74

Програмист

преди 3 години

Чалга, дрога, анаболи, алкохол, видеоигри.... после се чудят защо децата са им ***. Но нищо, нито е проблем, нито е изненада. А и все някой трябва да ни мие колите и да ни носи пицата, нали?Пък ако са съвсем *** - може да станат журналисти!

73

Бойко до 74

преди 3 години

Математиката е важна, за да мога като ви наема на работа да ми поливате магнолиите и да ми вадите картофите да можете да ги и преброите. Разбра ли племе? Вашият вожд ви го казва!

72

Анонимен

преди 3 години

Затриваме се без математика, не може така. Сигурно искат и програмисти да станат, ама и там без мислене което се развива с математиката трудно ще станат.

71

До 71

преди 3 години

Отговор на задачата. Питай Божков.

70

До факт

преди 3 години

Така е. Аз намразих математиката заради учителката си по математика. Тя беше изгонена от друго училище и беше спечелила дело в съда да е учителка. Решаваше само решената задача в учебника. Любимките и бяха 3 фръцливи наркоманки. Като уж ги ,,изпитваше" им диктуваше направо решението на задачата. Накрая я изгониха или съкратиха и от моето училище. Вече бях завършила, но си казах: Дано поне на следващите ученици се падне по-добър учител, за да не намразят предмета заради учителя.

69

Анонимен

преди 3 години

Задача за седмокласниците (със звездичка):* Колко е спечелил Румен Радев, за да направи снимките с дрона от шкафчето на Баце?

68

Гринч

преди 3 години

С тоя министър толкова. Абе, откъде ги копаят тия некадърници? Един министър читав няма

67

Плейметка до Питагор

преди 3 години

Не драги!! Всичко е само силикон, за да мога с чужди пари да пазарувам в МОЛ.

66

Анонимен

преди 3 години

За да миеш чинии или почистваш хотелски стаи не ти трябва никаква математика.

65

Питагор

преди 3 години

Всичко е математика, човече, вибрации, съотношения, без математика няма музика, няма звук, няма слово

64

Лично мнение

преди 3 години

А нашите мутри като имат хотели и гонят персонала си там, що мислите , че могат да ги решат тия задачи? В България само изискват и учиш, ама накрая ако си беден, забрави да се реализираш. Нима депутатите могат да смятат? Дайте на Бойко да ги реши задачите и той няма да може.

63

Анонимен

преди 3 години

Оставка на образователния министър и на всички в инспектората които имат отношение към обучението по математика и пълна реформа на системата е лечението. Така наречения изпит е само метод да се оправдаят "златните" школи който имат задачите предварително. От години е така и всички си мълчат но пък на който му се играе в този цирк да играе, ние не участваме

62

Факт

преди 3 години

Математиката като наука е много по-сложна от българския. Ако нямате късмет да попаднете на добър учител, който да обяснява задачите, едва ли ще ви стане любим предмет. Хуманитарните науки и езиците са много по-лесни за усвояване. Не всеки има пространствено мислене и става за математик. Децата са различни. Едни са музикални, други рисуват, трети учат езици. Има деца, които повече харесват биология, история, география. Каква е тая мания да се учи само математика? Само за бизнеса ли да мислим?

61

до 61

преди 3 години

А тия незрели джанки, бъдещи сливи, знаят ли по какво държат изпит?

60

Анонимен

преди 3 години

Ако вие не отидете при евроатлантизма, той ще дойде при вас.Иначе, браво ! Готови сме за светлото евроатлантическо бъдеще !

59

до 57

преди 3 години

Национално външно оценяване!

58

реалнафантазия

преди 3 години

Последните години се раждат по около 40 000/50 000 деца, половината познайте от кой етнос. Прибавете факта, че от тях ще има отпаднали. Но и да ги върнат, каква част от тях ще са мотивирани? И какъв ще процента на резултатите от външното оценяване? А колко ще добутат до 12 клас? А колко ще се дипломират със средно? А кой ще работи след това? А пенсиите ви, кой ще ги заработи, на вас, тези които сега сте млади? Ще закриваме ли държавата, а? :)

57

Споделено

преди 3 години

Ако са дали много сложни задачи, защо се учудвате. Преди години като аз ходих след 7 клас на изпит и по математика( по него време беше избираемо между български и математика), на последната задача не й разбрах условието. После се оказа, че самата задача по начало условието й е било сгрешено и май никой не е успял да я реши. Другите задачи си ги реших, но харесвам литература, където имах 5 на изпита и си влязох с литература.

56

Иван

преди 3 години

В HBO ясно а в Netflix как е ?

55

Анонимен

преди 3 години

Кво е НВО? Чувал съм за такава те телевизия, това ли е и защо държат изпит?