23

Ахааа...

преди 3 години

Значи думата била да са на масата, а не край нея - пак за КОКАЛА става въпрос, колкото и да го увъртат и да си измислят други причини ! Но вече са толкова низко паднали, че и за под масата не стават ! Да си прибират бездарния артист Радев, и да изчезват въобще от сцената !

22

Анонимен

преди 3 години

Каскета закрива районните прокуратури в доста градове.Един каскет-една власт!Видял се Илия в нови бикини и се нас***ал

21

Анонимен

преди 3 години

Корнелия НИНОВА ОТКАЗА ДА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И ОСТАНА В ОПОЗИЦИЯ. ГЕРБ искат да са като БКП да няма опозиция в парламента. А партия която не иска да има опозиция и всички да я подкрепят е антидемократично. ГЕРБ имат план как и на следващите избори да излъжат хората като пускат фалшиви свои опозиции ето и Слави Трифонов е наред, активираха го, а го държаха на стенд бай години наред но ви лъжеха хора и без него, сега яко са го закъсали щом го пускат.

20

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: По-големи г'лупости не можа ли да измислиш?Бат'ти Бойко спи с пистолет над главата, за "въоръжена борба" търси него. Пачките с евро трябва да се пазят, няма как.

19

komitata

преди 3 години

веднага в готовност да поеме властта. Все едно видите ли при нас ще е по-добре. Господ да пази България!!!!

18

Анонимен

преди 3 години

Проблема на Нинова е, че не е визионерка, няма стратегии за развитието на държавата, затова тя се спуска в елементарни битки без ясна концепция за какво са стратегически, ако имаше ясна представа каква политика иска как да развиват държавата, загуба на малки битки, нямаше да е на дневен ред, а целта,Дайте ми власт не е цел, по скоро е човешки инстикт за повече.

17

ЕХ ТРОЛЧЕТА БЕДНИ

преди 3 години

До Калеко АлекоНЕЩАСТНИ *** НА ТОТАЛИТАРНИЯ РЕЖИМ НА герб, знай клетнико безсъвестен, че е въпрос на време да паднете от власт. И тогава прокуратурата ще ви оправи един по един. А ПЪК ИСТИНСКАТА ЛИДЕРКА НА ОПОЗИЦИЯТА ГОСПОЖА КОРНЕЛИЯ НИНОВА, КОЯТО НЕ СЕ УПЛАШИ ОТ ЗАПЛАХИ, КАТАСТРОФИ В КОЛАТА И ПРЕДЛАГАМ ДА ПОВЕДЕ ОБЕДИНЕНА ЦЯЛАТА ОПОЗИЦИЯ СРУЩУ ГЛАВНИЯ ТЪРБУХ И ТАКИВА КАТО ТЕБ ТЪРБУХЧЕТА РАЗВРАТИТЕЛИ НА МЕДИЙНОТО ПРОСТРАНСТВО И НА ИЗБОРИ ДА ВИ ИЗМЕТЕМ ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА НЕ ВИ Е БАЩИНИЯ.

16

Анонимен

преди 3 години

'" На 12 септември решаваме по кой път ще поеме БСП, заяви Нинова ""................може би пътя на въоръжената борба ? ... мандри, фабрики ? ... а и товарищ Путин ще помага с каквото може.

15

Анонимен

преди 3 години

Журналистката Анисия Петрова взема доста пари от ГЕРБ да пише разкази .Манипулацията е жестока а народа е на минус по култура *** и некадърен.Власта ще се смени само с помощ от вън например Русия.Но никой в Европа няма да се занимава с българските корумпирани калпазани.Фалит Нинова дранка колко време и нищо не се случва,парите са по чекмеджетата на ГЕРБ.

14

Нищо ново

преди 3 години

Както винаги коментарите са от гербаджийски ***. За тези, които не са такива: Четете какво е казала Корнелия Нинова. Най-важното: Няма да има нито скрита, нито явна коалиция с ГЕРБ. БСП е единствената парламентарна опозиция. Всички други са патерици на Бойко. Ако искате промяна, ако искате край на корумпираното гербаджийско управление, гласувайте за БСП.

13

Вихър

преди 3 години

Това самовлюбено недоразумение трябва да го свалят от този пост, защото ще закрие партията и държавата!

12

Анонимен

преди 3 години

Мафията държи власта полиция и войска=хунта,БСП няма шанс да се пребори с този режим.До там се докараха нещата но и културата на българина наглоста и нахалството са неизмерими за ***.Единствени на континента станаха за смех с пистолет да спиш??

11

Калеко Алеко

преди 3 години

Партизанските номера на шумкарите от РеМеДето на "Позитано 20" нямат край. То не бяха фронтове, то не беше народно опълчение, то не бяха Вотове на недоверие, то не бяха фейкове, ковпромати, записи, СеРеСета ... и так далее. В крайна сметка изборите наближават и "Импексова и СиЕ" пак ще пият една студена вода ... и за пореден път ще трябва да обясняват на електората си каво са спечелии, когато отново са загубили ... На тези с пушките пред сградта на "Позитано 20" няма да им уврат главите ... !!!

10

Анонимен

преди 3 години

Гладна кокошка просо сънува.

9

пенсионер

преди 3 години

''Късно е либе за китка''-когато трябваше да се прави коалиция,тя прогони всички(дори и ц......е)!Коалиция с Нинова,е предварително обречена на провал!

8

УМЕН

преди 3 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ бсп-дпс във властта!!!

7

Анонимен

преди 3 години

ЛУД УМОРА НЯМА

6

До 1

преди 3 години

Надявай се, че управлението на ГЕРБ ще ни доведе до икономически статус от 89 година, когато България е икономическа 27 сила в света, такава че управляващите тогава стигат до извода че може да краде спокойно и няма да свършат ресурсите.В момента дори и не си помисляме да гоним такава икономика, просто се опитваме да оцелее като държава.

5

Анонимен

преди 3 години

НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ИМ ВЗЕХА КАПИТАЛА ЗАГРАБЕН ОТ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ВЕЧЕ ОРГАНИЗИРАТ ФРОНТОВЕ- ПРИБИРАЙ КАШКАВАЛА, ЗАТВАРЯЙ МАНДРИТЕ, ЗАЛОСТВАЙ М/Б/АНКИТЕ- ЧЕРВЕНИТЕ ОСТАНАХА С САМО С ЕДНИТЕ СВЕТЛИ ИДЕАЛИ И ПОЕХА ПАРТИЗАНСКИ БИТКИ В СЪВРЕМЕНЕН ВАРИАНТ- ЛЪЖИ, МАНИПУЛАЦИЯ- ГАДНИ БЯХА, *** СИ ОСТАНАХА И ПИТАТ НЕПРЕКЪСНАТО ДАЛИ ЯДЕМ БАНАНИ.

4

3M

преди 3 години

Саморазпускане е пътя, който трябва да поемете, както и всички други остатъци от бкп за да има шанс Родината ни да тръгне напред