45

Позор

преди 3 години

От цялата работа се разбра,че има афинитет към Черкез Балевски. Като шемети ще са си лика-прилика. Ако партия от бившето СДС се докосне до тия гнуснници това ще е пълен позор.

44

Том Ханкс

преди 3 години

До: Алекс (номер 44)Ако наистина си го скъсаш, ще те поканя за участие в новия ми филм "Терминалът 2" за поддържаща роля!

43

Край

преди 3 години

Не на лидерството се постига само с мажоритарни избори за парламент - тогава имаш 240 "лидери" дето ще е се избиват да се контролират взаимно.Сега от парламент нужа няма - става това дето скажат ББ АД/ДП с помощта на патериците - Марешки и Каракачана с хранената уж опозиция на Корнелия.7-8 души командват България.

42

Джим Рон

преди 3 години

Не на лидерството? В голяма грешка си Цеко. Направо закривай преди да си почнал. Принципите на лидерството са в основата на всичко успешно на тази земя. Такива джендърски проекти няма кой да ги подкрепи.

41

Анонимен

преди 3 години

Аз ако имам възможността да направя партия щях да я кръстя "Със Лустрация към Демокрация" и изпълнителния и комитет ще се казва "Виновните хора във затвора".

40

Алекс

преди 3 години

ако и един Българин гласува за тоя ***, си късам паспорта на две. Благодаря

39

Джедай Мастър

преди 3 години

Сериозно, кой би гласувал за този пъпеш?! Докато тиквата беше ракета-носител, да кажем, че чрез ченгеджийските си номера е допринесъл за печеленето на изборите. Но без да е във властта, т.е. без репресивен инструмент под ръка, е просто жалък. Той не само трудно чете и пише, не само е изключително пpocт, но е изключително нелицеприятен. Цветанов дори няма просташката "харизма" на Борисов. Има единствено негативите от злоупотреба с подслушване апартаменти и бюлетини.

38

смях

преди 3 години

цветане, предлагам за лого на партията ти да избереш едно УХО. С това ще си най-разпознаваем.

37

Анонимен

преди 3 години

Партия Пипон ще"оправи" българските без вазелин.

36

Анонимен

преди 3 години

Не се ли накраде бе фелдфебел кривоглавест?

35

Freeman

преди 3 години

Целта е да се съберат недоволните от ГЕРБ, а след изборите пак ще се прегърнат с Борисов и ще си управляват двамката. Влезе ли в Парламента няма с кого другиго да се коалира. Целият "разрив" е просто пясък в очите на и без това не особено интелектуално надаренитe избиратели на ГЕРБ. Уж носи промяната, пък всъщност получаваме още от същото.

34

Анонимен

преди 3 години

Не се ли накраде бе ***?

33

Анонимен

преди 3 години

Партията ще е с принцип - да го подухват българските граждани дорде душата заплаче.

32

Анонимен

преди 3 години

Още един, който прави партия и вика: "Българи, елате всички заедно да се обединим (около мен)!" И десни и леви се цепят и люспят, че и ДПС и царистите. И всеки път резултата е един и същ. Защо сега да е различен?!

31

123

преди 3 години

Цветанов работи за САЩ. Евроатлантици като него вече не са популярни.

30

Анонимен

преди 3 години

Аудио файловете в които е гласът на Борисов е от Цветанов. Той дори го беше записал в тоалетната, а там беше някакъв висш магистрат май Коканов беше и каза: ама вии *** забравихте бе.

29

Анонимен

преди 3 години

Достоен човек. Дано американците да го назначат за премиер а Бойко за президент.

28

Е Цецка

преди 3 години

Само след година ще видиш,какво е колективно ръководство!Всеки дърпа чергата към себе си

27

Анонимен

преди 3 години

Тоя може да бъде само организатор на провокации. Всеки, който е разграждал(а, не гадил), България ще си плати скъпо.

26

Анонимен

преди 3 години

Говорете спокойно пред смартфона си. Цецо слушалката ви чува и записва старателно...А след това ще кажете кова е фалшиво аудио не съм го казал скалъпено е... Да бе да, а един мармот завива шоколад в станиол...