33

Анонимен

преди 3 години

По-добро от народовладтието и редовната подмяна на лидера, не е измислено. Никой, който е управлявал 20+ години, не е запомнен с добро. И Путин ще изкуфее, ще стане дементен старик, ще почне да се напи кава, никой не се е разминал с това.

32

баба мара

преди 3 години

господ здраве и нерви да му дава в него ми е надеждата за мир по света

31

Грух

преди 3 години

Алоо, до рептилите по- долу.За съжаление Путин не размазва никакви рептили, а е назначен от самите тях. Който не е запознат да изгледа филмчето "Путин и задкулисието" от предаването "10 по скалата на Рихтер" на покойния вече Фъртунов. С примамливи промени лъже раята да му легитимират вечната власт, но всъщност е част от световната игра със запада. Просто един театър като в нашия Парламент. Леви и десни се карат, а вечер са заедно по ВИП купони. Нищо общо с великия Сталин.

30

Sichtpunkt

преди 3 години

Той отбеляза, че в Русия се взимат мерки против отстраняването на опозицията, включително и физически такива.Познати демократични похвати!

29

Анонимен

преди 3 години

S dvojnici moje i do 2046 da izkarat . Putin go nema ( istinskiqt de ) .

28

rusel

преди 3 години

До duma.gov.ruАз допълних.Гордея се с моите сънародници. Гласуваха против конституция, натрапена от американците. Гледах резултати по областите. Даже в гнездо на либерастите под надзор на США - Свердловска обл. 63% за поправките.И увеличаване на пенсиите сега ще е Закон.

27

Факт

преди 3 години

Според американските закони,американски граждани и институции не могат да бъдат съдени от международни съдилища.САЩ признават само собствения си съд.Така че нищо ново под слънцето.

26

Анонимен

преди 3 години

Рептилите съскат, мишките цвърчат като в хор, Путин ги гази като стереопор.

25

Анонимен

преди 3 години

Путин размазва рептилиите, а слугите им квичкат жално...

24

duma.gov.ru

преди 3 години

До ruselЛошо ли е? Нас нали ни управляваха едни с двойно гражданство, та цъфнахме и възахме за 800 дни!А в 404, като бившият им МнВР беше с УСА гражданство цъфнаха ли/

23

rusel

преди 3 години

До duma.gov.ruЗабранява се двойно гражданство за държавни служители.

22

duma.gov.ru

преди 3 години

Много интересно, на какво слагате минуси? На голи факти?Не сте съгласни с фактите, но те не се нуждаят от вашето одобрение, за да бъдат факи!Дано го разбирате!

21

До 4 и 5

преди 3 години

Пропускаш факта, че Сталин планира операция "Буря" за съветска инвазия в Европа, но Хитлер го изпреварва. А по време на войната Западът застава на страната на Сталин и СССР, което опровергава тезата ти. Трети факт е, че последната съпруга на Сталин е еврейката Роза Каганович(сестра на Лазар Каганович). И не, евреите никога не са спирали да управляват Русия. Справка, мнозинството от днешните олигарси са евреи(в това число и Путин, да, точно така!).

20

Анонимен

преди 3 години

Винаги, когато Русия е в смъртна опасност, Бог праща на руския народ ВЕЛИК ЛИДЕР като Путин и Сталин, който да ги избави от опасността..Помните че ако не беше Сталин, то Русия щеше конформистки да приеме всякакви (дори неограничени) искания на нацистите...Помните че преди Путин, при пияндетата Горбачов и Елцин, Русия беше играчка в ръцете на Великите сили, а днес благодарение на избавителя Путин, самата тя е Велика сила...

19

Анонимен

преди 3 години

Хайде лягайте си. Приеха го с 71%. Резултатите се знаят още преди изборите, също като в бегето.

18

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще мине Тодор Живков по чекмеджета и кюлчета.

17

duma.gov.ru

преди 3 години

Само няколко точки от промените (без коментар):- абранява се отстъпването на територия от никого, по никакъв повод;- защита на семейството и отглеждане на децата в семейството, а само при смърт на родителите ДЪРЖАВАТА поема опеката;- висшите длъностни лица не могат да имат сметки или ценности в чуждестранни банки, изън територията на РФ;- обезпечава се провеждането на единна държавна, социално ориентирана политика в областите на култура, наука, образование, здравеопазване, социално осигурява

16

До 11

преди 3 години

А я си представи че след Путин дойде някой като Горбачов и управлява 30г.

15

Анонимен

преди 3 години

Борисов ще мине Тодор Живков по управление на България.

14

Мишо

преди 3 години

Меркел е от 2005 година на власт в Германия и това е нормално, нали?!Бацете е от 2009 несменяем и работата върви към следващия мандат......Русия отстоява правото си да бъде силна, автономна и самоопределяща се държава! Законодателството на САЩ също е поставено над всички останали съдебни системи по конституция!Русия се затваря, глупости.... просто не им пука за за данъка обществено мнение. Ще си правят каквото си искат, а останалите искат, не искат ще се съобразяват с тях.