хакнат ли компютъра нашите хора?

1

Анонимен

преди 3 години

Верно е. Путин е по-велик от грузинеца садист.