105

Анонимен

преди 3 години

...Цветанов: Партията ми ще е на принципа - "не на лидерството...Едно изречение с две противоречия по съдържание в него! Познайте къде?Учете български, защото физкултурата ви прави тялото желязно но и духа също - нищо не влиза и нищо не излиза от духа! Иначе трябва да правите партии от рода на по горе написаното - не на лидерството, но е моята партия! При достатъчно голяма мозъчна ампутация може и да се получи - не забравяте дишането - вдишвай, издишвай! Да живеят едноклетъчните!

104

Интелигентен

преди 3 години

Чуй ме Цветанов!Политиката не е лъжица за твоята уста.Не си харизматичен(това е първото най-важно условие).Не си приятен.Обратно е-неприятен си,дори гаден.Ако не са били дядо ти и баща ти,ти трябваше сега да си един висококвалифициран заварчик/стругар в някой завод.Объркан си/сбъркан си.Объркали са те.Моля те,върни се към призванието си-по рождение-стругар.Не се показвай много,много в обществото-НЕ ПЛАШИ ДЕЦАТА.А последно време те мързи и да се бръснеш.Може би си отчаян?Тоест-става по-сложно.

103

Анонимен

преди 3 години

Този е по опасен за народа и от тиквата! *** на Сорос и властта в сянка.

102

Техник

преди 3 години

Смятам да се запиша. Имало нужда от поддръжка на кухненски асансьори в сградата.

101

Анонимен

преди 3 години

Цветанов е всеотдаен политик, българин, европеец, а не азиатец.

100

Анонимен

преди 3 години

Интересно откъде ще бъде финансирана тая партийна? Съответно кой ще казва на Цв.Цв. какво да говори и прави. Щото толкоз акъл сам да го измисли, сякаш не извира...А че в затвора най му приляга да бъде, е отделно.

99

1

преди 3 години

Най-важния принцип,ще бъде,всеки кандидат партиец,да има ,асансьор с апартамент,или богата тъща.

98

Анонимен

преди 3 години

Цецо е много зле образован вифаджия. Ниско ниво. Срамно е тоз да е политик... отделно корупцията му с апартаменти уж за без пари, а платени неясно с какво.

97

1111

преди 3 години

Самият израз - Партията ми......, говори за СИЛНО ИЗРАЗЕНИ ЛИДЕРСКИ МЕРАЦИ!!! От сега проличава , че цвъ.цвъ. не е научил нищо до момента от цялата си политическа дейност!!! Тооо , всъщност , НЯМА И ОТ КОГО ДА НАУЧИ КАКВОТО И ДА Е ПОЗИТИВНО И РАЦИОНАЛНО ОТ ОПГ ГРОБ!!! Това е - ***!!!

96

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Щом бивши "затворници", бивши "мутри",а сега е ред и "физкултурници" да развият партия и политика!!!Какъв ли ще е следващата "абсурдна личност" в политическия живот на България!!!Според мен няма да е от НОРМАЛНИТЕ,според общоприетите човешки норми за човек-личност!!!!!Жалко за нашата Родина......

95

Койчо

преди 3 години

Не на лидерството да на апартаментите

94

Анонимен

преди 3 години

Помощнотооо!Какви са тия мустаки,като на унгарски войвода.Е верно сиверваш,ала ние патим.Молим те сприсе!Имаш си всичко,верно без наличиена сивоподаващо,но нали ти е добре.

93

Анонимен

преди 3 години

Партията е на принципа пари, пари и пак пари. Но този път ще ги изгубиш. Да имаш и власт и пари не винаги се получава.

92

е аз пък

преди 3 години

няма да гласувам за партия която предпочете ф16 пред шведските грипени !! пък той нега да си лъже за реформи ...то ако ги осъществи нали ще влезе в затвора заради апартаментите

91

Ай не говори глупост

преди 3 години

Пиши я на принципа не на подслушването!!!1

90

Анонимен

преди 3 години

Явно Цветанов не иска да напуска.Щом поста се затри :)

89

Анонимен

преди 3 години

Явно Цветанов не иска да напуска.Щом поста се затри :)

88

Стоф

преди 3 години

Интелигентността на ЦвЦв достигна до съставяне на полуразбираемо просто изречение, след десет години публични упражнения. Сега ще опитва да състави партия. Амбициозно!

87

Aлтернативно надарен

преди 3 години

Аз съм пенсиониран учител.Още когато преподавах в училището за бавно-развиващи се във Вършец разбрах, че има голямо бъдеще пред Цецо.До края на средното си образование Цецо научи цялата таблица за умножение като правеше малки грешки при по-трудните варианти с умножение на 8*8, 8*9 и 9*7, но аз му писах шестица заради старанието.Иначе в часовете по физическо бе ентусиазиран - правеше по 6 набирания без проблем и заемаше челна стойка за повече от час.Цецо е моята Гордост.

86

Кой

преди 3 години

Колко апартамента има? Откъде и как? Който си отговори на въпросите ще си даде сметка какъв лешояд е!