13

Разширени мерки

преди 3 години

Разширява се трътката на социалния министър.

12

Анонимен

преди 3 години

От вчера ни заливат с информация, че плажовете са се напълнили и всичко работи на 100%. Защо тогава е необходимо да продължава тази мярка?

11

Сата НАТО

преди 3 години

Когато държавата се управлява от бивш комсомолски секретар, а главният прокурор е червен милицонер, се получава ТАКА. Комсомолският секретар беше най-долното и най-гадно същество. Подбираха ги по подлизурство и низост, така че като пораснат, да станат истинска комунистическа из мет.

10

Анонимен

преди 3 години

Ми те хотелиерите от самото начало бяха преобладаващо ченгета.

9

Ельоменат

преди 3 години

Чиновника и чеборашката един път да ми хареса мнението ви

8

Чебурашка

преди 3 години

Ще се раздават пари на калпак с цел спечелването на изборите. Няма да имат никакъв реален ефект върху заетостта тези мерки. Наесен ще има нова вълна на масови уволнения.

7

Чиновник

преди 3 години

В хотели и заведения не само, че НЕ трябва да се наливат държавни пари, ами трябва да им се съберат данъците и осигуровките, които са укрили поне за 5 години назад. И с тези пари да се подпомагат бизнесите от реалната икономика.

6

Анонимен

преди 3 години

Хотелиер да си в България! Вече дори и туристи няма да обслужват, а направо от държавния бюджет ще взимат милионите! Няма и да се пънат да симулират дейност, няма и данъци да плащат и пак ще са недоволни! Ще искат мярката да стане 150/0 за пропуснати вземания! Е, наистина няма такава държава, т'ва е хотел Балкантурист!

5

Анонимен

преди 3 години

Бизнесът мина на социални помощи. Станаха като ромите.

4

Анонимен

преди 3 години

Абсурд!Да виждаш, че нещо не работи и пак да го прилагаш.Да виждаш, че туристическият бранш НЕ прави нищо, за да се съвземе и пак да му наливаш пари. Колко пъти хората трябва да подават сигнали, че с действията си хотелиери и ресторантьори ОТБЛЪСКВАТ туристите, че да се замислят управляващите над грешната стратегия на туризма? Разбират ли изобщо, че с наливане на пари и сваляне на ДДС няма стане? Тоя туризъм тежи на бюджета.

3

Анонимен

преди 3 години

"За засегнатия от кризата туризъм мярката става 80/20"Направо 180/0 я направете мярката за туризма. И пак ще реват, щото са крили данъци като невидели. Ей, писна ми да събират пари от мен и да ги дават на мутрите. Аз не им ходя на морето, ама те пакми вземат парите. Бетер топлофЕкация!

2

Анонимен

преди 3 години

Късно е либе за китка туризЪма умрЕ.

1

Анонимен

преди 3 години

Ха, значи мафиотите бизнесмени няма нужда да си плащат данъците, но цървулко ще го гонят за една глоба. Стадо, събуди се!